• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok utanıyorum

Ayse352

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2022
10
3
1
27
Merhaba herkese.Benim bir sorunum var.Cok tuhaf belki ama çözemiyorum bir türlü.9 yıllık bir ilişkim var ama ben erkek arkadaşıma halen acilamadim yanindayken tek kelime edemiyorum.Asla sarılıp opemiyorum.Cok çekiniyorum.Telefonla aradığında dahi hiç konuşamıyorum.Bunun için çok fazla sorun yaşadık defalarca ayrıldık barıştik çok seviyorum onu asla kaybetmek istemiyorum ama o da böyle sürmez sürekli diyor ben seninle konuşmak dertleşmek istiyorum diyor.Konusamadgim için aramızda sürekli mesafe oluyor.Sanki çok zor bir şeymiş gibi geliyor bana.Onu kaybetmek hiç istemiyorum.Lutfen bana önerilerinizi söyler misiniz😔😔😔

Merhaba herkese.Benim bir sorunum var.Cok tuhaf belki ama çözemiyorum bir türlü.9 yıllık bir ilişkim var ama ben erkek arkadaşıma halen acilamadim yanindayken tek kelime edemiyorum.Asla sarılıp opemiyorum.Cok çekiniyorum.Telefonla aradığında dahi hiç konuşamıyorum.Bunun için çok fazla sorun yaşadık defalarca ayrıldık barıştik çok seviyorum onu asla kaybetmek istemiyorum ama o da böyle sürmez sürekli diyor ben seninle konuşmak dertleşmek istiyorum diyor.Konusamadgim için aramızda sürekli mesafe oluyor.Sanki çok zor bir şeymiş gibi geliyor bana.Onu kaybetmek hiç istemiyorum.Lutfen bana önerilerinizi söyler misiniz😔😔😔
Ana sınıfında mı başladı ilişkiniz?

Bu yaşta neredeyse hiç doğru düzgün iletişim kurulmayan 9 senelik ilişki....
Eğer 9 sene hayatınızda olan biriyle bile düzgün iletişim kuramıyorsanız bence bir psikoloğa gidin belki altında yatan bir problem vardır. Normal gelmedi yani bana. Hatta sevgiliniz de gitsin 9 sene düzgün iletişim kurmadan tek taraflı ilişki yürütmek de pek normal değil sanki.
Zaten 15 yaşında falan yaşadığınız şey de pek ilişki değildir yani, 9 senedir isteseniz de dolu dizgin bir sevgililik olamazdı ama en azından şu son 4 5 sene normalleşmeliydi her şey.

Bu yaşta neredeyse hiç doğru düzgün iletişim kurulmayan 9 senelik ilişki....
Eğer 9 sene hayatınızda olan biriyle bile düzgün iletişim kuramıyorsanız bence bir psikoloğa gidin belki altında yatan bir problem vardır. Normal gelmedi yani bana. Hatta sevgiliniz de gitsin 9 sene düzgün iletişim kurmadan tek taraflı ilişki yürütmek de pek normal değil sanki.
Zaten 15 yaşında falan yaşadığınız şey de pek ilişki değildir yani, 9 senedir isteseniz de dolu dizgin bir sevgililik olamazdı ama en azından şu son 4 5 sene normalleşmeliydi her şey.
O benim aksime çok eğlenceli konuşkan biridir bu konu hakkında çok uyardı beni sürmez dedi görüştüğümüz zaman hep o konuşuyor o çabalıyor uğraşıyor çok uğraştım ama badaramiyorum bir türlü gozumde çok büyük bir şey gibi geliyor 😔

O benim aksime çok eğlenceli konuşkan biridir bu konu hakkında çok uyardı beni sürmez dedi görüştüğümüz zaman hep o konuşuyor o çabalıyor uğraşıyor çok uğraştım ama badaramiyorum bir türlü gozumde çok büyük bir şey gibi geliyor 😔

Çok eğlenceli ve sosyal biri, 9 sene boyunca sizi terk etmeden veya aldatmadan yanınızda durabilmişse helal olsun ama yine de normal gelmedi bana ya. Eğer sadece sevgilinize karşı böyleyseniz çift terapisine gidin, herkese karşı böyleyseniz tek başınıza gidin. Mutlaka vardır çözümü.

