Çok üzdü bu kız Beni. ..

zorlusevdamm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2014
652
86
37
Kızlar arkadaşım benimle dalga geçiyor senin göğüslerin küçük sevgilin sana iyi dayanıyor Wè seni terk eder diyor seksen beden kullanıyorum ve silikon yaptırmaya karar verdim. .

Milletin aklına göre yaşama bence kendisininki büyükse ki ihtimalle büyük seni kıskandığı için öyle diyor olabilir..

Kızlar arkadaşım benimle dalga geçiyor senin göğüslerin küçük sevgilin sana iyi dayanıyor Wè seni terk eder diyor seksen beden kullanıyorum ve silikon yaptırmaya karar verdim. .

Yazdığınız mesajdan henüz ergenlik çağında olan bir genç kız olduğunuzu sanmıştım. 28 yaşında yetişkin bir bireysiniz. Arkadaşınızın söylemlerinden hoşnut değil iseniz kendisini uyarabilir , devam ediyorsa aranıza mesafe koyabilirsiniz. 80 beden küçük bir ölçü değil esasen , bedeninizin genel orantısı önemli.

Arkadaşınızın lafı ile silikon taktırmayı düşünmeniz aşırı tepki olmuş.

yaşım ordaki değil 22 yaşındayım fakat mesafe konusu olamaz yakın arkadaşım kendisi her gün söylüyor.her defasında gün aşırı yarama pansuman yapmak gibi birşey yaptığı

yaşım ordaki değil 22 yaşındayım fakat mesafe konusu olamaz yakın arkadaşım kendisi her gün söylüyor.her defasında gün aşırı yarama pansuman yapmak gibi birşey yaptığı

Demek ki gerçekten arkadaşınız değil. Göğüs dediğin sadece cinsel bir obje değil , yaratılış amacı farklı. Arkadaşınızın " Sevgilin iyi dayanıyor sana " demesi çok çirkin. Sizin bedeniniz, sizin ilişkiniz.

Önce siz bedeninizi sevmeyi öğrenmelisiniz. Olması gereken , arzulanan karşımızdaki insanın sadece cinsel açıdan bize ilgi duyması değil , ruhumuzu ve aklımızı da sevmesi değil midir ?

Sizin göğüs ölçünüzden arkadaşınıza ne ? Sevgilinizle aranızdaki yakınlığa dair bu sözü söyletmemelisiniz. Göğüs boyutu değişkendir , kilo alıp verme ile de oynamalar olur. Bizi biz yapan sadece sütyen ölçümüz mü ?

Haklısınız teşekkür ediyorum hepinize yazdıklarınız için zaten sevgilimle bile aramda bu şekilde bir muhabbet geçmedi sadece arkadaşm ilerde halin ne olur dedikçe moralim bozuluyor

Haklısınız teşekkür ediyorum hepinize yazdıklarınız için zaten sevgilimle bile aramda bu şekilde bir muhabbet geçmedi sadece arkadaşm ilerde halin ne olur dedikçe moralim bozuluyor

Ne olabilir ki ? Beden sizin bedeniniz , önemli olan sağlığımız , gerisi teferruat. Üzmeyin kendinizi. Arkadaşınız belki içten içe size özeniyor ve sizi kırmak için itinayla aynı konuyu açıyor olabilir.

Onun bunun söylemleriyle mi bedeninde farklılık yaratacaksın ? Etrafına dön bir bak 80 beden sutyen takan onlarca kadın göreceksin.simdi onlar ne yapsın ? Slikon mu taktırsın...

Yaşım yirmi iki yaptırmam da shttps://youtu.be/io_YgmdpLToorun olmaz ama

Adem Gümüşkaya - Şansımız Döndü varmış

Yaaa hamile kalıp göğüslerin büyüyünce görcem, büyük göğüs çok iyi bişey değil anam değil. 80 beden iyi boşversene..

Yarana pansuman yapmıyor yaraya işiyor resmen kız. Tersle konuşturma. Neden rahatsız olduğunuz birşeyi karşı tarafa söylettirirsiniz ki? O terbiyesizse siz de terbiyenizi bozun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…