Cumartesi yanına gidicem korkuyorumLavaştan ahlak sorgulaması yapan biri normal değildir. Anneniz de normal değil bence. O yüzden canınızı çok sıkmayın. Annenizin ciddi bir her şeyden sorun çıkarma potansiyeli var. Bu konu kapanınca sorun çıkaracak yeni bir şey bulur. O yüzden ya bu duruma alışıp üzülmemeyi öğrenin ya da annenizle ilişkinizi asgari düzeye çekin. Bu yaşanan tartışmayı düşünmemeye çalışın bence.
Gitmek zorunda değilsiniz.Cumartesi yanına gidicem korkuyorum
Gitmeyin. Bir açıklama da yapmayın. Anneniz sizi sindirmiş. Korkunuzu fark edince da daha fazla üstünüze geliyor. Biraz güçlü durun, o zaman bu kadar dişini gösteremez.Cumartesi yanına gidicem korkuyorum
Gitmeyin yahu. Anne umarsızca söylediğin şeylere kırılıyorum gelmek istemiyorum diyip sınır koymadıkça ahlaksız da diyecek daha kötü şeyler de söyleyecek. Gidip laf işitin o zaman ne diyelimCumartesi yanına gidicem korkuyorum
Lazere birlikte yazılmıştık o yüzden gidiyorum ama biliyorum ne olacağınıGitmek zorunda değilsiniz.
Tüm bu dediklerine rağmen hiçbir şey olmamış gibi giderseniz anneniz size saygı duymaz üzgünüm.
Sen benim evimde yemek yapıp etrafı mi toparliyon iyi niyetle geldik yaptık yemeği etrafı topladım diyor yaptıklarına bak diyorBalık sevmeyen insanların evine balık alıp orada pişirelim demek çok sacma değil mi ya ?
Kendi evi kokmasin diye sizde pişirmek istemiş sanırım başka açıklama bulamadım ben.
Ayrıca eşinizin aldığı lavasi kendi ağzıyla istemiş ne bu saçma tripler ?
Bence annenizle iletiism kurmak zor o yüzden kendisine mesaj atın içinizdekileri dökün bir süre arayıp sormayın.
Her gelmek istediklerinde evet demek zorunda değilsiniz anne bende eşimde balık sevmiyoruz siz evde yiyin baliginizi çaya gelmek isterseniz buyrun gelin diyebilirdiniz mesela.
Hani burada hep diyoruz erkeklere ailelerine sınır koysunlar diye.
Aynı şey kadınlar içinde geçerli aslında.
Ailemiz elbette önemli kıymetli ama koskoca insansınız size küfür hakaret edemez anneniz diye böyle bir hakkı yok.
Lütfen buna izin vermeyin açıkça söyleyin bana hakaret küfür edemezsin kendine gel diye uyarın.
Açmıyor 10 kere aradımO zaman üzülmeyin konuşun icinizdekileri anlatın çözüme ulaşır.
Yine hata, 10 kere aramayın 1 kez cevap vermiyorsa kendi bilir çünkü hatalı olan siz değilsiniz. Çok yazık muhtemelen eskiden beri sizi böyle manipüle edip alıştırmış, bu konuda bi sınır koyunAçmıyor 10 kere aradım
Bana cimrisin diyor bir lavasi bile vermek istemedin diyor ben demeden bile verebilirdin diyorYine hata, 10 kere aramayın 1 kez cevap vermiyorsa kendi bilir çünkü hatalı olan siz değilsiniz. Çok yazık muhtemelen eskiden beri sizi böyle manipüle edip alıştırmış, bu konuda bi sınır koyun
He aynen anne diyin. Siz annenize ergenlik döneminde hiç çemkirmediniz mi anneniz bile olsa fazla yüz bulmuş. Beklenti içine giren o kızan o. Amannn hiç çekilmez. Lazerciyi de arayın randevuyu birkaç gün sonraya kaydırın. Neymiş lavaşı cebime koyacakmış gören zanneder düşmanı. Markette 5li lavaş mı kalmamış lavaşı verdin vermedin hesabı tutuyor. Denk gelirseniz yanlış anlamışsın anne de. Başka da açıklama yapma benceBana cimrisin diyor bir lavasi bile vermek istemedin diyor ben demeden bile verebilirdin diyor
Dün annem ve babam aramış balık aldık sizde pişirelim beraber yiyelim dedi. Bende eşimde balık sevmem der genelde o yüzden tamam onada bir soruyum dedim o da zaten tamam dedi eşim olur dedi .Annemde zaten sor onada demisti telefonla konuşurken neyse işte arkadaşlar gelirken eşim 2 paket lavaş almış birisini ben alabilir miyim dedi annem tamam dedim al dedim .İçeride de TV izliyorduk çay vs bende zaten sabahtan olan evdeki işler vs derken yemeği zaten annem yaptı salata ben yaptım .O gün TV izlerken akşam bir film çıktı babam da oturuyor heyecanlı bir sahne bende dalmışım annem ordan babama hadi kalk gidelim diyor babam kalkınca bende kalktım.Bugun de aramış sen ahlaksız birisin diyor ben orda kalkmışım diyor salondan kalkmadin lavaşi posete koymadın senin yüzünden saklama kabim kalmis sana birdaha gelmem diyor .Bir lavasla zengin olursun araba alırsın vs bir sürü laflar söyledi çok üzülüyorum napiyorum bilmiyorumBu cumartesi oraya gitcektim bir iş yüzünden geldiğinde o lavaşı cantana sokcam diyor psikolojim iyi değil ne yapacağımı şaşırdım bilmiyorum Akşam çay içerken sordum anneme çay içiyor musun diye içmem dedi sonra kendi neyse bir bardak daha içeyim dedi bugün konuşma da çay içtiğimi de sormuyorsun vs dedi cidden psikolojim bozuldu .İşten geldim bugün eve yemek yiyecek iştahım gitti ev dağınık toplayamıyorum oturdum bir yere ağlıyorum neden böyle oluyor diye düşünüyorum
Okuttum seni diyor bana hiç mi faydan olmaz nasıl bir saygisizsin diyorAnneniz normal değil ama sizin buna bukadar takılmanızda normal değil.
Lafınızı söyler mesafenizi koyarsınız.
Okuttum seni diyor bana hiç mi faydan olmaz nasıl bir saygisizsin diyor
siz okumak ve anlamak istemiyorsunuz hala dediklerinden bahsediyorsunuz. Anneniz normal değil, ancak sizin de yaranma çabanız normal değil. Bence bu konuda terapi alabilirsiniz.Okuttum seni diyor bana hiç mi faydan olmaz nasıl bir saygisizsin diyor
E gidin işinizi yaptırın dönün.Lazere birlikte yazılmıştık o yüzden gidiyorum ama biliyorum ne olacağını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?