• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok ÜZGÜNÜM

CiNNET NUR

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2019
5.740
16.748
348
Merhaba arkadaşlar canım aşırı sıkkın canımı daha fazla sıkmadan yorum yaparsanız iyi olur.
Geçen açtığım cinsellik başlıklı konuyu biliyorsunuz bir bilmeyenler girip konuma bakabilir.
Bir çoğunuz açık açık konuş demişti. Evet arkadaşlar konuştum ve aldığım cevap sen bir sapıksın cinsellikten başka bir şey düşünemiyorsun. Biz makina değiliz hergün pilav mı yenir gibi saçma sapan konuşmalar yaptı. Bende çıldırdım tabi.. Açtım ağzımı yumdum gözümü. Sen isteksiz bir erkek olabilirsin ( asla kabul etmesede) ama ben istekli bir kadınım ve ne yazıkki sende bana yetmiyorsun dedim.
Vay efendim kızım hasta kafam dolu sabaha kadar uyumuyorumlara kadar gitti. (Yoo aslında kafayı yastığa koyar koymaz uyuyor.)

Hazır dolmuşum dedim her yerden girdim. Son konuşmamız beni böyle beğenmiyorsan gidebilirsine döndü konuşma. Gideceğimi söyledim ama kızımın durumları arkadaşlar....

Dün asıl bomba tartışma oldu. İlk önce nerelerden patlak verdiğini şöyle bir özetleyeyim. Kızım 2 ameliyat geçirdi ve o 2 ameliyatta birbirinden riskli ameliyatlardı. Çünkü ağır kalp hastası. Bana kabile gibi yıkılan ailesinden kimse yoktu yanında. Benim abim hergün geldi gitti ailem 3 ay boyunca yanımda kaldı. Uzak memlekette olmalarına rağmen. Neyse eşimle abimin arasında satış için vekalet alma durumu oldu. Abimden istedi. Abimde sabah erkenden kalkıp öğlen 4e 5e kadar çalıştığı için bir türlü fırsat bulup veremedi bu konu öyle askıda kaldı.

Eşim hergün başıma kalktı.Bir vekalet istedim abinden. (Ki vermek zorunda değil)
Güvendim, insan yiğeni için verirdi. Sonuçta bu satışın kârı yiğenine gidecekti. Bizim çok paraya ihtiyacımız var biliyorsun. Bunu bile bile Bi taraflarını sağa sola vurdu. Bak o günden sonra aramıyor da beni ne yavşakmış, ne karaktersizmiş diye her Allah’ın günü konuştu.
Benim ailem böyle benim ailem şöyle. Ulan dedim çocuğun ölüyordu senin ailen neredeydi. Sen Bi vekalet için abimin onca iyiliğini yoksaydın.

Neyse bunlar bu olayın üzerine bayağı bir süre konuşmadılar. Abim de alınmıştı çünkü işi düşünce arıyor diyordu.
Dün abim aradı telefonla konuşuyoruz. Eylülün ameliyat tarihi bu hafta belirlenecek onu falan sordu. Neyse ver enişteyle de konuşayım dedi. Telefonu almadı ben onunla konuşmuyorum “s**sn gtsn ” gibi bir cümle kullanınca şarteller attı bende.
Zaten canım sıkkın eylülün ameliyatı yaklaşıyor, eşimle aramız yok. Ailesi özellikle annesiyle aram yok. Aşırı dolmuştum patladım.

Şu yaptığın hareket herşeyden önce benim şahsıma hakaretti. İnsan usulün de olsa alır dargınsan dargınım der, tavırlıysan tavır yapar. Ama bu yapılmaz dedim. Ben senin hatrın için ailenin her bir ferdine ayrı ayrı katlandım. Ama bundan sonra öyle bir dünya yok. Aynı muameleyi bende yapacağım dedim. Baktım abime hakaretler ediyor. Bende onun ailesine saydırdım. Dedim şu yaptığını babam duysa herşey daha kötü olur. Oda kral duysun umrumda değil dedi. Olaylar iyice uzadı. Ondan ve ailesinden ne kadar bıktığımı ve bunun da son nokta olduğunu bu evliliği bitirmek istediğimi söyledim.

İlk yapamaZsın öyle bir dünya yok falan diye engel olmaya çalıştı. Sonra çocuğu bırak nereye gidersen git dedi. Tabiki çocuğumu bırakmadım. Kuzumu benden ayırman için beni öldürmen gerekiyor dedim. Beni yorma kendini öldürebilirsin dedi pişkin pişkin. Meğer sen ne fenaymışsın, bu kaçtır gitme lafını kullanıyorsun. Senin gibi kadın olmaz olsun falan gibi konuştu. Olay biraz ilerleyince itişme kalkışma oldu. O arada kızım uyandı bize bakıyor korkak korkak.

