Nedense konuyu okur okumaz. Ecem29 beliri verdi aklımda.
Sanki o anlattıda ben okudum gibi oldum
Sana çok şey yazmak isterdim arkadaşım ama görüyorumki sen yolu 7 ayda öyle aşmışınki. Açtıgın bu konunun amacının sadece yanına seni haklı bulucak yandaş araman.
Ne yazıkki yanlış yerdesin... Buyur sana şarkı sözü
Meğer ne boş heveslere kapılmışım.
Sen neymişsin, ben kendimi ne sanmışım.
Gözlerim açık gider sana doğruyu söylemezsem
Ben seni artık hiç sevmiyorum
Sen beni aşka layık görmedin senin kadar
Ben artık aşkı senden çok seviyorum.
Sana göre aşk laftan ibaret, bana göre hayatın anlamı
Sen bu yolda böyle devam et, aşk layık olanda kalmalı
3 doğru 1 yanlışı götürür durumu var Öss'de bilirsen...
Sen 1 yanlışla Tüm hayatını herşeyini götürmüşün...
Sana sayfalar dolusu sözler yazsakda boş artık. Sen bu yolda devam et...
kızlar bırakın ya sallıyor bence
anlattıkları yalan,ilgi çekmek için yapıyo bence
bir insan bu kadar zavallı olamaz çünkü...
namus,şeref,haysiyet bukadar ayaklar altında olamaz
yazmayın artık şuna..şuan pc başında kıs kıs gülüyordur bencekötükedihüso
herkese selam sadece bu konuyu birileriyle paylaşmak için üye oldum,benim derdim bi çok kişinin tepkisi olacak biliyorum ama paylaşmak istiyorum izin verin.Ben ikinci kadınım,toplumsal deyişle metresimbunun ne kadar acı bişey olduğunu anlatmak istiyorum size.7 aydır süren bi ilişki bu ve ben bu adama evli olduğunu bilerek aşık oldum,bana hiç bir zaman boşanıcam seni alıcam demedi şahit olduğum birçok tartışmaları kavgaları oldu hatta boşanma konusuda geçti ama her evlilikte olur böyle şeyler.Hatta ben barışması alttan alması konusunda çok baskı yapmışımdır.
Evli bir erkeğe aşık olmak çok zor çok acı...Ama benim gibi ölümü bile göze alacak kadar aşıksanız eğer bitirilemiyor!!24 yaşındayım ve çirkin cahil birisi değilim maddi yöndende kimseye ihtiyacım yok!!yani kimsenin parasını yemiyorum.
şunuda belirteyim eğer bu kadar aşık olacağımı acı çekeceğimi bilseydim asla birlikte olmazdım.Sevgilimin karısı benden daha güzel bu arada ve daha güçlü söz geçirebiliyor ve çok şanslı bir mucizeyle evli...biraz karmaşık bi yazı olacak o yüzden kusura bakmayın ilk defa anlatıyorum.
ben sevgilime biçok defa ayrılalım bırak beni dedim,hayır ben sana çok aşığım ayrılma lütfen dedi.Ama eşinide seviyor ne kadarda bizim uyum sorunumuz var desede biliyorum çok seviyor.Keşke hiç bir sorunları olmasada hiç aldatmasa...kendimle o kadar savaşıyorumki vicdanım o kadar sızlıyor ki hergece kendime beddua etmekten bıktım usandım ama o kadar cesaretsiz o kadar korkak biriyim ki bırakıp gidemiyorum.
istediğim zaman arayamam,kalp hastasıyım bişey olsa ilk arayacağım kişi değil,dışarılarda elele gezemeyiz ya tanıyan çıkarsa,birlikte uyanabildiğimiz bir sabah yok,onun kokusunun sindiği birkaç eşyayla birlikte uyuyorum.imkansız bir aşk biliyorum keşke platonik olsaydı diyorum ama karşılıklı biliyorum ve bu daha çok acı veriyor.bugün bitmese yarın bitecek mutlaka bitecek biliyorum ama benimle geçirdiği her dakika için şükrediyorum cehennemlik olduğumu bile bile...lütfen bana kızmayın benim hiç bir beklentim yok Allahım şu aşkı içimden alsın bana güç kuvvet versin akıl versin ben ayrılayım düşmanımın başına bile vermesin böyle dert
özür dilerim sevgilimin karısı senden senden artık zamanların kadını olduğum için,çok şanslısın umarım bigün hiç kimseyle aldatmaz seni vicdanı sızlar sen bunu haketmiyorsun çok üzgünümama onu herkesten çok seviyorum nefes alışım o benim senağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?