Çok üzülüyorum annem hiçbir davranışımı beğenmiyor

Baban bilezik takti eşyalarına yardım ettik saygısız diyor keşke durumumuz olsaydı da hepsini biz yapsaydik
Çok yaranmak istiyorsanız yedirin biraz ablacım senin annen bunu istiyor her kelimesinden belli git kıyma al market alisverisi yap iki de para kıstır cebine arada hiç sorun kalmaz

Lavasi ben demeden bile verebilirdin diyor dediğim halde vermek istemedin diyor al dedim almamış benim elime posetime koycaktin verecektin dedi
Al dedim almamış derken mutfağa gidip kendisinin almasını söylediyseniz ayıp etmişsiniz.Misafire annemiz bile olsa verilecek bişey varsa hazırlar giderken biz veriris.Bence sizin eksik yada yanlış anlattığınız şeyler var konularınızda.Annenizin size karşı bu kadar şey söylemesinin sırf bu sebeplerden olduğunu sanmıyorum.öyle olsa sizde annenizi arayıp durmazdınız

Mutfağa gidip al demedim bulaşık yıkarken söyledi mutfaktaydik ekmeklerde poşette duruyodu alabilirsin dedim ne var bunda illa kendim mi alıp koymam gerekiyor

Mutfağa gidip al demedim bulaşık yıkarken söyledi mutfaktaydik ekmeklerde poşette duruyodu alabilirsin dedim ne var bunda illa kendim mi alıp koymam gerekiyor
Evet annenler kalkarken poşetleyip vermen gerekiyordu.O an kadın alıp napsın lavaşı.Genel olarak sizde eşinizde bu şekilde düşüncesizseniz bıkmıştır artık kadın en ufak şeyde bu şekilde patlıyordur sizde

Anlattığım eksik bir şey yok posete koyup verebilirdim evet ama o gün de yoruldum hafta içi çalışıyorum hafta sonu her işi halletmeye çalışıyorum kafam daldı aklıma gelmedi birde alabilirsin deyince almıştır diye düşündüm

Ay alt tarafı lavaş ya, istemesi bile tuhaf. Giderken alırsın marketten. Kendi vermedi diye gücenecek insan kendi istemeye de utanır. Kendi istediyse o samimiyet vardır alır koyar.
Annenin nesi haklı?

Ben de balik sevmem evde yapmam kokusundan ötürü, dışarıda hallederiz çoğunlukla...
Evi kokmasın diye sana getirmiş ..beklentileri saçma sapan ve üstünde egemenlik kurmuş..Artık 5 yaşında değilsin.. Bu olayı sana arkadaşın anlatsa ne tavsiye ederdin bir düşün.Bu kadar korkman normal değil.Acilen kendini bu psikolojiden kurtar.Hayat çok kısa tadını böyle şeylerle kaçırma..

Hanfendi o an kadın alıp lavaşı ne yapacak neresine koycak herhalde giderken verilir böyle şeyler.Burda tek taraflı dinliyoruz biz ama ben sizinde annenize karşı çok doğru davranmadığınızı hissettim

Ay alt tarafı lavaş ya, istemesi bile tuhaf. Giderken alırsın marketten. Kendi vermedi diye gücenecek insan kendi istemeye de utanır. Kendi istediyse o samimiyet vardır alır koyar.
Annenin nesi haklı?
Belli bi saatten sonra fırınlarda lavaş olmuyor markette de taneyle satılmıyor.her neyse bunlar detay şeyler.Bende istemezdim tabi ama annesi istemiş bir kere.Ben konu sahibinin de çok doğru davranmadığını eksik anlattığını hissediyorum bazı şeyleri.sizlik bi durum yok benim fikrim

Eksik anlatmadım olan bunlar zaten annemin haklı olduğunu cikartmissiniz eksik anlatsam cikartamazdiniz

Hanfendi o an kadın alıp lavaşı ne yapacak neresine koycak herhalde giderken verilir böyle şeyler.Burda tek taraflı dinliyoruz biz ama ben sizinde annenize karşı çok doğru davranmadığınızı hissettim
Lavasi giderken verdim baktım almamış malzemeleri aldimmi deyince posetleyip kapıda verdim sonra eşinin yanında verdin baş basayken vermedin diye kızdı bir suru o an aklıma geldi

