adet dönemin yakınsa hormonlar tavan yapmıstır ondan olabilir
hamile olabilirsin
evde kablosuz modem varsa ondan olabilr cok radyasyondan dolayı
yad aherhangi bir nedenle radyasyon alıyor olabilirsin
kansız olabilirsin
bence 3 nedenden de olabilir:demir eksikliği,b12 eksikliği yada hipotiroidi.bir dahiliyeciye gidip bunları ölçtürsen iyi olur bence
kesinlikle saat kur kendine ve caldigi gibi yataktan firla, benimde böyle bir sorunum vardi... en az 9-10 saat uyuyordum ve günün yarisi neredeyse uyku ile geciyordu vede fazla uykudan insan kendini daha bir halsiz hissediyor.. nezaman erken kalksam cok daha aktif oluyorum ve gün icinde daha cok sey basariyorum...
insan ne kadar fazla uyursa o kadar yorgun kalkıyor. bende eskiden çok uyurdum bıraksalar hiç kalkasım gelmezdi kalkıncada sanki bütün gece inşaatta çalışmış gibi olurdum.
hem günümde ölüyordu. kahvaltı et onu bunu yap derken bi bakmışım akşam olmuş. ama şimdi bebek olunca erken kalkınca hem dinç oluyorum hemde günüm ölmemiş oluyor.
hamilelik olsa ilk aylarda sabahın köründe kalkarsın ileriki aylarda uyku basar çok.
Kızkardeşim kesinlikle demir eksikliği var diyor. aynı şey başına geldi hep uyuyordu ve yorgun kalkıyordu . Doktor test yaptıktan sonra sen aşırı kansızmışsın dedi iğne ve demir hapı verdi ferrum fort. Sen de yüksek ihtimal kansızsın . Doktor demir ilacını şurup mu hap mı diye sorarsa kesinlikle hap olanı hal şurup iğrenç kokuyor içemezsin . ;Geçmiş olsun hemen bir dahiliye doktoruna git tedaviye başla...
Kardeşim gayet iyi hissediyor ve uyku problemi kalktı.
Not: Demir depoların boş olduğu için ancak 1 ayda dolar.İlacını düzenli almalısın .Ve süt ürünleri ile almamalısın .. (Dahiliyeci arkadaşımın tavsiyesi.)
aynı aorun bendede var.dün gece 12 yattım.bugün 11:30 da zorla kalktım,uyku ve uyanıklık arasında kendimi salondaki kanepeye zorla attım.başımıda yastığın altına saklayıp,1saat daha uyudum.
merhaba hayırlı pazarlar canım :81:
anladığım kadarıyla bu sorun bir çok arkadaşta var.havalardan da olablir mi acaba? soğuk ya insan yataktan çıkmak istemiyor.
ben bu sabah 8.30 gibi kalktım canım kocamın beni küçük küçük buseleri uyandırdı
sonra güzel bir pazar kahvaltısı ... kahve,gazeteler okundu vs derken şimdi burdayım ama eşim uyuyor şimdi deahahah
hayırlı pazarlar
bende sürekli oluyor,havalardan olacağını pek sanmıyorum.pekmez içmeye mi başlasam acaba
bir çok arkadaşın belirttiği gibi en iyisi değerlerimize baktırtmak canım.sende öyle yap :))
sevgili hoşsada inş. doktora gitmişsindir. değerlerinin nasıl çıkacağını merak ediyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?