Çok utanıyorum

Bu benim düşüncem konun avukatlığı size düşmez. Şahsın gerçek olmadığını düşündüm ve açıklamamı yaptım ayrıca size açıklama yapmak zorunda değilim düşüncemi beğenir beğenmezsiniz. edep diyorum nasıl anlarsanız..

hmmm. ok.

e zaten her turlu goruyor. baksa ıncelese nolucak. emın olun doguma temız gıtmek ıcın orasnı acıp kocasına aldıran ınsanlar var. hayat musterek. aşın bu durumu . ne olacak bakınca ay cok kotu gerı ıade mı dıyecek. kendınıze guvenın . ilk basta bende boyleydım kı henuz 9 aya yakın evlıyız. sız kastıkca üzerinize gelecek.

Çok saçma adam karşı cinsi nasil keskesfedecek sana bakipta edecek baskasina meraktan bakmadan bunu aşmalısın

Saatlerce olmasa bile izlemek istiyor

:oha: yahu adam merak ediyordur, yahu arkadas biz bu isi yapiyoruzda nasil yapiyoruz nereye yapiyoruz falan gibi. Gencliginde oyle cok kesfetmeye vakti firsati olmadiysa adamin merak etmesi gayet dogal. Bu arada sizde ona mi bakamiyorsunuz?
Bence bir seferligine izin verin merakini gidersin sonra bakacagini sanmam sayet bir fantezi action pesinde degilse o kadarini yazamiyciiim

Seyretmek istiyor derken konu sahibi yanlış telaffuz etti bence kimse durup onu öylece seyretmez manzara seyreder gibi de. Hani o olay olurken önden bir şey yapılır o esnada orayı da görmek belki öpmek falan istiyordur ama oraya geldiğinde konu sahibesi kaçıyorsa kapatıyorsa eşi de o yüzden kızıyordur yoksa tabii ki dakikalarca durup seyredecek değil ama ilişki sırasında da görmek ister haliyle yani.

Başlarda bende senin gibiydim. Ne zaman hamile kaldım Afyon patladı bende. 5 ay boyunca ağda mi eşim yaptı :-) gayette memnundu galiba

Seyretmek istiyor derken konu sahibi yanlış telaffuz etti bence kimse durup onu öylece seyretmez manzara seyreder gibi de. Hani o olay olurken önden bir şey yapılır o esnada orayı da görmek belki öpmek falan istiyordur ama oraya geldiğinde konu sahibesi kaçıyorsa kapatıyorsa eşi de o yüzden kızıyordur yoksa tabii ki dakikalarca durup seyredecek değil ama ilişki sırasında da görmek ister haliyle yani.

Iliski öncesi istediğin kadar sakla is olurken mecbur görecek bakacak yani. Konu Sahibi bundan utaniyor. Bende çok utanmistim ya acaba neden ki

Bu kadar problem edilecek bisey degil.hijyene dikkat edildikten sonra birak baksin.ben esimin yaninda dogum yapmis insanim bakmasina mi cekincem.

Ayrica cok cirkin falan diyenler olmus valla kendi adiniza konusun

Yaw arkadaş neden bazı yeni üyeler hep bu ve benzeri yani belaltı konularla giriş yapıyo aramıza?? Bazen acaba erkek mi diye düşünmüyor değilim.. enteresan...

X