çok utanıyorum lütfen yardım edin :(

pizzakraker

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2014
39
5
merhaba ben 18 yaşındayım. annemle aramız hiçbir zaman çok iyi olmadığı için bazı sorunlar yaşıyorum. ergenlik dönemimde bacağimdaki tüyleri nasıl alacağımı gösterip yardım etti ama genital bölge için elime bi eldiven tutuşturup "bununla al" dedi. bir iki denedim ama çok acıdı. sürekli erteleye erteleye iyice büyüdü. yanları makineyle alıyorum ama genel temizlikten çok korkuyorum. aslında çok titizim ve vücudumun diğer kısımlarını çok iyi temizlerim ama genital bölgede çok korkuyorum. kuaföre gitmekten de utanıyorum. anestol krem aldım uyuştursun diye ama onun da hiçbir etkisi olmadı. bi de dün bi tüy kökü iltihaplanmış sanırım kıpkırmızı oldu çok acı çekiyorum nolur yardım edin çok utanıyorum :KK14::KK14::26:

Anneniz de ayni benim annem gibi davranmis bravo ona. Sahsen kimseden destek olmayinca tuy dokucu kreme kaldim. Simdi de lumeayi deniyorum. Bununla ilgili konum var merak edersen.

ah canım yaaa geçmiş olsun ama tüyleri öyle alınsan evet kıl dönmeleri falan oluyor. o bölge zor bende evlenirken makinayla aldırmıştım kuzenime ama kendin yapman zor gözüküyor. ağda denesen olmaz mı ağdayı yapıştır yapıştır çek. zaten az bir bölgene lazım sanırsam az bir ağdayla halledersin. sıkma canını yavrum. ben bile artık bunaldım da lazer epilasyon yaptırsam diye düşünür oldum. ilerde de yaptırırsın lazeri kurtulursun tamamen. bunda kendini üzecek bişey yok. hiç alamıyorum acıyor diyorsan jiletle al gitsin derim ki ben öyle yapıyorum ne yalan söyliyim. her banyoda jiletle temizliyorum geçiyorum. ama o da çok kalınlaştırıyor eğer çok zorunlu kalmazsan yapma derim.

Anneniz de ayni benim annem gibi davranmis bravo ona. Sahsen kimseden destek olmayinca tuy dokucu kreme kaldim. Simdi de lumeayi deniyorum. Bununla ilgili konum var merak edersen.

tüy dökücü krem iyice kalınlaştırır diyorlar diye hiç bulaşmak istemiyorum ona. lumeayı direkt mi uyguluyorsunuz kremden/ağdadan sonra mı?

çok teşekkür ederim yardımınız için.

Son düzenleme:
ah canım yaaa geçmiş olsun ama tüyleri öyle alınsan evet kıl dönmeleri falan oluyor. o bölge zor bende evlenirken makinayla aldırmıştım kuzenime ama kendin yapman zor gözüküyor. ağda denesen olmaz mı ağdayı yapıştır yapıştır çek. zaten az bir bölgene lazım sanırsam az bir ağdayla halledersin. sıkma canını yavrum. ben bile artık bunaldım da lazer epilasyon yaptırsam diye düşünür oldum. ilerde de yaptırırsın lazeri kurtulursun tamamen. bunda kendini üzecek bişey yok. hiç alamıyorum acıyor diyorsan jiletle al gitsin derim ki ben öyle yapıyorum ne yalan söyliyim. her banyoda jiletle temizliyorum geçiyorum. ama o da çok kalınlaştırıyor eğer çok zorunlu kalmazsan yapma derim.

çok teşekkür ederim yardımınız için ama ağdayı da çekemiyorum tek başıma. her yerim yapış yapış oluyor. tüyler de iyice güçlenmiş. jilet de pek etki etmez gibi geliyor.:26::KK14:

emla isminde bir krem var. ben lazer oncesi kullanmistim, sahane uyusturuyor. en az 1 saat en cok 2 saat bekletin., anca uyusturuyor. onu surun sonra agdayi elinize alarak kucuk kucuk yolmaya baslayin. ya da yapistirip hepsini alin.

Ben ilk başladığım zamanlar ablamdan örnek alarak jiletle alıyordum canım fakat büyük hata :KK37:
Son bir senedir ağdayla alıyorum iyi ki de ağdaya dönmüşüm hem tertemiz oluyor hem çok geç çıkıyor hemde jiletin kalınlaştırdığı kılları iyice inceltti kesinlikle ağda tavsiye ediyorum sana canım üstelik eldivenle çok uzun sürüyor kardeşimden biliyorum en güzeli ağda temizzz :KK53:

emla isminde bir krem var. ben lazer oncesi kullanmistim, sahane uyusturuyor. en az 1 saat en cok 2 saat bekletin., anca uyusturuyor. onu surun sonra agdayi elinize alarak kucuk kucuk yolmaya baslayin. ya da yapistirip hepsini alin.

