Cok uzgunum haksiz miyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet. Dedigim gibi anlasilmamaktan korktugum icin surekli bir empati kurdurma cabasindayim... Kimseyi kirmak istemem
Bakın ben 36 yaşıma girdim bu yaşa kadar da şunu öğrendim; siz kendinizi ne kadar anlatırsanız anlatın, karşınızdakinin anladığı kadarsınız bu maalesef değişmiyor. Sizin her zaman yanınızda sadece siz olacaksınız o yüzden size bu saatte buraya konu açıp kendinizi yada ilişkinizi savunduracak bir insanın yanında olmak size ne kadar iyi gelecek bence bunu düşünün. İlişki dediğin yanında huzur bulmak için olmalı ekstra problem yaratmak için değil. Zaten hayat problemlerle örülü bir örümcek ağı. Yanınızdaki insan da o problemlerden biri olduysa gitme vakti gelmiştir bence.

Ay sana ne oluyor diye bağırasm geldi erkek arkadaşın olsam cidden senle arama bir süre mesafe koyardım her muhabbet bu kadar takılmaz ki .

Ah canım bazı tepkilerini desteklemesemde sana hak veriyorum . Benimde vardı böyle durum sonunda arkadaşının gazıyla başkasına gitti hiç yapmaz dediğim adam.
Ama değişmeyecek,istediğin kadar müdahale et o arkadaşlığını bitirmeyecek İnan.ve sonunda da üzülen sen olacaksın şaşmaz.

O kadar uzun bir konuda sanirim bir tek ben hak verdim size. Erkek arkadasim degil evliyim esim ancak burda bir kere kocamin arkadaslariyla olan konusmalarina bakmadim, ozel alan vs diyen kimsenin samimiyetine inanmiyorum firsati olan her kadin bakar. Kocasina ya da erkek arkadasina gelen bel alti video fotograf artik her neyse her kadini da rahatsiz eder. Evet erkek muhabbetleri cok rahatsiz edici olabiliyor ben de esimin erkek whatsapp gruplarinda donen muhabbetlerden rahatsiz oldum zamaninda ama size tek elestirim olaya kendinizi mudahil etmeniz olacak. Olayin muhatabinin ben olmadigimi anlamam biraz zaman alsa da karsidaki kisileri maalesef biz egitemeyiz. Gereken tepkileri koymakla yukumlu kisi siz degilsiniz erkek arkadasiniz ki zaten yapiyor gozukuyor eger sizin yaninizda baska onun yaninda baska konusmuyorsa. Erkek arkadasiniz daha once rahatsizligini dile getirdigi halde buna devam eden o arkadas sizinle bir ego savasina girmis ve inadina yapmaya devam etmis. Bunu da ancak henuz buyumeyi becerememis bir zihniyet yapar. Rahatsizliginizda sonuna kadar haklisiniz ancak benim fikrim ne kadar gormezden gelip onun varligini yok sayarsaniz, dikkat cekme cabasindan ve hirsindan o kadar vazgececektir.

Peki tamam,benim takıntılarım cok farklı.Siz olayı yanlış anlamışsınız.Yaşınızdan vurmaya asla çalışmam çünkü sizin yaşınızda olup çok olgun olan insanlar da var.Neyse,bu şekilde davranmanız karşınızdaki insanı bıktırır ve sizi de mutsuz eder.

Erkek arkadaşın Ahmet'i gerçekten hayatından çıkarmak isteseydi çıkarırdı emin ol. Öfkeni hırsını yanlış kişiye yöneltme Ahmet'in seninle bir derdi yok. En basitinden o ses kaydı yanlışlıkla kapandıktan sonra (nasıl oluyorsa artık) sevgilinin "Abi kız milleti işte bakma sen ona" demediğini nerden biliyorsun. Sakin kafa ve dışardan bir bakış açısı ile olayları değerlendirmeye ihtiyacın var.

Yoo ben bakmıyorum mesela. Özel başka bir durumunu anlatmış da olabilir arkadaşı.
Ben de istemem kadın arkadaşlarım ile yazışmalarımı gelsin eşim okusun. Eminim arkadaşlarım hiç istemez.
Ee neden bakayım o zaman. Empati deyip duruyor ya konu sahibi mesela.
Empati kurunca baştan bu kadar yazışmalara kadar okumaması gerekiyor kendinin.
Demek ki onun empati dediği sadece kendi ile kurulması gerekenler. Onun kurmasına gerek yok.
Bı yazışma vs okumak da bana çok saçma geliyor hele eminsek arkadaşı,dostu,annesi veya kardeşi olduğundan niye okuyalım.
Ben renksiz hayatları olduğunu düşünüyorum öyle kişilerin. Yoksa niye gidip iki insanın konuşmasına salça olsun. Kendi konuşması yok demek yazık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…