- 8 Eylül 2008
- 6.155
- 428
- 363
- Konu Sahibi sucluyumbiliyorum
-
ben kimseden olumlu bişey duymayı beklemiyorum hadi oldu diyelim bunu istemiyorum zaten,yaşadığım kötü bişey.psikoloğum yaşadıklarımı yazmamı tekrar tekrar sanki bi başkası yaşıyormuş gibi okumamı yaşadıklarıma dışarıdan bigözle bakmamı istedi,ben hem o yüzden hemde gerçekten dışarıdan ne kadar rezil olduğunu görmek kafama dank etmesi için yazıyorum ki.sizden açıkçası yardım istiyorum bu hastalıklı ilişkiden kurtulma yolunda bana akıl verin diye
tekrardan merhaba,bu konuda yazan diğerlerini okumamakla hata yapmışım.beni yalancı psikopat bir aşık olarak görmenize şaşırdım,ama keşke öyle olsaydı maalesef doğru.ben acı çekiyorum diye yaptığım yanlış yalan bişey,bunu başkaları söylesin diye değil aslında ben vazgeçtim diye üzülürken saçmalama ne üzülmesi zaten hiç olmamalıydı doğrusu zaten bu,denmesi için belki..asla kendime yandaş aramıyorum aşktır gözün görmez denmesini beklemiyorum ben.beni lütfen yanlış anlamayın ben yanlış olan bir ilişkide bir karar verdim ve verdiğim karardan dönmemek için yardım istiyorum sadece...kendimden nefret ediyorum zaten hem onun eşindende okumasa bile çok özür diliyorum.kendimi onun yerine koyup düşünmekten zaten bu hale geldim ki,yoksa umursamaz aman banane deseydim şuan bunları yazıuor bile olmazdım.ben hastalıklı bir ilişkiden kurtulmaya çalışıyorum
Şu sitede kaçtane gözü yaşlı aldatılan kadın var.Senin gibi kendi hemcinslerinin sebep olduğu.Onların neler yaşadığını empati kurarak anlamaya çalışırsan zaten vazgeçersin bu kangıren olmuş ilişkiden.Silkelen ve kendine gel daha yaşın 24 sende bir gün yuva kurup anne olduğun da umarım buraya bu seferde kocam beni aldatıyor diye yazmassın.
aldığı ahlarla ne yapacağını bende çok merak ediyorum. sinirden onu parçalayabilirim yeminle verseler elimedeee sengözlerimebaksanab
cloudy teşekkür ederim,bende zaten destek beklemiyorum.karşımdaki insan evli,neden 7 ay önce şimdiki tavrında değildin derseniz inanın bilmiyorum şimdiki kadar berbat durumda olmadım yada şimdiki kadar sağlıklı düşünmedim hiç.hayatımdaki tek keşkem ve umarım son olur,dün açılanın üstüne açmam tesadüf olmuş ama bu farklı ben devam ettirmeyi bu yanlışı sürdürmeyi düşünmüyorum,ben sadece bu illet bana acı veriyor ben farkındayım kötü psikolojik tedavide oluyorum yani ayılsamda bayılsamda bitecek bu ilişki,zor bi dönem geçiriyorum bu dönemde birilleri bu yanlışı sürekli yüzüme vursun diye yazıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?