Esimle çoğu kez tartisiyoruz,hamileyim ve ben ailesini hep öne duruyorm benim hatam biliyorum.mesela benim ailem bebeğe birsuru şey aldı ve odasını da aldlr..ama onun ailesinden bi çöp bile yok ...zoruma gidiyr kendi ailem yapipta onunkileri yapmayınca...çok pişman oldum dün gece baya bi üzerine gittim sanırım...eşimin ailesi umreye gitcek ve senide getrlm diyorlar bende atladm hemen ben nolcam siz gdnce ben napcagm cocugumla tek dedim ..annemlerde gidersin dedi..sakaşına mi dedi bilemyrm gulerek dedi..dün akşam tartsrken kalktı yerinden bana tokat attı o kadar zoruma gtti ki belki de haketmstim...kii hakettim..ailenin verdiği hc biiseyi istemyrm...hepsini toplyrsn yarn ve gndryrsn dedi...ve bugün toplamayı dusunuyrm...ve buna benzer bi çok şeyler...yazamyrm yazdkca gozyaslarmi tutamıyorum..ailem uzakta ben gurbetten kaynvalidemler yakın..hamilelignde esmden başka kimse yanımda olmadı...şuan da koca bi boşlukta çaresiz hssediyrm kendimi...acizn tekiym..akşam uyumadan geldi öptü sarıldı...hareket eden bebeğim dün akşamdan beri süs pus oldu...
Sonuçta onlarında ilk torunları ..insanın gücüne gidiyor şahsen benim gidiyor zoruma..ne arıyorlar ne soruyorlar o kadar zor günler gecirdm yemegimi yapamadm ne biseye ihtycm var mi derler benm annem rahatsız sürekli büyük şehire gidp gelir o yüzden yanmda bulunamyr ve oda bu duruma uzuluyrm gelemiyrm dye eşimin ailesi hemen yakinimda doğumunda gelr kalrz izinin olursa dio zaten annem gelecek dgmda bunu oda bilio dgumda gelmesi benm bi işime yaramaz kendm bebek baktm daha önce çok skur kendmde bakarm....esimden başka yapanın olmadı sadece esimi uzdgm icn kzyrm kendme...ya sizin aileniz bir şeyler alıyor diye onun ailesinin alması mı lazım ve bunu başına kakmak sürekli çok ayıp bence gerçekten
Sonuçta onlarında ilk torunları ..insanın gücüne gidiyor şahsen benim gidiyor zoruma..ne arıyorlar ne soruyorlar o kadar zor günler gecirdm yemegimi yapamadm ne biseye ihtycm var mi derler benm annem rahatsız sürekli büyük şehire gidp gelir o yüzden yanmda bulunamyr ve oda bu duruma uzuluyrm gelemiyrm dye eşimin ailesi hemen yakinimda doğumunda gelr kalrz izinin olursa dio zaten annem gelecek dgmda bunu oda bilio dgumda gelmesi benm bi işime yaramaz kendm bebek baktm daha önce çok skur kendmde bakarm....esimden başka yapanın olmadı sadece esimi uzdgm icn kzyrm kendme...
Ayrıca ayıp değil içimden geçeni soyledm eşime ne ayıbı olcak pardon da.ya sizin aileniz bir şeyler alıyor diye onun ailesinin alması mı lazım ve bunu başına kakmak sürekli çok ayıp bence gerçekten
Ayrıca ayıp değil içimden geçeni soyledm eşime ne ayıbı olcak pardon da.
İşte senin ailen bi çöp bile almadı araba aldi gitti borçla dedim esmde inş.evi satarda kapatr borcunu umreye gdrz falan dedi bende inşallah satamaz çünkü ben tek kalmak istemyrm dedim snra kıyamet koptu...kv yi falan geçin bir kalemde..
tartışırken kalkıp tokat atıyor ve siz haklı diyorsunuz...cidden çok merak ettim ne dediniz de tokadı hakettiğinizi düşünüyorsunuz???
Esimle çoğu kez tartisiyoruz,hamileyim ve ben ailesini hep öne duruyorm benim hatam biliyorum.mesela benim ailem bebeğe birsuru şey aldı ve odasını da aldlr..ama onun ailesinden bi çöp bile yok ...zoruma gidiyr kendi ailem yapipta onunkileri yapmayınca...çok pişman oldum dün gece baya bi üzerine gittim sanırım...eşimin ailesi umreye gitcek ve senide getrlm diyorlar bende atladm hemen ben nolcam siz gdnce ben napcagm cocugumla tek dedim ..annemlerde gidersin dedi..sakaşına mi dedi bilemyrm gulerek dedi..dün akşam tartsrken kalktı yerinden bana tokat attı o kadar zoruma gtti ki belki de haketmstim...kii hakettim..ailenin verdiği hc biiseyi istemyrm...hepsini toplyrsn yarn ve gndryrsn dedi...ve bugün toplamayı dusunuyrm...ve buna benzer bi çok şeyler...yazamyrm yazdkca gozyaslarmi tutamıyorum..ailem uzakta ben gurbetten kaynvalidemler yakın..hamilelignde esmden başka kimse yanımda olmadı...şuan da koca bi boşlukta çaresiz hssediyrm kendimi...acizn tekiym..akşam uyumadan geldi öptü sarıldı...hareket eden bebeğim dün akşamdan beri süs pus oldu...
Kolaysa gelde sen topla ayrılmayı aklıma bile gtrmedim.yazdgnza dikkat ednBence kendi eşyalarını topla