Çok uzuluyorm...

Eşyaları toplamalimiyim?

• Ankete Katılan
    21
Sen hiç çileden çıkmıyo musun
Git adama tekme tokat dal bakalım
Ben hak ettim der mi
Demez, karşılık verir

İşte senin ailen bi çöp bile almadı araba aldi gitti borçla dedim esmde inş.evi satarda kapatr borcunu umreye gdrz falan dedi bende inşallah satamaz çünkü ben tek kalmak istemyrm dedim snra kıyamet koptu...
dediklerinizde haklı da haksız da olsanız tokat yemeyi hakedecek birşey değil..
ailelerin birşey almaması bana göre sorun edilecek şey değil ama siz etmiş olsanız da tokat nedir yapmayın lütfen..
siz hamilesiniz bu laf yüzünden tokat yemeyi hakettiğinizi nasıl düşünürsünüz???

Galiba haklisiniz...istedgm cevapta bekledgmde tam olarak buydu birilerinin beni anlaması...gebelik pskljisi mıdır bilemyrm ama daralms bunalmis durumdayım ...herşeyi sorun haline getryrm bunu hissedyrm ..üzüntüden istfra ettim bu gün ve sadece telefon edeblcegm tek kişi esimdi 5 dakika olmadı hemen geldi kahvaltı hazırladı bana...üzme kendini artk tamam geçti diyr ..ama ben niye böyle oldm anlamyrmmmm

eşine mutlaka şunu söyle
ben senin sabrını taşırdım
olması gerekenden çok daha fazla uzattım hatalıyım
ama sende nedeni ne olursa olsun bana el kaldırmamalıydın
ben nasıl ki bundan sonra daha dikkatli olacaksam
sende birdaha sebebi ne olursa olsun el kadırmayacağına dair söz vereceksin

BU KONUŞMAYI MUTLAKA YAP
HAKETTİĞİNE İNANDIĞINI VE KABULLENDİĞİNİ FARKEDERSE
SESİN HER YÜKSELDİĞİNDE
ONUNDA ELİ HAVAYA KALKACAKTIR

Haklsnz yanls dsnyrm(

Peki söyleyeceğim mutlaka...

Canim erkekler ailesi hakkinda birsey deyince kendileri mahcup oluyor uzuluyor sizde ustune gittikce daha cok yerin dibine sokar gibi oluyorsunuz isten gelince gonlunu alin ben onu öylesine demistim annemlerin aldiklarida torunlarina aliyorlar diye tatli dille soyleyin zamani gelince kv yapacaktır

Bence ortadaki sorunu eşinizin aılesının bebegınıze bırsey almaması degıl...

Sorun,eşinizin sıze tartışırken tokat atabılmesı... ve üstelik karnınızda bebısınız var

Ve hakettım dıyorsunuz... Hıcbır bayan veya hıcbır hamıle bayan sucu ne olursa olsun kendinden güçlü bır erkek tarafından tokat yemeyı haketmıyor oncelıkle bunu bılın. Bır de umreye gıdecekmıs esınız, once sıze ve bebegınıze merhametlı davranmayı ogrenmelı..

Allah hıcbır kadını sızın düştügünüz duruma düşürmesin ınsallah

arkadaşım niye kavga ediyorsun ki eşinle yok senin ailen bişi almadı benim kiler aldı fln almak istemiyorlarsa almasınlar kendileri bilir

benim kv de bişi almadı hiç eşimle bu yüzden tartışmadim tartışmam da onlar için eşimle kavga edemem

ne demek hak ettim ya resmen sana tokat atio ii ozaman her hak ettiğinde tokat atsın sen zaten kabul ediyorsun kendi eşyalarını toplucan yerde bebeğin eşyalarını topluyorsun

Oda aynısını dedi zaten ben niye almadnz mi diyeyim dedi..her zaman kız evi on planda olur diyor bana...kız evi alır dyr..bunu duydukça daha çok sinirlendim...

SEN AİLENİN ALDIKLARINI GERİ GÖNDERMEK YERİNE O EVDEN TEMELLİ GİT. TERBİYESİZ HERİF HAMİLE KADINA EL KALDIRIYOR.

Umreye gidememek dinen bi hak degil yalniz size attigi tokat bi HAK!
Lutfen esinize umreye gidip araplara para yedirmemesini soylermisiniz..

Snra sizde hamileyken yediginiz tokat icin kendi esyalarinizi toplayip snra hakettiginizi dusundugunuz icin yiyebileceginiz diger tokatlar icin esyalarinizi geri eski yerlerine yerlestirirmisiniz..

Bence arkanı dön ve git.
Hamile karısına tokat atmış adam ve karısı olsun hakettim diyebiliyor..pes!

Evet istenmeyen bir gelindim...3 sene konustk ve kaynvalidem beni duyduğunda cildrmsti...halada öyle bana bir yakınlıkları yok...ama zararları da yok...

Kolaysa gelde sen topla ayrılmayı aklıma bile gtrmedim.yazdgnza dikkat edn

Şaka mısın ya? Aman ne halin varsa gör. Sen kendine kıymet vermezsen ben niye seni önemseyip yorum yapayım.
Hadi sen hamileyken sana tokat atan adamla sarılıp kaynaş şimdi. Tek derdin de eşyaları toplayıp göndereyim mi olsun.

Asıl konu hala ailesinin aldıkları yalnız, geri göndersin mi göndermesin mi
Sanki tokat yenmemişçesine

Ben de bunu anlayamıyorum bir bayan kendımın bu tokatı hakettıgını nasıl dusunebılır kendısınden fızıksel olarak güçlü birinden ne yapmış olursa olsun bunu haketmez cok üzülüyorum cok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…