• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aynen canım kesinlikle benim kuaför hoplaya zıplaya şarkı söylerek yapıyo işini gülüyo falan başka başka konulardan konuşurduk bi yanda işini ypardı o lafa tutar bitirirdi yoksa diğer türlü olsa yaptıramazdım zaten

Allah öyle bi kuaförle karşılaştırsın da hemen halledeyim işimi amin:14:

Kuaför en iyisi yıllardır gidiyorum hatta bugun irdaydim:) temiz bir yer olmasina dikkat edersen hic sorun olmaz guzellik merkezleri genelde daha iyi oluyor. Ilk yaptirinca utaniyosun ama sonra alisiyorsun onlar o kadar rahat davraniyor ki sen de rahatliyorsun. Iyi biri denk gelirse tamamdir. Yakin bir arkadasin varsa onunla git destek olur. İlk aciyacak illa ki ama sonra fazla uzatmadan gidersen bi cirpida biter. Gittikçe de azalir tüyler. Kendi kendine yaparsan morartirsin vs hic ugrasma.

Jilet kullanabilirsin. Herkes hayatının bir döneminde kullanmıştır, özellikle bekarken.
Jilet kullanmaktan korkuyor musun?

Kuaför en iyisi yıllardır gidiyorum hatta bugun irdaydim:) temiz bir yer olmasina dikkat edersen hic sorun olmaz guzellik merkezleri genelde daha iyi oluyor. Ilk yaptirinca utaniyosun ama sonra alisiyorsun onlar o kadar rahat davraniyor ki sen de rahatliyorsun. Iyi biri denk gelirse tamamdir. Yakin bir arkadasin varsa onunla git destek olur. İlk aciyacak illa ki ama sonra fazla uzatmadan gidersen bi cirpida biter. Gittikçe de azalir tüyler. Kendi kendine yaparsan morartirsin vs hic ugrasma.

bu sefer halledeceğim inşallah sağ olun desteğiniz için :70:

Merhaba ben de 18 yaşındayım. Çok şaşırdım açıkçası bu yaşa kadar bu işlere bu kadar uzak oluşuna. 12 yaşında adet oldum ki hatırlıyorum yani ilk aldığımda da bu yaşlardaydım. Bu zamana kadar kim bilir kaç kere girip çıktık kuaföre kaştı saçtı derken hiç mi deli cesareti gelmedi de ağda yaptırmasın ? Ben yıllarca kuaföre gittim iki sene önce de lazere başladım ve senin başladığın yaşta bu işi bitirdim. Temizliğine inandığın bi kuaföre git derim ben. Ağda çok temiz oluyor ve gerçekten hiçbir şey yapamıyorsan da jiletle al. Kaç yaşındayız adet oluyoruz akıntımız oluyor bu yaz gunünde mikrop kaparsın mantar olursun olmayacak iş değil yani. Bir an önce halletmen dileğiyle..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bundan önceki yorumlar tam aksi yönde. hiç kimse kullanmayı önermiyor :44:

gönül kullanma der ama yapamıyorsan, neden olmasın çok kötü bir şey değil. her bekar hatta evli kadınlar bile herkes ağdayla mı alıyor?
yapabilirsen tabi jilete girme ama şu aşamada korkulu rüya değil bence.

Merhaba ben de 18 yaşındayım. Çok şaşırdım açıkçası bu yaşa kadar bu işlere bu kadar uzak oluşuna. 12 yaşında adet oldum ki hatırlıyorum yani ilk aldığımda da bu yaşlardaydım. Bu zamana kadar kim bilir kaç kere girip çıktık kuaföre kaştı saçtı derken hiç mi deli cesareti gelmedi de ağda yaptırmasın ? Ben yıllarca kuaföre gittim iki sene önce de lazere başladım ve senin başladığın yaşta bu işi bitirdim. Temizliğine inandığın bi kuaföre git derim ben. Ağda çok temiz oluyor ve gerçekten hiçbir şey yapamıyorsan da jiletle al. Kaç yaşındayız adet oluyoruz akıntımız oluyor bu yaz gunünde mikrop kaparsın mantar olursun olmayacak iş değil yani. Bir an önce halletmen dileğiyle..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ailenin yönlendirmesine bağlı biraz. ben de her şeyin farkındayım ama kolay olmuyor işte. inşallah bu sefer olacak teşekkürler:14:

e jileti kimse önermiyor:44::44::44:

Jilet kıl köklerini kalınlaştırmaz sadece kıllar daha kalın gözükür, enine keserek kıl uclarını kalınlaştırdığı için. Uzun süre jilet kullansan da ilk ağdanda daha ince çıkar bu yüzden kıllar.

Ağda cidden kılları inceltebilir, bir kısmını küstürebilir zamanla, çıkması da jiletten daha uzun sürer, ama gören eden yoksa niye boşu boşuna ağdanın zahmetine giresin ki. Jilet daha pratik ve acısız bir yoldur amaç sadece hijyen sağlamaksa.

