çok utanıyorum lütfen yardım edin :(

Canım bu yaşına kadar gitmen gerekirdi. 18 yaşında genç bir kızsın. Ben 13 yaşımda başladım ve o zamanlar çocuk sayılırım ağlayarak gidiyordum. Asla jiletle almadım sen de asla alma. Çok büyük hata olur. Şimdi ise çok sakin gidiyorum, çıkıyorum. Zaten ağda yaparken bir süre sonra uyuşuyor. Korkma, git. Bak yaz da geliyor. Sonra her ay düzenli git. Regl biter bitmez. Bu benim sana tavsiyemdir.

ben de farkındayım durumun ama yol gösteren biri olmayınca ne yapacağımı bilemedim. korkunun ecele faydası yok tabii...:KK14::KK14:

Rica ederim, önemli olan bizim ne dediğimiz değil senin uygulayıp uygulamaman. Kardeşimle aramda 8 yaş olduğu için ilk tüyleri alınacağı zaman ağdacıya götürdüm. 2 ayda 1 ancak gidiyor şimdi. Evde kendi kendine azcık azcık kopartayım diye uğraşırsan canın daha çok yanar, ağdacı bir kaç kerede bitirir olayı. Hiç uğraşma evde git yaptır. Çok rahat edeceksin emin ol.

ah benim de bi ablam olsaydı... cesaretimi toplayayım gideceğim inşallah. çok sağ olun.

kesinlikle jilet veya tüy dökücü kullanma canım
ben agda kullanıyorum ilk başlarda tabiki dayanamıyordum ama sonradan alışıyorsun biraz dişini sıkacan.
bir yerde okudum pudra sürünce acıtmıyormuş hemde tahriş olmuyormuş ağda yapmadan önce pudra sürdüm acı oldu tabiki ama fazla değil kendini alıştır bence. bir süre sonra kıllar yumuşuyor ve azalıyor

kesinlikle jilet veya tüy dökücü kullanma canım
ben agda kullanıyorum ilk başlarda tabiki dayanamıyordum ama sonradan alışıyorsun biraz dişini sıkacan.
bir yerde okudum pudra sürünce acıtmıyormuş hemde tahriş olmuyormuş ağda yapmadan önce pudra sürdüm acı oldu tabiki ama fazla değil kendini alıştır bence. bir süre sonra kıllar yumuşuyor ve azalıyor

acısından geçtim ben ilk ağda bandını çekebileyim acı falan kalmayacak da... teşekkür ederim en kısa zamanda bi ağdayla haşır neşir olmaya çalışacağım.

merhaba ben 18 yaşındayım. annemle aramız hiçbir zaman çok iyi olmadığı için bazı sorunlar yaşıyorum. ergenlik dönemimde bacağimdaki tüyleri nasıl alacağımı gösterip yardım etti ama genital bölge için elime bi eldiven tutuşturup "bununla al" dedi. bir iki denedim ama çok acıdı. sürekli erteleye erteleye iyice büyüdü. yanları makineyle alıyorum ama genel temizlikten çok korkuyorum. aslında çok titizim ve vücudumun diğer kısımlarını çok iyi temizlerim ama genital bölgede çok korkuyorum. kuaföre gitmekten de utanıyorum. anestol krem aldım uyuştursun diye ama onun da hiçbir etkisi olmadı. bi de dün bi tüy kökü iltihaplanmış sanırım kıpkırmızı oldu çok acı çekiyorum nolur yardım edin çok utanıyorum :KK14::KK14::26:

Canım benim niye bu kadar kasıyorsun, git kuaföre adam gibi aldır gel oh mis.
Ben kaç yıldır sadece kuaföre sir ağdayla aldırıyorum, azalma var biliyor musun..
Hiç takma kafanı, ordakiler de kadın, sen de öyle. Sen de olan onda da var, hiç utanma ablacım:KK34:

Bence kuaförden çekinme bende baştan öyle düşünüyodum çok utanıyodum gitmeye gittim sonra niye utanıyosun bana kaç yaşında kadınlar ne halde geliyo bu benim işim ben durumda oranızı incelemiyorum çekinme demişti sonra alışıp hep oraya gitmeye baslamıştım:KK70: şimdi lazar epilasyona geçtim :) Bide kuaföre asla evdeki gibi acımıyo evde uğraşırdım yarım yamalak alırdım orda genital max. 3-5 dakika cart cart cart bitiyo hemen :)

Son düzenleme:
Kuaföre gidenler hijyen açısından rahatsız olmuyor musunuz? beni utanmaktan ziyade o korkutuyor.

burada bile biri konu açmıştı kuaförde mikrop kapmış.

Canım benim niye bu kadar kasıyorsun, git kuaföre adam gibi aldır gel oh mis.
Ben kaç yıldır sadece kuaföre sir ağdayla aldırıyorum, azalma var biliyor musun..
Hiç takma kafanı, ordakiler de kadın, sen de öyle. Sen de olan onda da var, hiç utanma ablacım:KK34:

ya çok teşekkür ederim bi özgüven geldi çok çok sağ olun:KK9::KK9:

Bence kuaförden çekinme bende baştan öyle düşünüyodum çok utanıyodum gitmeye gittim sonra niye utanıyosun bana kaç yaşında kadınlar ne halde geliyo bu benim işim ben durumda oranızı incelemiyorum çekinme demişti sonra alışıp hep oraya gitmeye baslamıştım:KK70: şimdi lazar epilasyona geçtim :) Bide kuaföre asla evdeki gibi acımıyo evde uğraşırdım yarım yamalak alırdım orda genital max. 3-5 dakika cart cart cart bitiyo hemen :)

ya benim denk geldiklerim oflaya puflaya iyice kötü hissettiriyorlar. bi hayattan zevk alan kuaför bulayım ben de.. çok teşekkürler :KK9::KK9:

Kuaföre gidenler hijyen açısından rahatsız olmuyor musunuz? beni utanmaktan ziyade o korkutuyor.

burada bile biri konu açmıştı kuaförde mikrop kapmış.

ya ben de korkuyorum her türlü insan var. burada da çok büyük bi kuaförde kamera bulunmuş adam sapık mıdır nedir ağda yapan kadından ne zevk alıyorsa. güvenilir bi yer bulabilsek...:44::44:

ya benim denk geldiklerim oflaya puflaya iyice kötü hissettiriyorlar. bi hayattan zevk alan kuaför bulayım ben de.. çok teşekkürler :KK9::KK9:

aynen canım kesinlikle benim kuaför hoplaya zıplaya şarkı söylerek yapıyo işini gülüyo falan başka başka konulardan konuşurduk bi yanda işini ypardı o lafa tutar bitirirdi yoksa diğer türlü olsa yaptıramazdım zaten

ya çok teşekkür ederim bi özgüven geldi çok çok sağ olun:KK9::KK9:

Gelsin tabii güzelim, kuaför işini yapıyor, sense işini görmeye gidiyorsun, hiç utanma ve tüylerini asla jiletle alma, insanlıktan çıkanı gördüm...
Kolaylıklar diliyorum, buraya yazarsın olur mu kuaförden sonra.. :)

Gelsin tabii güzelim, kuaför işini yapıyor, sense işini görmeye gidiyorsun, hiç utanma ve tüylerini asla jiletle alma, insanlıktan çıkanı gördüm...
Kolaylıklar diliyorum, buraya yazarsın olur mu kuaförden sonra.. :)

tamam sınava gireyim çıkayım gidince hemen yazacağım çok sağ olun desteğiniz için :KK34::KK34:

X