- Konu Sahibi sucluyumbiliyorum
-
ecem ben istedim böyle olmasını,biliyorum belki deli saçması ama yaptığımı görüyorum biliyorum yanlış olduğunu neden başkalarının hakaret etmesine izin veriyorum dimi..ben insanların bu ilişkiye tavırlarının sert olması gerektiğini biliyorum benim ailemin başınada böyle bişey gelse ben daha beterini yapardım bunuda biliyorum.sadece tekrar tekrar yazıyorum ama ben yaptığımın yanlış olduğunu biliyorum geri dönmek için bahanem olmasın istiyorum
eğer ben şuan tek başıma yaşıyor olmasaydım ailemin yanında olsaydım bunlar hiç olmazdı bile,bu zor duruma düşmezdim bile.komik ama bi anlık cahillikten kalp çarpıntısından şu duruma geldim,neden sürdürdün peki diyenlere inanın bilmiyorum keşke hiç başlamasaydım diyorum ama neden sürdü 7 ay bilmiyorum
ben kimseden olumlu bişey duymayı beklemiyorum hadi oldu diyelim bunu istemiyorum zaten,yaşadığım kötü bişey.psikoloğum yaşadıklarımı yazmamı tekrar tekrar sanki bi başkası yaşıyormuş gibi okumamı yaşadıklarıma dışarıdan bigözle bakmamı istedi,ben hem o yüzden hemde gerçekten dışarıdan ne kadar rezil olduğunu görmek kafama dank etmesi için yazıyorum ki.sizden açıkçası yardım istiyorum bu hastalıklı ilişkiden kurtulma yolunda bana akıl verin diye
eğer ben şuan tek başıma yaşıyor olmasaydım ailemin yanında olsaydım bunlar hiç olmazdı bile,bu zor duruma düşmezdim bile.komik ama bi anlık cahillikten kalp çarpıntısından şu duruma geldim,neden sürdürdün peki diyenlere inanın bilmiyorum keşke hiç başlamasaydım diyorum ama neden sürdü 7 ay bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?