Son düzenleme:
Bir de bu tamamen kişisel bir durum. Bazı insanlar var bacaklarını jiletle alır 1 ay çıkmaz. Bazısı ağdayla alır 1 hafta sonra uçları görünür. Tabi genetikten şanslı olmak da önemli bir durum.

merhaba ben 18 yaşındayım. annemle aramız hiçbir zaman çok iyi olmadığı için bazı sorunlar yaşıyorum. ergenlik dönemimde bacağimdaki tüyleri nasıl alacağımı gösterip yardım etti ama genital bölge için elime bi eldiven tutuşturup "bununla al" dedi. bir iki denedim ama çok acıdı. sürekli erteleye erteleye iyice büyüdü. yanları makineyle alıyorum ama genel temizlikten çok korkuyorum. aslında çok titizim ve vücudumun diğer kısımlarını çok iyi temizlerim ama genital bölgede çok korkuyorum. kuaföre gitmekten de utanıyorum. anestol krem aldım uyuştursun diye ama onun da hiçbir etkisi olmadı. bi de dün bi tüy kökü iltihaplanmış sanırım kıpkırmızı oldu çok acı çekiyorum nolur yardım edin çok utanıyorum :14::14::26:

kuaföre git hiç utanma 5 dakikada pırıl pırılsın. ilerde evlenince zaten doktoruydu osuydu busuydu utanma adına birsey kalmıyor.. ama güvendiğin bir kuaföre git. Doktor hasta mahremiyeti var ama kuaför müşteri mahremiyeti değil dedikodusu var:9:

konuyu okuyunca benı bı düşünme aldı..

benım annem kuaför olduğu halde,hıc bızım kılımızla tuyumuzle ılgılenmedı..

epılasyon aletiyle aldık,jıletle aldık kendı kendımıze..belkı kendısı tuysuz olduğundan bızıde oyle sandı..

gercı bacağımı jılete vursam 1 aya anca çıkar..

kardesımse 10 yasındakı kızını ağdaya goturuyor,koltuk altları cıktı dıye..

bana lazer yaptirdigim yerde yazdilar. eczaneden aliyorsun. zarari olsa bu kadar rahat herkese soylemezlerdi. ben cok memnun kaldim. onun sayesinde epilasyon yaptirdim. en sonda cok az tuyum kalmisti. emlaya bos yere para vermeyeyim dedim, canim cikti :1::1:

merhaba,ben kızım için bu kremi almak istiyorum ,lazere götüremem benden bile utanır , lazere gitmez yani,ağda yı denemedik tüy dökücü krem kullanıyor,ağda yapmak için de bu krem kullanılabilirmi siz ağda öncesi kullandınızmı gerçekten etkilimi hiçmi acı duymuyorsunuz

Benim ilk alan annem oldu. Ağda ile aldı. Bir daha ben istemedim almasını tek başıma hallederim dedim kadına. Ne aptalım ya. Dayadım jileti dayadım jileti. Birken beş çıktı. Arada anestol yardımı ile ağda yaptığım oldu. Bende etki etti anestol. Emladan hiç memnun kalmamıştım. Kuaföre gitmeye utanıyorum. Birde ben ağdaya tüm günümü harcıyorum. Kuaför uğraşmaz o kadar. Daha temiz olur ama benim canımda tatlıdır. Jilet kullanmayın. O hatayı yapmayın. Tüy dökücülerde jilet gibi geliyor bana. Hemen çıkartıyor. İmkanınız varsa ağda yaptırtın. Hem bir süre sonra daha ince ve daha seyrek çıkmaya başlar.

merhaba ben 18 yaşındayım. annemle aramız hiçbir zaman çok iyi olmadığı için bazı sorunlar yaşıyorum. ergenlik dönemimde bacağimdaki tüyleri nasıl alacağımı gösterip yardım etti ama genital bölge için elime bi eldiven tutuşturup "bununla al" dedi. bir iki denedim ama çok acıdı. sürekli erteleye erteleye iyice büyüdü. yanları makineyle alıyorum ama genel temizlikten çok korkuyorum. aslında çok titizim ve vücudumun diğer kısımlarını çok iyi temizlerim ama genital bölgede çok korkuyorum. kuaföre gitmekten de utanıyorum. anestol krem aldım uyuştursun diye ama onun da hiçbir etkisi olmadı. bi de dün bi tüy kökü iltihaplanmış sanırım kıpkırmızı oldu çok acı çekiyorum nolur yardım edin çok utanıyorum :14::14::26:

12 yaşımdan beri ağdamı kendim yaparım kendim yapsam da acıyacak kuaföre gitsem de en azından daha gizli ve hijyenik oluyor bu kadar dert etme kendine her türlü acıyacak canın canın tatlıysa tüy dökücü ya da jilet kullanacaksın başka care yok. bu konu için anne kötülemenin gereği ne anlamadım benim annemde hiç sormadı nasıl yaparsın diye becerikli olmak lazım olmayanlar jilete başvuruyor zaten...

Kuaföre git canım. eğer utangaçlığını yenemiyosan bu işi hali hazırda yapan bir arkadaşını yanına al onunla git. o öncülük yapsın sana. utanılıcak bişey yok.

Back