• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok utanıyorum

Ben de ilk gunden yapismistim adama, niye böyle cekingen degilim azicik 🤭 9 sene ne ama ya...

Benim babanem dedemi 45 yıl boyunca yüzüne bakmadan idare etmiş, çok garipsemedim ben 😂😂 ama bizimki çok sevmiyormuş, hep konu komşuyla muhabbet edip gülüp eğlenip,akşam dedem eve geldiğinde suratını asıp oturuyormuş. Ama günümüzde böyle bir ilişki tarzının bu kadar devam edebileceğine şaşırdım. Uzak mesafe ilişkisi falan mı?

Merhaba herkese.Benim bir sorunum var.Cok tuhaf belki ama çözemiyorum bir türlü.9 yıllık bir ilişkim var ama ben erkek arkadaşıma halen acilamadim yanindayken tek kelime edemiyorum.Asla sarılıp opemiyorum.Cok çekiniyorum.Telefonla aradığında dahi hiç konuşamıyorum.Bunun için çok fazla sorun yaşadık defalarca ayrıldık barıştik çok seviyorum onu asla kaybetmek istemiyorum ama o da böyle sürmez sürekli diyor ben seninle konuşmak dertleşmek istiyorum diyor.Konusamadgim için aramızda sürekli mesafe oluyor.Sanki çok zor bir şeymiş gibi geliyor bana.Onu kaybetmek hiç istemiyorum.Lutfen bana önerilerinizi söyler misiniz😔😔😔
9 senede hala açılamadıysanız yarın bi gün evlenseniz maalesef aynı sorunun ve tabi cinsel manada da bu sorunun devam edeceği aşikar. bence destek almalısınız

Bende de bi çekingenlik olur başta da 9 yıl demişsiniz ya😳 Valla helal olsun iyi gelmişsiniz bunca yıl

Merhaba herkese.Benim bir sorunum var.Cok tuhaf belki ama çözemiyorum bir türlü.9 yıllık bir ilişkim var ama ben erkek arkadaşıma halen acilamadim yanindayken tek kelime edemiyorum.Asla sarılıp opemiyorum.Cok çekiniyorum.Telefonla aradığında dahi hiç konuşamıyorum.Bunun için çok fazla sorun yaşadık defalarca ayrıldık barıştik çok seviyorum onu asla kaybetmek istemiyorum ama o da böyle sürmez sürekli diyor ben seninle konuşmak dertleşmek istiyorum diyor.Konusamadgim için aramızda sürekli mesafe oluyor.Sanki çok zor bir şeymiş gibi geliyor bana.Onu kaybetmek hiç istemiyorum.Lutfen bana önerilerinizi söyler misiniz😔😔😔
9 yıldan bahsediyoruz. İnsan sevdiğinin gerçekten ruhlarının uyumlu olduğunun yanında mesafeli duramıyor ki. Belki sizin uyum probleminiz var ben bunu hiç normal bulmadım. Adam yine iyi dayanmış 9 sene.

Evet tam da öyle oluyor malesef sürekli böyle desem acaba ne der nasıl karşılar sürekli bu dusuncedeyim.Opsem yada sarılsam tepkisi acaba ne olur hep böyle şeyler düşünüyorum.O da bana diyor beni gözünde büyütme herkesle nasilsan bana karşı da öyle ol diyor.Bir türlü asamadim bu durumu😔
Kendinizi rahat bırakın ve anı yaşayın.
tabi ki insan ağzından çıkanı söylerken düşünmeli ama basit konularda değil sevdiğini söylerken değil.
Sevgilinizin yanında bu kadar çok çekinmeniz sadece sizin sorunlu olduğunuz anlamına gelmiyor bana göre?

Ya başkaları tarafından çok eleştirilen birisiniz ya da sevgiliniz çok eleştiri yapan biri ki siz böyle kasılıyorsunuz.

Sevgili olduğunuzdan nasıl emin oldunuz peki? Adam 9 senedir sizden seni seviyorum lafını duymadı mı? Hiç sarılmadı mı öpmedi mi?

Mesajda herşeyi yazıyorum sevdiğimi herşeyi söylüyorum ama yüzyüze gelince arayınca yada görüntülü konuşunca aşırı utanıyorum sanki tam ağzımdan çıkacak da biri engelliyor gibi oluyor çok geriliyorum heyecanlanıyorum strese giriyorum demek istediklerimi yapmak istediklerimi hiç bir şey yapamiyorum diyemiyorum

Aklima a beatiful mind filmi geldi. Belli ki bazi şeyler çok ters. Acilen psikyatriden randevu al.

Adamın tek sevgilisi siz değilsiniz diye düşündüm . Yani ne bileyim 9 yıl çok fazla . Eğer gerçekten bunca yıl öyle ya da böyle bir şekilde devam ettirebildiyseniz hemen destek alarak bu konuyu aşın . Konuşmaya utandığınız kişiyle nasıl aynı yatağa gireceksiniz :KK45:

Back