Çok uzuluyorm...

Eşyaları toplamalimiyim?

• Ankete Katılan
    21
Gidip adama fiske vursan
Adam sana karşılık verir
Ki bu hanım hamile, hala hak ettim peki annemlerin aldıkları eşyalaır ne yapsam diyo
Şaştım
Eşyayı gözü görmez insanın bir eşyadır gidiyo

B
Cevabı gerek olduğu için mi yazdnz yoksa dikkat begeni toplamak için mi.

Ayrılmak ne kadar kolay bisey sizin için..elbet attığı tokatin hesabını verecek vermycek degl.ama ayrılarak degil

bence hamilelikten sağlıklı düşünemiyorsunuz. bunu zaten kendinizde bir yorumda belirtmişsiniz.
Allah bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.

Ayrılmak ne kadar kolay bisey sizin için..elbet attığı tokatin hesabını verecek vermycek degl.ama ayrılarak degil
Ama konunda tokat attı hak ettim deyip geçmişsin
Hala asıl sorun eşyalarmış gibi davranıyosun
Millet bu yüzden şokta

Karşı tarafın almadığı batacak madem sen de Ailene çöp aldirmayacaksin yahu.
Yok ille de alıyorlarsa da başa kakip durmayacaksin çok çirkin ve eşinin suçu yok bunları dinlemek zorunda mi?

Tabi her şeye rağmen hamile esine tokat atması konusunda affı yok çok hatalı. Ama sen nasıl davrandin tahrik ettin mi bilemiyorum. Belki de kim olsa çileden çıkar.

Herkesin hevesi olmuyor torun diye ölmuyor ki bu gerçeği kabul etmek lazım.

Millet bu yüzden şokta
Hayr tabiki eşya değil eşyayı geçtim artk tokat ve sonradan gelip sarlması...bisey olmamış gibi devam etmesi...hemen unutablyr ama ben unutamyrm

Millet bu yüzden şokta
Hayr tabiki eşya değil eşyayı geçtim artk tokat ve sonradan gelip sarlması...bisey olmamış gibi devam etmesi...hemen unutablyr ama ben unutamyrm

O tabi unutur suçlu zaten
Sen mağdursun unutma hatta unutturma.
Bi sarılınca hak ettim deme, kendine edersin
Burdaki insanlar da sana senden fazla değer veriyor ki tepki gösteriyorlar
Yoksa hak ettiysen afiyet olsun der giderler

Şimdi vereceğin tepki çok önemli, devamı gelmemesi açısından

Te

Hamile karısına sebep ne olursa olsun tokat atan adam Hacca Umreye gitse ne gitmese ne, Allah bilir tabi.

Diğeryandan kocana hak verdiğim durumlarda var. Benim hamişliğimde de çoğu şeyimi kv aldı, annem hiçbir şey yapamadı. Annem isterdi ama yapamadı işte, nasıl anneme gücenmezsem tersi durum olsaydı kv'me de gücenmezdim. Bence bunlara takılıp evliliğini yıpratma üzme kendini ve gereksiz kocanı karşına alma derim. Hamişlikte hormonlar çok duygusal yapar insanı ama mal mülk için kocanın çok üstüne gidersen, ailem aldı seninkiler ne yaptı dersen adam bir süre sonra patlar. Aynısını eşim bana yapsaydı, senin annen ne aldı bak annem doldurdu dese ben de al hepsini başına çal derdim, abi derdim. Kadınlar ufak ufak şeyleri büyütüp büyütüp bikbik konuşuyor sonra adamlar sinirlenince suçlu oluyor. Kim bilir neler dedin adama bu eşya mevzusuyla ilgili..

Bu kadar küçük şeylere takıla takıla hayatı zindan etmeyin, bunlar cidden geçici şeyler..

Tokat icin hic bi mazeret olamaz.

Ama gercekten suclu sensin.
Evde huzurlu mutlu bebeginizi hayal ederken.
Sen gelmis :" ahmeeet bebegimize annemler sunu aldi senin annen ne aldi?? Aaa almadimi? Sahi nden almadi? Neden senin boyle bi annen varki??' Demek ne kadr sacma anlatamam.

HATALISINNNNN..........senin ailen doğacak torunlarına bişeyler aldılar onlar almadı diye kavga çıkarmak çok saçma ,durduk yere huzursuzluk çıkarmışsın.Bizim burda ilk toruna gelinin annesi ''beşik yapar'' derler.işte beşiğini alır yelek hırka vs. ördürür kıyafet alır haaa tabi erkek tarafıda yapar ama onlar gelinin ailesi kadar yapmaz bir kaç kıyafet alır çok bişey almazlar tabi bu sadece ilk torun için geçerlidir yani ikinci torunda bu kadar masraf yapmaz kızın ailesi yani bu bir gelenek gibi bişey ülkemizde biraz saçma geliyor niye kızın ailesi yapıyor diye ama öyleee .Sana tavsiyem eşinden özür dile ve bunlar için huzurunu bozma çünkü çok basit şeyler bence .....

Benim de annem cok yardimci oldu dul haliyle esimin ailesi pek yanasmadi. Yuzune vurmadim cunku zaten yapmak zorunda degiller insanlar esimi buyutmus meslek edindirmis gorevi orda bitiyor bence. Annenizin aldiklarini niye topluyorsunuz ki onlara yazik degil mi kimbilir ne zorluklarla aldilar simdi o esyalari napsinlar kendileri giyecek icinde yatacak kullanacak halleri yok ya.

Allah yardımcınız olsun anlayabiliyorum zor durumdasınız sonuçta hamilelikte zaten insan ayrı bir duygusal oluyor yardımcı olmaları gerekir sonuçta am eşinizin bu kadar üstüne gitmeyin onunda ailesi zoruna gider sizin ailenize laf etse sizde üzülürsünüz

Oda aynısını dedi zaten ben niye almadnz mi diyeyim dedi..her zaman kız evi on planda olur diyor bana...kız evi alır dyr..bunu duydukça daha çok sinirlendim...
Orda da o yanlış. İki tarafta eşit olmalı, yeri gelince sen bu evin gelinisin annenler ikinci planda demeyi bilirler :)
Ben kayınvalideme dedim ki babaanne olmak öyle kolay değil,hiçbirşey almadım çocuğa sen alırsın artık.. Bakalım ne kadar seviyorsun torununu dedim :)
Sen de böyle söyle. Kafana da takip bebeği strese sokma bence. Eşin alsın madem öyle. Ama dile getirme annemler aldı hep diyerek..

Olumlu olumsuz bütün yorumlara teşekkürler...ne yapıp ne yapmycgmi nasl tavr serglycegmi anladm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…