Gidip adama fiske vursanBen de bunu anlayamıyorum bir bayan kendımın bu tokatı hakettıgını nasıl dusunebılırkendısınden fızıksel olarak güçlü birinden ne yapmış olursa olsun bunu haketmez cok üzülüyorum cok...
Cevabı gerek olduğu için mi yazdnz yoksa dikkat begeni toplamak için mi.Umreye gidememek dinen bi hak degil yalniz size attigi tokat bi HAK!
Lutfen esinize umreye gidip araplara para yedirmemesini soylermisiniz..
Snra sizde hamileyken yediginiz tokat icin kendi esyalarinizi toplayip snra hakettiginizi dusundugunuz icin yiyebileceginiz diger tokatlar icin esyalarinizi geri eski yerlerine yerlestirirmisiniz..
Ayrılmak ne kadar kolay bisey sizin için..elbet attığı tokatin hesabını verecek vermycek degl.ama ayrılarak degilŞaka mısın ya? Aman ne halin varsa gör. Sen kendine kıymet vermezsen ben niye seni önemseyip yorum yapayım.
Hadi sen hamileyken sana tokat atan adamla sarılıp kaynaş şimdi. Tek derdin de eşyaları toplayıp göndereyim mi olsun.
Ama konunda tokat attı hak ettim deyip geçmişsinAyrılmak ne kadar kolay bisey sizin için..elbet attığı tokatin hesabını verecek vermycek degl.ama ayrılarak degil
Hayr tabiki eşya değil eşyayı geçtim artk tokat ve sonradan gelip sarlması...bisey olmamış gibi devam etmesi...hemen unutablyr ama ben unutamyrmAma konunda tokat attı hak ettim deyip geçmişsin
Hala asıl sorun eşyalarmış gibi davranıyosun
Millet bu yüzden şokta
Hayr tabiki eşya değil eşyayı geçtim artk tokat ve sonradan gelip sarlması...bisey olmamış gibi devam etmesi...hemen unutablyr ama ben unutamyrmAma konunda tokat attı hak ettim deyip geçmişsin
Hala asıl sorun eşyalarmış gibi davranıyosun
Millet bu yüzden şokta
O tabi unutur suçlu zatenHayr tabiki eşya değil eşyayı geçtim artk tokat ve sonradan gelip sarlması...bisey olmamış gibi devam etmesi...hemen unutablyr ama ben unutamyrm
O tabi unutur suçlu zaten
Sen mağdursun unutma hatta unutturma.
Bi sarılınca hak ettim deme, kendine edersin
Burdaki insanlar da sana senden fazla değer veriyor ki tepki gösteriyorlar
Yoksa hak ettiysen afiyet olsun der giderler
Şimdi vereceğin tepki çok önemli, devamı gelmemesi açısından
Tepkimi verdim eve geldi zaten...salak gibi kiyamiyormda...hemen yumusuyrm.ama dedm tokatini asla unutmycagm hemde bu halimle...ddim sarıldı etti ama yumusamycagm bu sefer...
Esimle çoğu kez tartisiyoruz,hamileyim ve ben ailesini hep öne duruyorm benim hatam biliyorum.mesela benim ailem bebeğe birsuru şey aldı ve odasını da aldlr..ama onun ailesinden bi çöp bile yok ...zoruma gidiyr kendi ailem yapipta onunkileri yapmayınca...çok pişman oldum dün gece baya bi üzerine gittim sanırım...eşimin ailesi umreye gitcek ve senide getrlm diyorlar bende atladm hemen ben nolcam siz gdnce ben napcagm cocugumla tek dedim ..annemlerde gidersin dedi..sakaşına mi dedi bilemyrm gulerek dedi..dün akşam tartsrken kalktı yerinden bana tokat attı o kadar zoruma gtti ki belki de haketmstim...kii hakettim..ailenin verdiği hc biiseyi istemyrm...hepsini toplyrsn yarn ve gndryrsn dedi...ve bugün toplamayı dusunuyrm...ve buna benzer bi çok şeyler...yazamyrm yazdkca gozyaslarmi tutamıyorum..ailem uzakta ben gurbetten kaynvalidemler yakın..hamilelignde esmden başka kimse yanımda olmadı...şuan da koca bi boşlukta çaresiz hssediyrm kendimi...acizn tekiym..akşam uyumadan geldi öptü sarıldı...hareket eden bebeğim dün akşamdan beri süs pus oldu...
Orda da o yanlış. İki tarafta eşit olmalı, yeri gelince sen bu evin gelinisin annenler ikinci planda demeyi bilirler :)Oda aynısını dedi zatenben niye almadnz mi diyeyim dedi..her zaman kız evi on planda olur diyor bana...kız evi alır dyr..bunu duydukça daha çok sinirlendim...
Olumlu olumsuz bütün yorumlara teşekkürler...ne yapıp ne yapmycgmi nasl tavr serglycegmi anladm...