Canım ya bende ağdayla alıyorum ama alana kadar canımdan can gidiyor :KK53:
Bu uyuşturan kremlerin herhangi bir zararı var mıdır accaba bende mi alsam nerden temin ediyorsunuz bir de?

merhaba ben 18 yaşındayım. annemle aramız hiçbir zaman çok iyi olmadığı için bazı sorunlar yaşıyorum. ergenlik dönemimde bacağimdaki tüyleri nasıl alacağımı gösterip yardım etti ama genital bölge için elime bi eldiven tutuşturup "bununla al" dedi. bir iki denedim ama çok acıdı. sürekli erteleye erteleye iyice büyüdü. yanları makineyle alıyorum ama genel temizlikten çok korkuyorum. aslında çok titizim ve vücudumun diğer kısımlarını çok iyi temizlerim ama genital bölgede çok korkuyorum. kuaföre gitmekten de utanıyorum. anestol krem aldım uyuştursun diye ama onun da hiçbir etkisi olmadı. bi de dün bi tüy kökü iltihaplanmış sanırım kıpkırmızı oldu çok acı çekiyorum nolur yardım edin çok utanıyorum :KK14::KK14::26:

annenin yardımcı olmamasını kınadım
:KK43:
ancak bence kuaförden utanma
onlar neler görüyor dimi
:KK9:

Genital bölge için utanıyorum diyorsun ama böyle durumlarda bir başkasından yardım almadan çok zor olur. Yapabilsen tabi ki kendin yap derdim ama olmuyor işte.
Ben de lazer epilasyondan önce çok utandığım için başlayamıyordum. Ama resmen bıkmıştım artık tüy sorunundan. Gözümü karartıp başladım ilk seans zor ve tuhaf geliyor ondan sonrası tertemiz bir vücut gördüğün için umursanmıyor. Bence bu konuya yoğunlaş.
Tabi kıl kökünde iltihap varsa doktora gitmen gerek.

herkeste etkili olmuyormuş diye okudum ben ama yine de deneyeceğim. çaresizim zaten.
teşekkür ederim yardımınız için:44::KK14:

Canım ya bende ağdayla alıyorum ama alana kadar canımdan can gidiyor :KK53:
Bu uyuşturan kremlerin herhangi bir zararı var mıdır accaba bende mi alsam nerden temin ediyorsunuz bir de?

ah ağdayla alacak kadar cesaretim/becerim olsa... yapış yapış yapıyorum her yerimi. eczanelerde var emla. biraz tuzlu ama...

herkeste etkili olmuyormuş diye okudum ben ama yine de deneyeceğim. çaresizim zaten.
teşekkür ederim yardımınız için:44::KK14:

biz 3 arkadas lazere basladik, ucumuzde emla kullandik. herkes de etkili oldu. yanlis hatirlamiyorsam fiyati biraz pahali, onun disinda supper bir sey.

tuylerini bu kadar dert etme. ben koltuk altimi bile cok gec aldim. cok korkuyordum. tras edebilirsin. ilerde cesaretini toplayinca lazer yaptirirsin. demek istedigim uzulecek bir mevzu degil. cagimizda bir suru cozumu var.

annenin yardımcı olmamasını kınadım
:KK43:
ancak bence kuaförden utanma
onlar neler görüyor dimi
:KK9:

ben de öyle düşünüyordum ama gerçekten iflah olur bi düzeyde değil şuan. galiba eve en uzak kuaföre gidip bi daha beni görmeyeceğine inandığım insanlara ağdamı yaptırıp döneceğim...:KK43::KK43:

tüy dökücü krem iyice kalınlaştırır diyorlar diye hiç bulaşmak istemiyorum ona. lumeayı direkt mi uyguluyorsunuz kremden/ağdadan sonra mı?

çok teşekkür ederim yardımınız için.

Eğer acıya dayanamıyorsanız diye önerdim onu. Tabii ki ince olması için ağda kullanmalısın. Bunun için ilk başlarda kuaförde yaptırırsan daha iyi olur.

Lumeayı jiletten sonra kullanıyorsunuz. Tamamen yok etmiyor. Acısız ağda diyebiliriz. Ama gittikçe azalıyormuş. Her seanstan sonra fark oluyormuş. Ben de daha yeni aldım. Kullandıkça tecrübelerimi paylaşacağım.

Onun da fiyatı çok yüksek. Küçücük tüp krem bir dünya para. Ama işe yaradığı kesin. :KK3:

Ben hiç kullanmadım ama kardeşim ağda yaparken kullandı hiç bir şey hissetmiyormuş.

ah ağdayla alacak kadar cesaretim/becerim olsa... yapış yapış yapıyorum her yerimi. eczanelerde var emla. biraz tuzlu ama...

Eğer bu krem etkiliyse sende bununla alabilirsin ağdayla korkma canım ya bir kere acı çekiyorsun ama tertemiz oluyor :KK16:
Öyleymiş sanırım ama etkiliyse cidden sorun değil ücreti acı çekmektense :KK53:

Canım ben epilatör kullanıyorum, inanılmaz bir acı çekiyorum alırken ve ertesi gün dahi acıyor :KK43: ama sonra 3 hafta rahatım.. Şimdi hazır sir ağda bantlarına geçmeyi düşünüyorum kendim yapabilecek miyim bakalım. Eğer acısız bir işlem istiyorsan jilet- tüy dökücü krem kullanabilirsin ama 2 gün sonra yine çıkıyo hiç rahat değil, ağda veya epilatör bir nebze uzun sürüyor cıkması ama cok acıyor :KK43: En garanti yol lazer, ben lazer için para biriktirmeye başladım, hadi hayırlısı bakalım..

X