çok utanıyorum lütfen yardım edin :(

Genital bölge için utanıyorum diyorsun ama böyle durumlarda bir başkasından yardım almadan çok zor olur. Yapabilsen tabi ki kendin yap derdim ama olmuyor işte.
Ben de lazer epilasyondan önce çok utandığım için başlayamıyordum. Ama resmen bıkmıştım artık tüy sorunundan. Gözümü karartıp başladım ilk seans zor ve tuhaf geliyor ondan sonrası tertemiz bir vücut gördüğün için umursanmıyor. Bence bu konuya yoğunlaş.
Tabi kıl kökünde iltihap varsa doktora gitmen gerek.

en sonunda ateşe vereceğim kendimi çok yoruldum ya. bu iltihap daha önce de oldu ama 1 günde kendi kendine geçti. inşallah geçer bu durumda doktora da gidemem zaten çok sağ olun yardımınız için:KK14::KK14:

Canım ya bende ağdayla alıyorum ama alana kadar canımdan can gidiyor :KK53:
Bu uyuşturan kremlerin herhangi bir zararı var mıdır accaba bende mi alsam nerden temin ediyorsunuz bir de?

bana lazer yaptirdigim yerde yazdilar. eczaneden aliyorsun. zarari olsa bu kadar rahat herkese soylemezlerdi. ben cok memnun kaldim. onun sayesinde epilasyon yaptirdim. en sonda cok az tuyum kalmisti. emlaya bos yere para vermeyeyim dedim, canim cikti :KK1::KK1:

Maalesef anneler eski kafa.sanki çocuğuyla o konuda ilgilense ayıp :KK19: sen eğer jilete alıştırmadıysan henüz incedir.ağdayla alabilirsin.ama yok jilet falan kullandıysan kalınlaşmıştır ve ağdayla sen alamazsın.yapıştırsan da çekemezsin orda kalır :KK1: tecrübeyle sabit :KK17: gidip ağda yaptıracaksın kuaförde.bi iki acır.sonra alışıyor,inceliyor

biz 3 arkadas lazere basladik, ucumuzde emla kullandik. herkes de etkili oldu. yanlis hatirlamiyorsam fiyati biraz pahali, onun disinda supper bir sey.

tuylerini bu kadar dert etme. ben koltuk altimi bile cok gec aldim. cok korkuyordum. tras edebilirsin. ilerde cesaretini toplayinca lazer yaptirirsin. demek istedigim uzulecek bir mevzu degil. cagimizda bir suru cozumu var.

deneyeceğim sağ olun özellikle psikolojik destek için. etrafımdaki tüysüz kızları gördükçe depresyona giriyorum çünkü :KK14:

merhaba ben 18 yaşındayım. annemle aramız hiçbir zaman çok iyi olmadığı için bazı sorunlar yaşıyorum. ergenlik dönemimde bacağimdaki tüyleri nasıl alacağımı gösterip yardım etti ama genital bölge için elime bi eldiven tutuşturup "bununla al" dedi. bir iki denedim ama çok acıdı. sürekli erteleye erteleye iyice büyüdü. yanları makineyle alıyorum ama genel temizlikten çok korkuyorum. aslında çok titizim ve vücudumun diğer kısımlarını çok iyi temizlerim ama genital bölgede çok korkuyorum. kuaföre gitmekten de utanıyorum. anestol krem aldım uyuştursun diye ama onun da hiçbir etkisi olmadı. bi de dün bi tüy kökü iltihaplanmış sanırım kıpkırmızı oldu çok acı çekiyorum nolur yardım edin çok utanıyorum :KK14::KK14::26:

canım hiç ama hiç utanma git iyi bir kuaföre 15 dakikada tertemizsin ve de azaltıyo tüylerini..
epilatörle deniyceksen etini iyice gererek yap yoksa makineye kaptırırsın kenarlarını dikkat et...

Tek hamlede agdayi yapistirip cekmekte zorlanabilirsin uyustursan da canin aciyabilir biraz tecrube edinmen iyi olur. Aslinda kuafore gitsen hemen hallederler ama su an utaniyorum diyorsan jiletle bir sefer yapip ilk cikmaya baslayinca git hemen kuafore.

