donem donem olabiliyor bu tarz seyler ben de yasamıstım ne kadar cok uyursan o kadar yorgun ve uykusuz olursun saati kurup uyanmayı dene bi kere alısırsa vucut o uyku duzenine hep aynı saatte kalkmaya devam edersin zaten..bunlara ragmen hala devam ediyorsa bu yorgunluk bir doktora gorun
hamile olma ihtimalin var mi ?:26:
canım eşimin sperm sayısı düşük,4 ay önce varikosel ameliyatı oldu.bende de pko var.Allah bilir yine de ama zannetmiyorum :/ ben vitamin eksikliği falan diye düşünüyorum ama eğer öyleyse ne mutlu olurum ...
demir depolarını kontrol ettir derim. demir aksikliği sersemletip uykuya itior. birde bi gün kesinlikle çok erken kalkıp geceye kadar bekle ve ertesi gün yine erken kalk. o zaman düzene girer aralarda uyuma sakın. melotonin salgılmaz vucudun sonra hiç sağlıklı diil bebiş düşünüosan
canim GECMIS OLSUN ALLAH SIFASINI VERSIN SANADA ESINEDE(AMIN)
olabilir neden olmasin yani daha once yokmus boyle birsey birden olunca genelde hamileliklerdede boyle olyuormus ya bi test alip yapsan keske,,,HAKKINIZDA HAYIRLISI OLSUN...
o güzel duaların için teşekkür ederim canım.bende can-ı gönülden amin diyorum.
test için erken diye düşünüyorum çünkü adetime daha 7 gün var.hamilelikle ilgili olduğunu pek düşünmüyorum en iyisi bir doktora gitmek :)
bosuna dememisler erken kalkan cok yol alircok yatarak hayati kaciriyorsun.
canim saatini erken saate kur ve kesinlikle kalk.
bende cok uyudugumda yorgun uyaniyorum.´
hele ögleden sonra falan hic uyuma insani sersemlestiryor ya:111:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?