çok uyuyorum ve yorgun kalkıyorum :((

hos_sada

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2012
510
6
46
Manisa
merhaba arkadaşlar.
benim yaklaşık 3 veya 4 haftadan beri çok uyuma problemim var.gece saat 1 veya 2 gibi yatıyorum.sabah da 12 gibi ancak uyanıyorum ve uyandığımda sanki sabaha kadar yürümüşüm gibi bacaklarım ve kollarım halsiz..hal böyle olunca sabahları ne kocama kahvaltı hazırlayabiliyorum ne de onu uğurlayabiliyorum.zavallı adam kendi atıştırıyor bişiler ve kapıyı çekip gidiyor. bendeki bu duruma o da şaşırıyor.hatta saat 2 gibi tekrar yatıp 4 gibi uyanıyorum
hamilelik olma riski çok az.acaba diyorum vitamin eksikliği falan mı? henüz doktora gitmedim ve korkuyorum altından bir hastalık çıkacak diye.
benimle aynı durumu yaşayıp doktora giden var mı arkadaşlar?
henüz 22 yaşındayım ve dimdinç kalktığım o günleri özledim...

donem donem olabiliyor bu tarz seyler ben de yasamıstım ne kadar cok uyursan o kadar yorgun ve uykusuz olursun saati kurup uyanmayı dene bi kere alısırsa vucut o uyku duzenine hep aynı saatte kalkmaya devam edersin zaten..bunlara ragmen hala devam ediyorsa bu yorgunluk bir doktora gorun

teşekkürler canım.bir de üni öğrencisiyim.bu durum günlük hayatımı etkiliyor yani :/

demir depolarını kontrol ettir derim. demir aksikliği sersemletip uykuya itior. birde bi gün kesinlikle çok erken kalkıp geceye kadar bekle ve ertesi gün yine erken kalk. o zaman düzene girer aralarda uyuma sakın. melotonin salgılmaz vucudun sonra hiç sağlıklı diil bebiş düşünüosan

canim GECMIS OLSUN ALLAH SIFASINI VERSIN SANADA ESINEDE(AMIN)

olabilir neden olmasin yani daha once yokmus boyle birsey birden olunca genelde hamileliklerdede boyle olyuormus ya bi test alip yapsan keske,,,HAKKINIZDA HAYIRLISI OLSUN...

evet düşünüyorum canım.dediğin gibi en yakın zamanda bir doktora görünmekte fayda var.teşekkür ederim :))

canim GECMIS OLSUN ALLAH SIFASINI VERSIN SANADA ESINEDE(AMIN)

olabilir neden olmasin yani daha once yokmus boyle birsey birden olunca genelde hamileliklerdede boyle olyuormus ya bi test alip yapsan keske,,,HAKKINIZDA HAYIRLISI OLSUN...

o güzel duaların için teşekkür ederim canım.bende can-ı gönülden amin diyorum.
test için erken diye düşünüyorum çünkü adetime daha 7 gün var.hamilelikle ilgili olduğunu pek düşünmüyorum en iyisi bir doktora gitmek :)

bosuna dememisler erken kalkan cok yol alir cok yatarak hayati kaciriyorsun.

canim saatini erken saate kur ve kesinlikle kalk.
bende cok uyudugumda yorgun uyaniyorum.´
hele ögleden sonra falan hic uyuma insani sersemlestiryor ya:111:

Kızkardeşim kesinlikle demir eksikliği var diyor. aynı şey başına geldi hep uyuyordu ve yorgun kalkıyordu . Doktor test yaptıktan sonra sen aşırı kansızmışsın dedi iğne ve demir hapı verdi ferrum fort. Sen de yüksek ihtimal kansızsın . Doktor demir ilacını şurup mu hap mı diye sorarsa kesinlikle hap olanı hal şurup iğrenç kokuyor içemezsin . ;Geçmiş olsun hemen bir dahiliye doktoruna git tedaviye başla...

Kardeşim gayet iyi hissediyor ve uyku problemi kalktı.

Not: Demir depoların boş olduğu için ancak 1 ayda dolar.İlacını düzenli almalısın .Ve süt ürünleri ile almamalısın .. (Dahiliyeci arkadaşımın tavsiyesi.)

HAYIRLISI CANIM :)

o zaman dedigin gibi bir doktora gitmen en iyisi

canım,hipotroid de olabilir.
oda genel halsizlik ve yorgunluk yapar.
doktora gidip tsh ölçümü yaptır istersen....
geçmiş olsun.

bosuna dememisler erken kalkan cok yol alir cok yatarak hayati kaciriyorsun.

canim saatini erken saate kur ve kesinlikle kalk.
bende cok uyudugumda yorgun uyaniyorum.´
hele ögleden sonra falan hic uyuma insani sersemlestiryor ya:111:

ahahaha hakkın var.planlayacağım inşallah kendimi

cevaplar ve öneriler için çok teşekkür ederim arkadaşlar.
hepsi dikkate değer nitelikte.
adetime kadar bekleyip sonra doktora gideceğim ve bu süre zarfında erken yatıp erken kalkmaya çalışacağım :)
tekrar teşekkürler...

mrb,aynı problemi benim annem de yaşıyordu.Uyku Apnesi VARMIŞ VE ŞU AN CİHAZLA UYUYOR VE ÇOK DİNÇ UYANIYOR.göğüs hastalılları uzmanına gitmenizi tavsiye edrim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…