- 28 Şubat 2015
- 155
- 64
- 31
Ben pantln falan gyyrmusum tunik kap giyiyormusum vs vs bunlar yüzünden...şimdi pardesu ve elbiseler giyorm onlar için degl Rabbim istediği icnneden istemiyorlardı seni?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben pantln falan gyyrmusum tunik kap giyiyormusum vs vs bunlar yüzünden...şimdi pardesu ve elbiseler giyorm onlar için degl Rabbim istediği icnneden istemiyorlardı seni?
20 bile değil mi 91 liyim ben mayısta 24 oldm canm ya profildekine aldan ma o TC de öyle yazdığı icn öyle yazyrm.Ya çok ilginç bir kişisin ya da daha yaşın 20 bile değil.
Eşine yüklenme bence o da mahcup oluyordur. Eşin yardım ediyormuş zaten üçüncü kişiler yüzünden aranızı bozmayın. Ben de benzer durumlardayım. Allah onlara muhtaç etmesin diyorum. Eşim de görüyor zaten her şeyi. Sonuçta anne baba, kendileri bir şeyleri düşünüp yapmıyorlarsa bence eşimin demesiyle de yapmasınlar. O yüzden bu tarz konuları eşime dile getirmem.Esimle çoğu kez tartisiyoruz,hamileyim ve ben ailesini hep öne duruyorm benim hatam biliyorum.mesela benim ailem bebeğe birsuru şey aldı ve odasını da aldlr..ama onun ailesinden bi çöp bile yok ...zoruma gidiyr kendi ailem yapipta onunkileri yapmayınca...çok pişman oldum dün gece baya bi üzerine gittim sanırım...eşimin ailesi umreye gitcek ve senide getrlm diyorlar bende atladm hemen ben nolcam siz gdnce ben napcagm cocugumla tek dedim ..annemlerde gidersin dedi..sakaşına mi dedi bilemyrm gulerek dedi..dün akşam tartsrken kalktı yerinden bana tokat attı o kadar zoruma gtti ki belki de haketmstim...kii hakettim..ailenin verdiği hc biiseyi istemyrm...hepsini toplyrsn yarn ve gndryrsn dedi...ve bugün toplamayı dusunuyrm...ve buna benzer bi çok şeyler...yazamyrm yazdkca gozyaslarmi tutamıyorum..ailem uzakta ben gurbetten kaynvalidemler yakın..hamilelignde esmden başka kimse yanımda olmadı...şuan da koca bi boşlukta çaresiz hssediyrm kendimi...acizn tekiym..akşam uyumadan geldi öptü sarıldı...hareket eden bebeğim dün akşamdan beri süs pus oldu...
Artık bende asla ağzımı acmam zaten ilk defa getrdm dile böyle annesigil knsnda canima tak etmişti...bu cumartesi dugunumuz var ve ben oraya hamile oldgm icn gidemyrm uzun yol abimin oğlu hediyemi gnderdm ancak...eşimin ailesine de haber verildi...ama ve lakin k.p. dün gece aradı garez gibi cumrtsi gelnde pknge gidelm DİE esimde bana kas göz yaptı.napalm DİE bende kafa salladm hayr diye.esimde babasına şimdi gelrsek ayıp olr sncta düğüne de gtmyrz dedi..babası da ora 200 km yol bura yarım saatlik diyor.gelde delirmeEşine yüklenme bence o da mahcup oluyordur. Eşin yardım ediyormuş zaten üçüncü kişiler yüzünden aranızı bozmayın. Ben de benzer durumlardayım. Allah onlara muhtaç etmesin diyorum. Eşim de görüyor zaten her şeyi. Sonuçta anne baba, kendileri bir şeyleri düşünüp yapmıyorlarsa bence eşimin demesiyle de yapmasınlar. O yüzden bu tarz konuları eşime dile getirmem.
Esimle çoğu kez tartisiyoruz,hamileyim ve ben ailesini hep öne duruyorm benim hatam biliyorum.mesela benim ailem bebeğe birsuru şey aldı ve odasını da aldlr..ama onun ailesinden bi çöp bile yok ...zoruma gidiyr kendi ailem yapipta onunkileri yapmayınca...çok pişman oldum dün gece baya bi üzerine gittim sanırım...eşimin ailesi umreye gitcek ve senide getrlm diyorlar bende atladm hemen ben nolcam siz gdnce ben napcagm cocugumla tek dedim ..annemlerde gidersin dedi..sakaşına mi dedi bilemyrm gulerek dedi..dün akşam tartsrken kalktı yerinden bana tokat attı o kadar zoruma gtti ki belki de haketmstim...kii hakettim..ailenin verdiği hc biiseyi istemyrm...hepsini toplyrsn yarn ve gndryrsn dedi...ve bugün toplamayı dusunuyrm...ve buna benzer bi çok şeyler...yazamyrm yazdkca gozyaslarmi tutamıyorum..ailem uzakta ben gurbetten kaynvalidemler yakın..hamilelignde esmden başka kimse yanımda olmadı...şuan da koca bi boşlukta çaresiz hssediyrm kendimi...acizn tekiym..akşam uyumadan geldi öptü sarıldı...hareket eden bebeğim dün akşamdan beri süs pus oldu...