9 senede afedersin döte şaplak konumuna gelir insan. Diğerleriyle de böyle misin, arkadaşlarınla ailenle iletişimin norm

9 senede afedersin döte şaplak konumuna gelir insan. Diğerleriyle de böyle misin, arkadaşlarınla ailenle iletişimin normal mi?
Onlarla çok böyle değilim yani konusuyorum sorunlarimi anlatıyorum gülüyorum eğleniyorum ama sadece sevgimi belli edemiyorum ama erkek arkadaşima karşı hiç bir şey yapamiyorum

Bu anlattığınız şey ilişki olmuyor yalnız.

Çok sağlıksız bir durum gibi geldi bana.

E hiç konuşmuyorsanız nasıl sevgili oldunuz? Bakışarak mı?

Adam 9 senedir öpüp sarılmayı geçtim, yüz yüze muhabbet etmeyi de geçtim, telefonda dahi konuşamadığı biriyle mi gerçekten?

Sizi üzmek istemem ama, siz sevgili olduğunuza emin misiniz? 🤔

9 seneyi iletişimsiz,yakınlık kurmadan nasıl geçirdiniz.
Gerçekten zor olmalı.
Psikolog yardımı almadınız mı hiç.
Diğer insanlarla nasılsınız?
Yani bu zamana kadar evlenseniz çocuğunuz olur su hiç mi yakinlasma falan olmadı.
O zaten sürekli şikayetçiydi sevdiği için katlandı ama çok kez ayrıldık barıştik düzelecek dedim düzelmedi.Elimde değil sanki çok zor gibi geliyor.

Bu anlattığınız şey ilişki olmuyor yalnız.

Çok sağlıksız bir durum gibi geldi bana.

E hiç konuşmuyorsanız nasıl sevgili oldunuz? Bakışarak mı?

Adam 9 senedir öpüp sarılmayı geçtim, yüz yüze muhabbet etmeyi de geçtim, telefonda dahi konuşamadığı biriyle mi gerçekten?

Sizi üzmek istemem ama, siz sevgili olduğunuza emin misiniz? 🤔
Biliyorum çok zor bir durum onun için de😔😔😔

Sizin durumunuz çok zor .bence hemen psikolojik destek alın.
Gerçekten bir insan bunca zaman uzak kalamaz.hadi seksi falan geçtim konuşmadan,utanarak yaşanmaz.
Özellikle erkekler buna çok dayanmaz yine sevgilin iyi dayanmış.

9 yıl 😱

9 yıl boyunca bir de kendisi çok konuşkan biri olmasına rağmen senin için çabalaması inanılmaz. Kesin çok aşık sana. Ben olsam böyle birini kaybetmemek için sorunlarımı aşmak için elimden geleni yapardım

Sanırım onu gözünde çoook büyütüyorsun ulaşılmaz sanıyorsun ve bir türlü rahat edemiyorsun şimdi bisey desem acaba komikmi görünürüm elimi şuraya koysam bisey dermi diye kafayı yiyorsun sana tavsiyem rahat ol bak adam seni böyle görmek istemiyor birde diğer türlüsünü dene olabildiğince rahat ol biyerde oturduğunuz da elini onun bacağının üzerine koy ne biliyim koluna gir omzuna yat saçma sapan bi muhabbet yap o kadar saçma olsun ki adam nediyo bu ya desin gülsün beraber gülün sana :))

Sanırım onu gözünde çoook büyütüyorsun ulaşılmaz sanıyorsun ve bir türlü rahat edemiyorsun şimdi bisey desem acaba komikmi görünürüm elimi şuraya koysam bisey dermi diye kafayı yiyorsun sana tavsiyem rahat ol bak adam seni böyle görmek istemiyor birde diğer türlüsünü dene olabildiğince rahat ol biyerde oturduğunuz da elini onun bacağının üzerine koy ne biliyim koluna gir omzuna yat saçma sapan bi muhabbet yap o kadar saçma olsun ki adam nediyo bu ya desin gülsün beraber gülün sana :))
Evet tam da öyle oluyor malesef sürekli böyle desem acaba ne der nasıl karşılar sürekli bu dusuncedeyim.Opsem yada sarılsam tepkisi acaba ne olur hep böyle şeyler düşünüyorum.O da bana diyor beni gözünde büyütme herkesle nasilsan bana karşı da öyle ol diyor.Bir türlü asamadim bu durumu😔

Back