dediklerinizde haklı da haksız da olsanız tokat yemeyi hakedecek birşey değil..İşte senin ailen bi çöp bile almadı araba aldi gitti borçla dedim esmde inş.evi satarda kapatr borcunu umreye gdrz falan dedi bende inşallah satamaz çünkü ben tek kalmak istemyrm dedim snra kıyamet koptu...
Galiba haklisiniz...istedgm cevapta bekledgmde tam olarak buydu birilerinin beni anlaması...gebelik pskljisi mıdır bilemyrm ama daralms bunalmis durumdayım ...herşeyi sorun haline getryrm bunu hissedyrm ..üzüntüden istfra ettim bu gün ve sadece telefon edeblcegm tek kişi esimdi 5 dakika olmadı hemen geldi kahvaltı hazırladı bana...üzme kendini artk tamam geçti diyr ..ama ben niye böyle oldm anlamyrmmmmöncelikle şiddeti haketmek diye birşeyi ben kabul etmiyorum
sabrını taşırmış çileden çıkartmışsın sonu şiddet olmamalı
haklı olsan da olmasanda bazen huzuru kaçırmamak adına biraz az konuşmak gerekir
çoğu zaman bende beceremesemde olması gerekenin bu olduğunu biliyorum :)
umre meselesinde haklısın zamansız
eşinin bunu kendisi düşünmesi lazım
orda kazanacağı sevapmı
yoksa ufacık bebekle eşinin yanlız kalmasına sebep olduğu vebalmi daha ağır
anlamısına yardımcı ol ona ihtiyacın olduğunu hissettir
eşya konusuna gelince
onun ailesinin birşey alamamış olması
senin bebeğini daha mı az değerli yapıyor ?
almayan almasın
alanında yüce gönlü sağolsun
eşinin burda kabahati nedir ?
ailesine sitemmi etmeli
siz birşey almadınız diye
ne gibi bir tepki bekliyorsun ?
ailesi ile tartışmış olsa sana yada bebğine bir faydası olacak mı
gebelik psikolojisşnin etkisi olduğunu düşünüyorum
kendi huzurun için bunları tartışma konusu haline getirme
VE BİRDAHA DA BEN HAKETMİŞTİM DEME
ŞİDDET HAKEDİLEN BİRŞEY DEĞ-İLDİR
Galiba haklisiniz...istedgm cevapta bekledgmde tam olarak buydu birilerinin beni anlaması...gebelik pskljisi mıdır bilemyrm ama daralms bunalmis durumdayım ...herşeyi sorun haline getryrm bunu hissedyrm ..üzüntüden istfra ettim bu gün ve sadece telefon edeblcegm tek kişi esimdi 5 dakika olmadı hemen geldi kahvaltı hazırladı bana...üzme kendini artk tamam geçti diyr ..ama ben niye böyle oldm anlamyrmmmm
Haklsnz yanls dsnyrmdediklerinizde haklı da haksız da olsanız tokat yemeyi hakedecek birşey değil..
ailelerin birşey almaması bana göre sorun edilecek şey değil ama siz etmiş olsanız da tokat nedir yapmayın lütfen..
siz hamilesiniz bu laf yüzünden tokat yemeyi hakettiğinizi nasıl düşünürsünüz???
Peki söyleyeceğim mutlaka...eşine mutlaka şunu söyle
ben senin sabrını taşırdım
olması gerekenden çok daha fazla uzattım hatalıyım
ama sende nedeni ne olursa olsun bana el kaldırmamalıydın
ben nasıl ki bundan sonra daha dikkatli olacaksam
sende birdaha sebebi ne olursa olsun el kadırmayacağına dair söz vereceksin
BU KONUŞMAYI MUTLAKA YAP
HAKETTİĞİNE İNANDIĞINI VE KABULLENDİĞİNİ FARKEDERSE
SESİN HER YÜKSELDİĞİNDE
ONUNDA ELİ HAVAYA KALKACAKTIR
Esimle çoğu kez tartisiyoruz,hamileyim ve ben ailesini hep öne duruyorm benim hatam biliyorum.mesela benim ailem bebeğe birsuru şey aldı ve odasını da aldlr..ama onun ailesinden bi çöp bile yok ...zoruma gidiyr kendi ailem yapipta onunkileri yapmayınca...çok pişman oldum dün gece baya bi üzerine gittim sanırım...eşimin ailesi umreye gitcek ve senide getrlm diyorlar bende atladm hemen ben nolcam siz gdnce ben napcagm cocugumla tek dedim ..annemlerde gidersin dedi..sakaşına mi dedi bilemyrm gulerek dedi..dün akşam tartsrken kalktı yerinden bana tokat attı o kadar zoruma gtti ki belki de haketmstim...kii hakettim..ailenin verdiği hc biiseyi istemyrm...hepsini toplyrsn yarn ve gndryrsn dedi...ve bugün toplamayı dusunuyrm...ve buna benzer bi çok şeyler...yazamyrm yazdkca gozyaslarmi tutamıyorum..ailem uzakta ben gurbetten kaynvalidemler yakın..hamilelignde esmden başka kimse yanımda olmadı...şuan da koca bi boşlukta çaresiz hssediyrm kendimi...acizn tekiym..akşam uyumadan geldi öptü sarıldı...hareket eden bebeğim dün akşamdan beri süs pus oldu...
Oda aynısını dedi zatenİnsan eşinin ailesinden de birşeyler bekler. Tabiki de almak zorundalar. Lafa gelince babaanne olunmuyor mesela. Eşin bu konuda birşey yapamaz malesef. Neden benim çocuğuma birşey almadınız diyebilir mi sence?
Sen de üzerine gidersen sana patlar. Sürekli benim ailem aldı dediğin için eşyaları topla demiştir.
Eşini üzdüğün için üzgünsün anlaşılan. O zaman boşver ve bırak kim napıyorsa yapsın. Kıyaslama asla.. Eşin en büyük destekcin ise gerisini boşver ve onunla iyi anlaşmana bak.
Asıl konu hala ailesinin aldıkları yalnız, geri göndersin mi göndermesin miBence arkanı dön ve git.
Hamile karısına tokat atmış adam ve karısı olsun hakettim diyebiliyor..pes!
Evet istenmeyen bir gelindim...3 sene konustk ve kaynvalidem beni duyduğunda cildrmsti...halada öyle bana bir yakınlıkları yok...ama zararları da yok...bence haklısın senin ailen o kadar şey alırken onunkiler neden almıyor durumlarımı yok yoksa almakmı istemiyorlar? istenmeyen gelinsin sanırım tokat olayı da tüy dikmiş. bence eşine iyi bir ders vermen lazım. senin ailen alıyorsa onun ailesi de alacak. nesin sen üvey evlatmı?
Kolaysa gelde sen topla ayrılmayı aklıma bile gtrmedim.yazdgnza dikkat edn
Asıl konu hala ailesinin aldıkları yalnız, geri göndersin mi göndermesin mi
Sanki tokat yenmemişçesine