O kadar üzüldüm ki o bakışlarından. Kızım canıyla uğraşırken bizim bunu yapmaya en azından şuan hakkımız yoktu.
Pazartesi yada salı günü ameliyat günü belli olacak. Tüm işlemleri burada ve İstanbul’daki doktorlardan başka kimse kızımın ameliyatlarını yapamaz. Çünkü her bir ameliyatı birbirinden riskli. Hem bana hem babasına ihtiyacı var. Gitsem bile ailem başka bir şehirde.
Kızım için gidemedim arkadaşlar. Yapamadım....

Ama bu evlilik benim açımdan bitik bir evlilik. Çünkü ne duygusal ne cinsel hiçbir paylaşımımız yok. Bu son olaylar da tuzu biberi oldu. Eşimi de görmek istemiyorum ama şu dönemlerde bir arada olmak zorundayız. Eve gelme dedim dün gece geldi hiçbir şey yaşanmamış gibi sırnaşmaya falan çalıştı. Tabiki karşılık vermedim.Bu konu böyle havada asılı kaldı.

Ama ne yapacağımı bilmiyorum arkadaşlar. Aşırı soğudum herşeyden. Kaosun içerisindeyim bana akıl verin lütfen.

Kızınız için ev arkadaşı gibi yaşayın bir süre. Şimdi ayrılsanız ev, eşya, mahkeme işleri vs derken ister istemez kızınıza zarar verirsiniz. İnşallah kızınızın ameliyatı iyi geçer. Çok geçmiş olsun
Benim gözüm de o yüzden korkuyor. Teşekkür ederim

bence aileniz olur derse ailenizin yanına gidin. bu adamla kavga etmek yüzünü görmek sizi daha çok sinir stres edecek,laf sokmalar tartışmalar derken siz daha da yıpranacaksiniz. aileniz en azından destek olur ve kafanız daha rahat olur tabi yine siz bilirsiniz de. eşinizin size ve ailenize karşı tavrı hiç hoş olmamış,hele size gelip bu kadar tavır ve laf sayması bu kadar ağır şeyleri soylemesi hiç olmamış ben önceki konunuzu da okumuştum. hayırlısı olsun sizin için inşallah mutlu olursunuz..💫

bence aileniz olur derse ailenizin yanına gidin. bu adamla kavga etmek yüzünü görmek sizi daha çok sinir stres edecek,laf sokmalar tartışmalar derken siz daha da yıpranacaksiniz. aileniz en azından destek olur ve kafanız daha rahat olur tabi yine siz bilirsiniz de. eşinizin size ve ailenize karşı tavrı hiç hoş olmamış,hele size gelip bu kadar tavır ve laf sayması bu kadar ağır şeyleri soylemesi hiç olmamış ben önceki konunuzu da okumuştum. hayırlısı olsun sizin için inşallah mutlu olursunuz..💫
Zaten imkanım olsa 5 dakika durmam ama konu içinde de dediğim gibi kızımın tüm hastahane işleri burada. Ve ailemle aramda 900 km yol var :(

@girlolita ya katılıyorum. Bir süre ev arkadaşı gibi yaşayın. Ama ona karşı açık ol. '' Sen zaten benim için bittin, yanında kızım için duruyorum. Bu evde iki arkadaş gibi olmak zorundayız, kızımız toparlanana kadar. Bu sürecin sonunda ben gideceğim kızımı alıp. '' diyeceksin böyle açık ve net bir şekilde suratına suratına. Evliyim, karım var falan sanmasın.

Kızına Allahım acil şifalar versin inşallah.
Kızın gelmeden önce de bu karakterde bir adam mıydı, yani baba olunca değişmedi ya kendisi?
Acılar insanları birbirine yakınlaştırır siz de maalesef çok sıkıntı olmuş.
Evladın Allahımın izniyle iyileşince boşan.
Böyle değildi. İnsanın böyle değildi. Kızım doğduktan sonra nevri döndü hele şu son zamanlar....

@girlolita ya katılıyorum. Bir süre ev arkadaşı gibi yaşayın. Ama ona karşı açık ol. '' Sen zaten benim için bittin, yanında kızım için duruyorum. Bu evde iki arkadaş gibi olmak zorundayız, kızımız toparlanana kadar. Bu sürecin sonunda ben gideceğim kızımı alıp. '' diyeceksin böyle açık ve net bir şekilde suratına suratına. Evliyim, karım var falan sanmasın.
Aynennnn bu konuşmayı yaptım. Oda kızım iyileşince ben seni yollarım sen rahat ol dedi
Yarabbi şu lafların üzerine kral beni tutamazdı ama kızım elimi kolumu düğümledi

Back