Ben eşime ailesi hakkında ilk defa böyle dedim..canima tak etti.dibimde otryrlar diye dedm...bizim durumumuz pek öyle yok kirada otryr 1500 alyrz esimin ailesinin durumu iyi bi eve 3-4 yerden para giriyor 2 kişiler gorumcem de çalışıyor benm babamn 1 emekli maaşı var sadece geçindiği..zoruma gidiyr arkadsmya şimdi hamilesin kırmak istemiyorum olabildiğnce naif yazacağım
öncelikle başkalarından bişeyler beklemekten vazgeçmelisin
evet onların da torunu ama demek ki o kadar da önemsemiyorlar
benim de torunum olacak olsa mobilyasını falan almam.
eşini götürmek istediklerinde önce bi beklesen ya hemen atlamak yerine bakalım belki eşin kabul etmeyecek, etse bile sen başbaşayken konuşur söylerdin gitmemesi gerektiğini. böyle fevri hareketlere gerek yok
tokat olayına hiiiiiiiç bişey diyemiyorum. bi insan nasıl tokatı hak ettim der anlamış değilim, belki adamı tahrik edici davrandığın için diyorsundur ama hamile bir kadına vuran bir adamla benim işim olmazdı. sen ayrılmak niyetinde değilsin pek, bari adama ben haksızdım vurmanı hak ettim mesajını verme,myoksa bu tokat olayı normal bi olaya dönüşür.
tek gurbette olan sen değilsin arkadaşım
ben 17 yaşından beri ana babamdan uzak yaşıyorum, türkiyenin diğer ucunda hayat mücadelesi verdik bi nasılsınız diyen olmadı yani yalnız hissetmeni anlarım ama daha güçlü olmalısın.
ailenin aldıklarını da tabiki gönderme, ama kaldır eşinin gözü önünden. madem bu deveyi güdeceksin biraz nabza göre şerbet vermen gerek.
tabi bunları ayrılmayı düşünmediğin için yazdım,
normal bir tartışmada hamile halimle beni tokatlayan kocayı ben evden atar bi daha da mahkeme dışında muhatab olmazdım.
umarım senin için hayırlısı olur.
Haklisiniz..zaten tokat için dün gece hc eve geldiğinde pas vermedm.hsgeldn dedm sofraya onunla otrdm yedm yine onla beraber..elimi tuttu hc knsmadm yemekte..özür silerm hataliyim eseklik ettim dedi..bidaha tekrarı olmycak dedi...bnde özür dilemeyle keşke aklmdan silinse dedm..gözleri doldu kıpkırmızı oldu bnde uzulme geçti gitti bidaha olrsa olacakları ben düşünmek istemyrm sen tahmn et dedm..Tokat kısmına dikkat etmemişim. Tabi ki hiçbir şey bunun bahanesi olamaz. Ama sizinle ilgili durumda eşinize ailenizin aldıklarını örnek gösterip seninkiler şöyle böyle diye başına kakmak yanlış. Ters tepip kendi ailenize karşı eşinizin tavır almasına ve daha da gerilip size ettiği yardımı kesmesine de sebep olabilirsiniz.
Haklisiniz..zaten tokat için dün gece hc eve geldiğinde pas vermedm.hsgeldn dedm sofraya onunla otrdm yedm yine onla beraber..elimi tuttu hc knsmadm yemekte..özür silerm hataliyim eseklik ettim dedi..bidaha tekrarı olmycak dedi...bnde özür dilemeyle keşke aklmdan silinse dedm..gözleri doldu kıpkırmızı oldu bnde uzulme geçti gitti bidaha olrsa olacakları ben düşünmek istemyrm sen tahmn et dedm..
