Çok uzuluyorm...

Eşyaları toplamalimiyim?

• Ankete Katılan
    21
hamileyken uğradığınız fiziksel şiddete "hakettim" diyebiliyorsunuz ya, söyleyecek kelime bulamadım.
hiçbir normal insan dayağı haketmez, siz dayakla mı terbiye oluyorsunuz ki dayağı hakediyorsunuz? bu kadar değersiz olamaz hiçbir kadın, olmamalı.
önce kendinize değer verin ki karşınızdaki de size değer versin. kendini dayağa layık bulan birine kimse değer vermez.

sana hamile halinle tokat attı sen hakettim mi diyorsun yanlış mı anlıyorum yoksa çok karışık yazmışsın

bende istemedim hiç bişeye herşeyi kendimiz yaptık illa ondan bişey beklemek zorunda degiliz..
kp-kv durumlari zaten iyi degillerdi.. benim annemgilin çok şükür durumlari iyiler Allah onlarada daha çok versin..
ihtiyacimiz yok onlara bişey eşimle biz kendimiz hallettik..
sizde öle yapın eşinizle yapın beklemeyin..
hata şunda eşiniz ailesiyle umreye gidecek olmasi seni hamile halinle üzmesi ve yalniz birakmasidir.

konu sahibi hatasını biliyor ki hakettim diyor .

eşinin ailesi zırt pırt gelen rahatsız eden insanlar değil belli ki

bazı insanlara gelirsin kabahat gelmezsin kabahat
alırsın kabahat almazsın kabahat

alırsın ama yaranamazsın modelini rengini beğenmez sorun eder

bazı insanlar sırf sorun çıkarmak için özel bir çaba sarfeder bundan beslenirler

umreye gideceklermiş götürmek istemişler ne var bunda

ki zaten umre çok masraflı bir şey .

bebek masrafını bile geçmiştir .

bunlar hiç düşünülmüyor

canım sen kendi eşyalarını topla bence.Hamile halinle tokat yiyip hakettim diyorsun birde .Yani hamile olmasanda affedilir şey değil ya neyse

okudukça kızıyorum sana! kendine vermediğin değeri 3-5 çul çaputa mı veriyosun? tokat atmış kocan kendi eşyalarını topla diyene düzgün konuş demişsin neyin kafası bu yaaa nasıl haketmiştim dersin? nasıl bir evlilik nasıl bir muhabbet almadı kafam vesselam sana fikir veremeyeceğim çünkü ayrı dünyaların insanıyız sen bildiğin gibi devam et

Bana saçma gelen neden bu kadar eşinizin üstüne gidiyorsunuz bırakın ailesi bişey almıyorsa almasın. Size dokunmayan yılan bin yaşasın .Bunlar dert bile değil. Eşinizde maşallah yani hamile bir kadına nasıl vurabiliyor. Bence siz pireyi deve yapmışssınız. eşiniz de çok büyük hata yapmış. Yani insanların içinden geliyorsa alırlar gelmiyorsa almazlar. bu kadar basit. Siz niye eşinizle aranızı bozuyorsunuz ki.

Nasil ya o tokadi hakkettigini nasil soylersin. Kv nin dedigi lafa bak birde eini umreye cagiriyor bu kadar dusuncesizlik olamaz yani. Kocan da annesininnbabasinin hic birsey almamis olmasindan duydugu ezikligin acisini senden cikariyor. Sende kendini ezdireye gaye musaitsin yani tabrik ediyorum.

Allah yetmiyor mu kardeşim?
Benim inanılmaz hiperaktif bir evladım, hasta bir annem, bencil bir kayınvalide tarafım var.. Fıtrattan böyleler biraz da..Hamileliğimin son ayındayım.. İlk üç ayımı anlatamam.. Oğlum sürekli hasta, gelen giden yok, zorla kendimi yerimden kaldırıp hem ona, hem kendimize baktım.. Minnet etmedim.. Çalışan, stresli işi olan bir anneyim.. Evet işim kendime ait, her zorlukla beraber bir kolaylık vardır zaten..
Eşimin ailesi de hiçbir şey almadı ilk çocuğumda.. Benim ailem en azından onu yapıp, her şeyini yapmak istediler.. İlk başta kırıldım, neden acaba, ilk torun diye düşündüm... Olabilir, insanız.. Ama tutup da bunu sorun haline getirmedim.. Allah kimseyi kimseden beklenti içine sokmasın...
Hiperaktif bir çocukla, bakımı benim üzerimdeyken oldukça zor bir hamileliği tek başıma geçiriyorum.. Ama ben tek kaldıkça, başka bir kuvvet ardımdan döktüklerimi toplamama yardım ediyor.. Herkesin yardımından fazla... Ve tüm eksiklerimi mutlaka bir sebeple kapatıyor... Kimseye de kırılamıyorum bu yüzden.. iyi ki herkesi ayak altından çekmiş de, tek başına tüm eksiklerime, ihtiyaçlarıma yetiyor... Hiç kimsenin yapamayacağı kadar...
Size bir terbiyesizlikleri bir hadsizlikleri yoksa, böyle basit şeyler için problem çıkarmayın...
Elbette bu benim fikrim, siz daha iyisini bilirsiniz..

anlamadim. ümreye esinizimi götürceklerdi?
esiniz düsünemiyor heralde onlara esim napicak yalniz diyemiyor.
dayak olayina bisey demiyorum hic bir kadin haketmez bunu iyice bi düsünün.

Bence kendi esyalarinizi toplayin ve bosanin.. Hamile kadina tokat atan insan olamaz adam hic olamaz..

Seninde hatalarin var elbet seninkiler ne yapti benimkiler sunu bunu yapti demek yanlis, ama kendine hakkettim tokati diyorsun bu nasil bir kendini ezme istegidir, nasil kendini bir adam icin yok sayiyorsun?

Son düzenleme:
Şiddetin her türlüsünden nefret ederim,insanlar asla gücünü bir diğer canlı üzerinde kullanmamalıdır ama sizin yazdıklarınızda beni rahatsız eden bir şeyler var :/
Adamı yıldırmışsınız gibi geliyor hani çok geleneksel ev hanımı tiplemeleri vardır sürekli dırdır yapan kocasına ve çevresine hayatı zindan eden,onun şusu var benim niye yok,şunlar bunu almışlar biz de alsak ya gibi...
Tabi bunlar varsayım
Velhasıl kocanızı rahat bırakın yoksa tek tokatla kalmaz bu iş belli ki şiddet eğilimi var,tokat manyağı olursunuz bu aile kıyaslamaları yüzünden

Ben bebegin hareket etmemesine taktim 3o. Haftadasin birde bence acile gitmelisin

Eşyalardan önce şiddet konusunu halletmelisin bizim buralarda bir laf var erkeğin elini alistirdinmi öyle gider diye senin iyiliğin için söyleniyor bunlar ama kabullenmissin sen yapacak birşey yok Allah yardim cin olsun

Ayrıca benim benim 2 kızımın da çoğu ihtiyaçlarını annem isteyerek ve severek yaptı zorla da olmaz yani eşime bazen derim kırmadan başına kalkmadan küçük sitemlerle oda evet boyle ler napalim diye annemede kendi annesinden çok hürmet eder olumlu bir durumu kendine olumsuz olarak cevirmissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…