Bu arada ben agdayi iki parmagimin arasina alip banyoda iki dakkada gelenleri pit pit koparip yapiyordum hem pratik hem de cok acimiyor

bana lazer yaptirdigim yerde yazdilar. eczaneden aliyorsun. zarari olsa bu kadar rahat herkese soylemezlerdi. ben cok memnun kaldim. onun sayesinde epilasyon yaptirdim. en sonda cok az tuyum kalmisti. emlaya bos yere para vermeyeyim dedim, canim cikti :KK1::KK1:

Hadi ya sınavlardan sonra bir ağda operasyonu yapacaktım bu kremi hemen alıyorum o zamaan çok teşekkürler :KK16:

Maalesef anneler eski kafa.sanki çocuğuyla o konuda ilgilense ayıp :KK19: sen eğer jilete alıştırmadıysan henüz incedir.ağdayla alabilirsin.ama yok jilet falan kullandıysan kalınlaşmıştır ve ağdayla sen alamazsın.yapıştırsan da çekemezsin orda kalır :KK1: tecrübeyle sabit :KK17: gidip ağda yaptıracaksın kuaförde.bi iki acır.sonra alışıyor,inceliyor

jilet kullanmadım ama güçlü görünüyorlar yine de. ağda etki etmiyor. gözümü karartıp gideceğim galiba en sonunda kuaföre. :KK43: teşekkür ederim

ben de öyle düşünüyordum ama gerçekten iflah olur bi düzeyde değil şuan. galiba eve en uzak kuaföre gidip bi daha beni görmeyeceğine inandığım insanlara ağdamı yaptırıp döneceğim...:KK43::KK43:

ayy kuzum evlenene kadar bende öyleydim inanki
hatta sonrasında doğum yapana kadar bile az çok utangaçlığım devam etti
doğumda baktım ki görmeyen kimse kalmadı (stajerler dahil)
:KK1:
bendeki utanmadan eser kalmadı
genital bölgem için yaklaşık 3 senedir lazer epilasyona gittim
çokkk şükür büyük ölçüde bu sorunu aştım
yanlız şunu söyliyim bende kendi derdimi hep büyük görmüşümdür
gerçekten de az muz değildi
ama ne oldu biliyormusun
ilk seansımda
yaa biliyorum iflah olmaz bir haldeyim dediğimde
uzman bayanın verdiği cevap şu oldu
-bizzz neler neler gördük
hele o günden sonra
hiç utanma kalmadı
inan bana
kimse seni senin seni kınadığın gibi kınamaz
:KK9:
rahat ol
dediğin gibi git uzaktaki bir kuaföre
sonra zaten 2 3 derken
bakmışsın çatlamış ar damarın

Son düzenleme:
canım hiç ama hiç utanma git iyi bir kuaföre 15 dakikada tertemizsin ve de azaltıyo tüylerini..
epilatörle deniyceksen etini iyice gererek yap yoksa makineye kaptırırsın kenarlarını dikkat et...

çok sağ olun bi de makineye kaptırırsam kendimi ömür billah bulaşamayabilirim bu işlere :KK19::KK19:

ah ağdayla alacak kadar cesaretim/becerim olsa... yapış yapış yapıyorum her yerimi. eczanelerde var emla. biraz tuzlu ama...

Yok emla yok şu bu diye uğraşmak yerine gidin bir kuaföre ağda yaptırın. Hele ki jilet ve tüy dökücü asla kullanmayın. Yazık günah edersiniz kendinize.Başlarda her banyoda cırt cırt jiletle almak hem kolay hem acısız olduğu için cazip gelebilir ama o tüy kökleri kalınlaşmaya ve her kökten 3-4 kıl çıkmaya başladığında çok pişman olursun. Bundan utanılacak birşey yok, bu onların işi. Bugün mecbur doktora gidince, aç deyince açıyoruz çünkü bu onların işi, ağda içinde böyle düşün. Yaşında çok genç, bence yazık etme kendine. Hem ileride lazere gitsen bile, kalınlaşmadığı için kılların daha kısa zamanda sonuç alacaksındır.

önce gidip 1 milyoncudan Çam sakızı marka el ağdası alıyosun.
bunu sıcak suyun içine (içine su kaçırmadan koyuyosun)
sonra işaret parmağınla bir miktar alıp oradaki tüyleri üçer beşer koparıyosun.
biraz acıyor gibi gelebilir ama uyuşacak zaten yaparken.
acıyı eskisi gibi hissetmeyeceksin.

ayy kuzum evlenene kadar bende öyleydim inanki
hatta sonrasında doğum yapana kadar bile az çok utangaçlığım devam etti
doğumda baktım ki görmeyen kimse kalmadı (stajerler dahil)
:KK1:
bendeki utanmadan eser kalmadı
genital bölgem için yaklaşık 3 senedir lazer epilasyona gittim
çokkk şükür büyük ölçüde bu sorunu aştım
yanlız şunu söyliyim bende kendi derdimi hep büyük görmüşümdür
gerçekten de az muz değildi
ama ne oldu biliyormusun
ilk seansımda
yaa biliyorum iflah olmaz bir haldeyim dediğimde
uzman bayanın verdiği cevap şu oldu
-bizzz neler neler gördük
hele o günden sonra
hiç utanma kalmadı
inan bana
kimse seni senin seni kınadığın gibi kınamaz
rahat ol
dediğin gibi git uzaktaki bir kuaföre
sonra zaten 2 3 derken
bakmışsın çatlamış ar damarın

ya ben anneme bile gösteremediğim için çok utanıyorum işte ama bi yerden başlamak gerekiyor... :26::26: çok sağ olun.

