• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok uyuyorum ve yorgun kalkıyorum :((

kızlar bu durum bendede war. doktora gittim demir ve çinko eksikliğinden kaynaklanıyor. normalde 12 olması gereken demir bende 1 çıktı! doktor bile nasıl ayakta durabiliyorsun sen dedi. muhtemelen canım sendede demir eksikliği vardır kan değerlerine bi baktırmalıısn

adet dönemin yakınsa hormonlar tavan yapmıstır ondan olabilir

hamile olabilirsin

evde kablosuz modem varsa ondan olabilr cok radyasyondan dolayı

yad aherhangi bir nedenle radyasyon alıyor olabilirsin

kansız olabilirsin

bence 3 nedenden de olabilir:demir eksikliği,b12 eksikliği yada hipotiroidi.bir dahiliyeciye gidip bunları ölçtürsen iyi olur bence

kesinlikle saat kur kendine ve caldigi gibi yataktan firla, benimde böyle bir sorunum vardi... en az 9-10 saat uyuyordum ve günün yarisi neredeyse uyku ile geciyordu vede fazla uykudan insan kendini daha bir halsiz hissediyor.. nezaman erken kalksam cok daha aktif oluyorum ve gün icinde daha cok sey basariyorum...

insan ne kadar fazla uyursa o kadar yorgun kalkıyor. bende eskiden çok uyurdum bıraksalar hiç kalkasım gelmezdi kalkıncada sanki bütün gece inşaatta çalışmış gibi olurdum.
hem günümde ölüyordu. kahvaltı et onu bunu yap derken bi bakmışım akşam olmuş. ama şimdi bebek olunca erken kalkınca hem dinç oluyorum hemde günüm ölmemiş oluyor.
hamilelik olsa ilk aylarda sabahın köründe kalkarsın ileriki aylarda uyku basar çok.

adet dönemin yakınsa hormonlar tavan yapmıstır ondan olabilir

hamile olabilirsin

evde kablosuz modem varsa ondan olabilr cok radyasyondan dolayı

yad aherhangi bir nedenle radyasyon alıyor olabilirsin

kansız olabilirsin

bence 3 nedenden de olabilir:demir eksikliği,b12 eksikliği yada hipotiroidi.bir dahiliyeciye gidip bunları ölçtürsen iyi olur bence

kesinlikle saat kur kendine ve caldigi gibi yataktan firla, benimde böyle bir sorunum vardi... en az 9-10 saat uyuyordum ve günün yarisi neredeyse uyku ile geciyordu vede fazla uykudan insan kendini daha bir halsiz hissediyor.. nezaman erken kalksam cok daha aktif oluyorum ve gün icinde daha cok sey basariyorum...

insan ne kadar fazla uyursa o kadar yorgun kalkıyor. bende eskiden çok uyurdum bıraksalar hiç kalkasım gelmezdi kalkıncada sanki bütün gece inşaatta çalışmış gibi olurdum.
hem günümde ölüyordu. kahvaltı et onu bunu yap derken bi bakmışım akşam olmuş. ama şimdi bebek olunca erken kalkınca hem dinç oluyorum hemde günüm ölmemiş oluyor.
hamilelik olsa ilk aylarda sabahın köründe kalkarsın ileriki aylarda uyku basar çok.

Evet kızlar en iyisi bir doktora görünmek.verdiginiz bilgiler için ayrıca teşekkürler :)) hala uyumamış olsam da sabah erken kalkmaya çalışacağım.adetime daha 1hafta var ama adetliymisim gibi karnım ağrıyor.birde göğüslerde acıma.dediginiz gibi hormonlardan da olabilir..

Kızkardeşim kesinlikle demir eksikliği var diyor. aynı şey başına geldi hep uyuyordu ve yorgun kalkıyordu . Doktor test yaptıktan sonra sen aşırı kansızmışsın dedi iğne ve demir hapı verdi ferrum fort. Sen de yüksek ihtimal kansızsın . Doktor demir ilacını şurup mu hap mı diye sorarsa kesinlikle hap olanı hal şurup iğrenç kokuyor içemezsin . ;Geçmiş olsun hemen bir dahiliye doktoruna git tedaviye başla... :1:

Kardeşim gayet iyi hissediyor ve uyku problemi kalktı.

Not: Demir depoların boş olduğu için ancak 1 ayda dolar.İlacını düzenli almalısın .Ve süt ürünleri ile almamalısın .. (Dahiliyeci arkadaşımın tavsiyesi.)

Ne kadar duyarlisiniz :)) en yakın zamanda gideceğim sonucu da yazarım inşallah arkadaslar

aynı aorun bendede var.dün gece 12 yattım.bugün 11:30 da zorla kalktım,uyku ve uyanıklık arasında kendimi salondaki kanepeye zorla attım.başımıda yastığın altına saklayıp,1saat daha uyudum.

İdrar yolları iltihabı da insanı serseme cevirem paçavra eden bişey, ben ne zmn uykulu olsam ilk aklıma gelen bu olur

aynı aorun bendede var.dün gece 12 yattım.bugün 11:30 da zorla kalktım,uyku ve uyanıklık arasında kendimi salondaki kanepeye zorla attım.başımıda yastığın altına saklayıp,1saat daha uyudum.

merhaba hayırlı pazarlar canım :81:
anladığım kadarıyla bu sorun bir çok arkadaşta var.havalardan da olablir mi acaba? soğuk ya insan yataktan çıkmak istemiyor.
ben bu sabah 8.30 gibi kalktım canım kocamın beni küçük küçük buseleri uyandırdı :16:
sonra güzel bir pazar kahvaltısı ... kahve,gazeteler okundu vs derken şimdi burdayım ama eşim uyuyor şimdi de :1: ahahah

merhaba hayırlı pazarlar canım :81:
anladığım kadarıyla bu sorun bir çok arkadaşta var.havalardan da olablir mi acaba? soğuk ya insan yataktan çıkmak istemiyor.
ben bu sabah 8.30 gibi kalktım canım kocamın beni küçük küçük buseleri uyandırdı :16:
sonra güzel bir pazar kahvaltısı ... kahve,gazeteler okundu vs derken şimdi burdayım ama eşim uyuyor şimdi de :1: ahahah

hayırlı pazarlar :3:
bende sürekli oluyor,havalardan olacağını pek sanmıyorum.pekmez içmeye mi başlasam acaba:14:

uyku saatlerini düzene sokman lazım. mesela 10-11 yat akşamları. sabahları erken yatmaya çalış... çok uyuyunca insan sarhoş gibi oluyo, sanki dayak yemiş gibi... kendimden biliyorum...

aynı sorun bendede var eşim gittikten sonra yatıorum 12 ye kadar uyuyorum nerdeyse sonrada acayip yorgun hissediyorum kendimi benim uykuya eğilimim moralimin bozuk olduğu dönemde artıyor

bende boyun düzleşmesi var. bende yorgun kalkıyorum hep. boyun ve baş ağrısı varsa düzleşme olabilir

Canım aynı sorun bendede var bende gece geç yatıyorum benim kalkmam 12 yide geçiyor bazen 3 de 4 de kalktıgım bile oluyor. Ama sabah saat kurup eşim için kalkıp kahvaltı hazırlıyorum sonra geri yatınca yerimden kalkamıyorum. Heralde uyudukça insanın daha çok uyuyası geliyor tembellik oluyor.

Back
X