Yani daha az alpta gecinenler var..param yetiyor yetmyr demem..yrmlar icn tskrleradamdan bi özür dilemediğin kalmış yalnız :/
üzülme geçti gitti falan diye teselli etmişsin bir de
neyse herkes kendi evliliğini daha iyi bilir
ama ilk kez ailesi hakkında laf söylediğinde tokat geldiğine göre ailesi hakkında konuşmanı istemiyor bu adam. ona göre dikkat et
isterse ailesinin aylık maaşı 10 bin olsun almak istemiyolarsa almazlar
1500 lira az para ama kendinize güvenmişsiniz ki çocuğu yapmışsınız
kendi annenlere de bişey aldırtma zaten durumları zormuş
Ben eşime ailesi hakkında ilk defa böyle dedim..canima tak etti.dibimde otryrlar diye dedm...bizim durumumuz pek öyle yok kirada otryr 1500 alyrz esimin ailesinin durumu iyi bi eve 3-4 yerden para giriyor 2 kişiler gorumcem de çalışıyor benm babamn 1 emekli maaşı var sadece geçindiği..zoruma gidiyr arkadsm
:)maddi değere önem veren biri olsam esimle olmazdm.cumlelerine katlmyrm çünkü ben ilk kez eşime böyle bi ailesiyle ilgili birşey dedm normalde hc onlarla ilgili olmsuz bi şey söylemedim buda ilk ve son oldu..kaynvalidem benm hakkımda öyle bise düşünmesi imkânsız diyeblrm cnku öyle bir dusuncem ve öyle bisey hc bir zaman yanstmadm.hamilelignde verdiği bi stresten bu kadar üzerine gttgmi dsnyrm normalde böyle deglm kendime bile sasyrm esim bile dedi yanı noluyr sana hc böyle bisyn lafni yapmzdn diyeiyide isterse 20 yerden para girsin size ne, siz buna bakıp mı bir şeyler yapacaklar derdindesiniz, yapmak zorunda değil adamlar ister yapar ister yapmaz, benim kvdeler de yapmıyor bir şey aklımın ucundan bile geçmedi, iç dünyanızı biraz aydınlatın bence, senin babanda yapmak zorunda değil ve bu almamaları zoruna gidiyor, kusura bakma ama maddi değerlere önem veren biri gibi duruyorsun çok itici bir durum, takılman gereken olaya yani tokat olayına takılmıyorsun ama takıldığın konuya bak, belki de kvler senin bu durumunu bildiği için inadına almıyorlardır bende olsam içimden gelse bile sırf bu yüzden almam asla
:)maddi değere önem veren biri olsam esimle olmazdm.cumlelerine katlmyrm çünkü ben ilk kez eşime böyle bi ailesiyle ilgili birşey dedm normalde hc onlarla ilgili olmsuz bi şey söylemedim buda ilk ve son oldu..kaynvalidem benm hakkımda öyle bise düşünmesi imkânsız diyeblrm cnku öyle bir dusuncem ve öyle bisey hc bir zaman yanstmadm.hamilelignde verdiği bi stresten bu kadar üzerine gttgmi dsnyrm normalde böyle deglm kendime bile sasyrm esim bile dedi yanı noluyr sana hc böyle bisyn lafni yapmzdn diye
ne olursa olsun şiddet hakedilmez tokat attı hakettim diyorsunuz ailesinin yaptıkları eşinizin attığı tokattan daha hafif kalıyor tabi bu benim görüşümEsimle çoğu kez tartisiyoruz,hamileyim ve ben ailesini hep öne duruyorm benim hatam biliyorum.mesela benim ailem bebeğe birsuru şey aldı ve odasını da aldlr..ama onun ailesinden bi çöp bile yok ...zoruma gidiyr kendi ailem yapipta onunkileri yapmayınca...çok pişman oldum dün gece baya bi üzerine gittim sanırım...eşimin ailesi umreye gitcek ve senide getrlm diyorlar bende atladm hemen ben nolcam siz gdnce ben napcagm cocugumla tek dedim ..annemlerde gidersin dedi..sakaşına mi dedi bilemyrm gulerek dedi..dün akşam tartsrken kalktı yerinden bana tokat attı o kadar zoruma gtti ki belki de haketmstim...kii hakettim..ailenin verdiği hc biiseyi istemyrm...hepsini toplyrsn yarn ve gndryrsn dedi...ve bugün toplamayı dusunuyrm...ve buna benzer bi çok şeyler...yazamyrm yazdkca gozyaslarmi tutamıyorum..ailem uzakta ben gurbetten kaynvalidemler yakın..hamilelignde esmden başka kimse yanımda olmadı...şuan da koca bi boşlukta çaresiz hssediyrm kendimi...acizn tekiym..akşam uyumadan geldi öptü sarıldı...hareket eden bebeğim dün akşamdan beri süs pus oldu...
-------Konu ile ilgili gerekli yorumları okudum tesekkurler