çok sağ olun bi de makineye kaptırırsam kendimi ömür billah bulaşamayabilirim bu işlere :KK19::KK19:

kendine dert etme canım bu kadar..
kuaförede söylersin kendim almayı beceremedim diye..
utanıcak çekinicek kınanıcak bir durum yok..
onlar zaten alışıklar merak etme..
bende kuaförde çalışmıştım bir dönem..
işleri o yani merak etme..kendini de üzme..
ayda bir git kuaföre..
3-4 ay git ondan sonra kökleri zayıflar zaten kendin devam edersin istersen evde...

Yok emla yok şu bu diye uğraşmak yerine gidin bir kuaföre ağda yaptırın. Hele ki jilet ve tüy dökücü asla kullanmayın. Yazık günah edersiniz kendinize.Başlarda her banyoda cırt cırt jiletle almak hem kolay hem acısız olduğu için cazip gelebilir ama o tüy kökleri kalınlaşmaya ve her kökten 3-4 kıl çıkmaya başladığında çok pişman olursun. Bundan utanılacak birşey yok, bu onların işi. Bugün mecbur doktora gidince, aç deyince açıyoruz çünkü bu onların işi, ağda içinde böyle düşün. Yaşında çok genç, bence yazık etme kendine. Hem ileride lazere gitsen bile, kalınlaşmadığı için kılların daha kısa zamanda sonuç alacaksındır.

bulabildiğim en uzak kuaföre gideceğim galiba çok teşekkürler desteğiniz için :26::26::KK25:

kendine dert etme canım bu kadar..
kuaförede söylersin kendim almayı beceremedim diye..
utanıcak çekinicek kınanıcak bir durum yok..
onlar zaten alışıklar merak etme..
bende kuaförde çalışmıştım bir dönem..
işleri o yani merak etme..kendini de üzme..
ayda bir git kuaföre..
3-4 ay git ondan sonra kökleri zayıflar zaten kendin devam edersin istersen evde...

ya bilmiyorum kuaförler koltuk altına bile mırın kırın ediyorlar. :26::26:

önce gidip 1 milyoncudan Çam sakızı marka el ağdası alıyosun.
bunu sıcak suyun içine (içine su kaçırmadan koyuyosun)
sonra işaret parmağınla bir miktar alıp oradaki tüyleri üçer beşer koparıyosun.
biraz acıyor gibi gelebilir ama uyuşacak zaten yaparken.
acıyı eskisi gibi hissetmeyeceksin.

tüyler çok güçlü işe yarar mı ki:44::44:

merhaba ben 18 yaşındayım. annemle aramız hiçbir zaman çok iyi olmadığı için bazı sorunlar yaşıyorum. ergenlik dönemimde bacağimdaki tüyleri nasıl alacağımı gösterip yardım etti ama genital bölge için elime bi eldiven tutuşturup "bununla al" dedi. bir iki denedim ama çok acıdı. sürekli erteleye erteleye iyice büyüdü. yanları makineyle alıyorum ama genel temizlikten çok korkuyorum. aslında çok titizim ve vücudumun diğer kısımlarını çok iyi temizlerim ama genital bölgede çok korkuyorum. kuaföre gitmekten de utanıyorum. anestol krem aldım uyuştursun diye ama onun da hiçbir etkisi olmadı. bi de dün bi tüy kökü iltihaplanmış sanırım kıpkırmızı oldu çok acı çekiyorum nolur yardım edin çok utanıyorum :KK14::KK14::26:

Canım bu yaşına kadar gitmen gerekirdi. 18 yaşında genç bir kızsın. Ben 13 yaşımda başladım ve o zamanlar çocuk sayılırım ağlayarak gidiyordum. Asla jiletle almadım sen de asla alma. Çok büyük hata olur. Şimdi ise çok sakin gidiyorum, çıkıyorum. Zaten ağda yaparken bir süre sonra uyuşuyor. Korkma, git. Bak yaz da geliyor. Sonra her ay düzenli git. Regl biter bitmez. Bu benim sana tavsiyemdir.

bulabildiğim en uzak kuaföre gideceğim galiba çok teşekkürler desteğiniz için :26::26::KK25:

Rica ederim, önemli olan bizim ne dediğimiz değil senin uygulayıp uygulamaman. Kardeşimle aramda 8 yaş olduğu için ilk tüyleri alınacağı zaman ağdacıya götürdüm. 2 ayda 1 ancak gidiyor şimdi. Evde kendi kendine azcık azcık kopartayım diye uğraşırsan canın daha çok yanar, ağdacı bir kaç kerede bitirir olayı. Hiç uğraşma evde git yaptır. Çok rahat edeceksin emin ol.

X