Ne manyak bi anneniz var çok afedersiniz ama insanda psikoloji bırakmaz böylesi de

Yazılan yorumlara verdiginiz cevaplardan annenizin sizin de psikolojinizi bozduğunu anladım. Olay lavaş falan değil, gercek sorun annenizin psikolojik olarak normal olmaması. Sizi de surekli suclu hissettirip üzerinizde hakimiyet kurmus. Burda yazıyoruz ama siz hala olayla ilgili detay verip anneme kendimi nasil affettiririm modundasınız.

Böyle bir anneyle yetiştiğiniz icin zaten dediklerimizi anlayip kendinizi annenizden kurtarmaniz cok zor. Yılların getirdiği bir alışkanlık ve annenize olan saygınız var onu asla suçlu görmüyorsunuz. Ama acilen psikolojik destek alip kendinizi öncelik yapmaniz gerektiğini öğrenmeniz lazım. Anneniz de olsa sizi boyle surekli üzen kendinizi suçlu hissettiren birini değiştiremezsiniz. Yapabileceginiz tek sey annenize mesafeli durmak ve söylediklerini kafaniza takmamak. Sizin sucunuz yok, annenizin psikolojisi bozuk hıncını mutsuzluğunu sizden cikariyor.

Annenizin uzerine düşmeyin, surekli kendinizi aklamaya çalışmayın ,kendinizi sürekli savunmayin. Kendinizi geri çekin, ben artik kendimi surekli savunmaktan yoruldum sana yaranilmiyor diye resti cekin gerekirse. Doğurduğumuz cocuklara bakmak ve belli bir yasa kadar egitimini de karsilamak zorundayız. Size nankör falan diyemez yani. Psikolog yardimi alma şansıniz yoksa diye uzun yazdim,gercekleri görün artik diye. Umarim biraz da olsa verilen akillari uygularsiniz.

Annene ilgi vermiyorsun vs demis bu konuya bazıları evet kendimi suçlu hissediyorum dediğiniz gibi ama o konuşmadan önce(annem sövmeden) böyle şeyler aklıma gelmiyor böyle yaptım vs gibi

Annene ilgi vermiyorsun vs demis bu konuya bazıları evet kendimi suçlu hissediyorum dediğiniz gibi ama o konuşmadan önce(annem sövmeden) böyle şeyler aklıma gelmiyor böyle yaptım vs gibi
sürekli böyle şeyler düşünmekten yoruldum o yüzden sanırım psikolojim bozuldu okb hastası gibi bir şey oldum yani bunaldım bende biraz bende çok rahat değilim her şey dusuncek ama herkes kendini anlamasını istiyor bende yoruluyorum hafta içi sabah kalk işe git eve gel evin işi hafta sonu 3 aydır doğru düzgün hava almamışım ilçede yaşıyorum arabamız yok market uzak istediğim şeyi hemen alıp gelemiyorum benim de kendime göre sıkıntım var çok hayırsız evlat gibi hissettiriyor

lavaşı eşinizin yanında istemedi mi konu sahibi?
Eğer eşiniz yokken istediyse muhtemelen ona duyurmadan almam niyetindeydi yanında verince almadı.
Bu durumda daha da saçma oluyor, damattan gizli saklı lavaş mı yürütecekti yani koca kadım.

Hayır lavasi beraber mutfağı toplarken istedi eşimin yanında verince ne oluyor onuda anlamadım eşim böyle şeylere takilmiyor bile yok o ona verilmiş bu alınmış vs

Hayır lavasi beraber mutfağı toplarken istedi eşimin yanında verince ne oluyor onuda anlamadım eşim böyle şeylere takilmiyor bile yok o ona verilmiş bu alınmış vs
Baştan üç kuruşluk lavaşı istemesi de bana garip geldi.
Sizin anneniz sıkıntılı.
Normalde anneler çocuğuna yaptığını getirmek bırakmak ister. Dediğim gibi gider alırsın marketten. Alt tarafı lavaş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…