• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok üzgünüm

zelihamm

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2020
812
517
33
Merhaba daha önceki konulardan annem babamın hasta olduğunu söylemiştim İzmir’de oturuyorum maLesef Urfa’ya aileme gideceğim kaynanamın laf söylemediği yerde bacısı laf söylüyor eşimin teyzesi aramış eşimi siz bu Urfa yolunu Bornova (İzmir Merkezi)yapmışsınız her dakika gönderiyorsun dedi ya bu insanlar niye acaba birini kırıp dökmek zorunda gerçekten nefret duygusunu bu ailede öğrendim

Merhaba daha önceki konulardan annem babamın hasta olduğunu söylemiştim İzmir’de oturuyorum maLesef Urfa’ya aileme gideceğim kaynanamın laf söylemediği yerde bacısı laf söylüyor eşimin teyzesi aramış eşimi siz bu Urfa yolunu Bornova (İzmir Merkezi)yapmışsınız her dakika gönderiyorsun dedi ya bu insanlar niye acaba birini kırıp dökmek zorunda gerçekten nefret duygusunu bu ailede öğrendim
Kocan bi kere gerekli cevabı verse bir daha sittin sene laf söyleyemezler. Herşey Eş kişisinde bitiyor.

Dün akşamda eşimin giyim dükkanında karşılaştık bana dediki oğlun çok terbiyesiz (oğlum 9aylık) Urfa’ya gider daha da terbiyesiz olur bu laf benim aileme de geliyor artık ben de eşlime dedim o kadını görmek istemiyorum oğluma da yaklaşmasın eşim dediki sana çok kırıldım allah o kadını kahretsin huzurumuzu bozuyo allah havale ediyorum

Kesinlikle olay eşte bitiyor. Mesela benimde kayınvalidem ile çok tartışmalarım oldu düğünden sonra eşim kim hakliysa onun yanında oldu bıçak gibi kesildi tartışmalar. Ailenize lütfen baskalarin müdahale etmesine izin vermeyin. Eşiniz sizi savunmuyorsa siz kendinizi ve ailenizi savunun kaldı ki dıdısının dıdısı hesabı ona ne yani? Hiç de moralinizi bozmayın, içinizden ne geçiyorsa söyleyin sürekli uzulmektense bir kere sıkıntı yaşarsınız.

Back
X