çok utanıyorum lütfen yardım edin :(

canım üzülme annem bana gösterdi birkaç defa kendin yap dedi..yapamadım ağrıdı jiletle yaptim sonra ağda sonra eldiven şimdi ağda üzülme bir şekilde zamanla olur

İyi de kız zaten yapamıyorum diyor ağda yapamaz ki. Şimdilik jiletle ilerde lazerle kurtulursun

Hepimiz oyle ya da boyle utana sıkıla bir sekilde kuafore gittik :KK9:
En guzeli kuafore gidip agda yaptirman canim..
15 dakkada kurtuluyorsun
Hem kuaforler de aliskin yani bu duruma :)

Ben lise zamanimda hep agdaya giderdim :)
Sonra jilete bir alistim birakamiyorum
Evlenince geri mecbur kuaforde agdaya donus yapacagim :)

emla almaya imkanı olmayanlara anestol öneririm fiyatı çok uygun kullanacağınız bölgeye sürüp streç filmle kapatıp beklerseniz daha iyi sonuç veriyor.konu sahibine gelince al kremi sür sonrada git kuaföre alışıncada kendin yaparsın

Canım daha 18 yasındasın bu zamana kadar ağdaya gitmiş olsaydın zaten azalmış olurdu. SAKIN AMA SAKIN JİLET VURMA!! Bu söylediğimi de unutma. Çok ama çok pişman olursun her açıdan.
Utanmayı bir kenara bırakıp kuaföre gideceksin emin ol daha az acı çekersin. Sen kendin 45 dk yapamadığını onlar 10 dk hallediyor. Utanılacak çekinecek bir şey yok bunda.. Onlar günde defalarca görüyorlar zaten kimse senin oranı buranı incelemeyecek veya hafızasında tutmayacak emin olabilirsin..
Bir defa yaptırdığında zaten bu rahatlık hoşuna gidecektir çünkü; daha az acı daha çabuk biten bir işlem ve tertemiz bir bölge.
Sen artık genç kızsın bu konuda dikkat etmelisin, temiz olmalısın..

Jiletle al diyenlere inanamıyorum. Ne kadar yanlis yonlendiriyorsunuz. Hem cogalir hemde cikarken inanılmaz batar. Kuzum sen kuaföre git. Utaniyorum flan deme. Meslgi bu onun. Ilkinde bende utanmistim ama sonra alisirsin. En temizi bu. Hem azalir hem gec cikar. Kendin alirken cektigin aciya agri değmez

canım annelerin çoğu öyle.. o yüzden burda çoğumuz kendi yöntemlerimizle deneye deneye alıştık bence..
kuaföre gitmeye utanma gerçekten o kadar rahat edersin ki.. 3-5 dakikada alıyo zaten,sonrarı nerdeyse 2-3 hafta rahatsın..

bence en iyi yöntem o,diğerleri sadece zaman kaybı:KK14:

bu durumda bence annene kızma her birey evladım diye peşinde dolaşmıyor en iyisini benım evladımda olsun demıyor benımkı bılsın dur bir yardım edıyım elınden tutuyum demıyor.

en azından sana yol yöntem gostermıs boyle yap diye. benım durumum daha fena kılı tüyü geçtim ergenlık donemımde goguslerım cıkmaya basladı kımse demıyorkı bu kız sudyen takmalı dıye parada yok südyen çalmıştım. yaş oldu 27 hem gulerım bu halıme hemde acırım kendıme. o yuzden herkes bir olmuyor malesef ki.

Canım benim annemde tüy dökücüyü elime vermişti hahhaha. Sonra bir arkadaşım annesiyle hamama gidermiş ağda için. Sıkıla sıkıla gittim ilk. Sonra gayet rahat ettim. Daha sonra kuaföre gittim hatta bunun için 3 kuaföre bile gittim. Sohbet ede ede bitiyor.Üniversite için şehir değişikliği oluncada biraz korktum. Burada bir yere gittim kız beceremedi. Sonra şuan gittiğim kuaföre gittim. Mükemmel. Azalma oldu,kıl kökleri iyice zayıfladı. Bu arada bir uyarıda bulunayım. Oradaki kıllar yazın terleyince, terin tuzu vajinada mantar yapıyor. Bir arkadaşını al beraber cesaret vererek kuaföre gidin. Ben ne utanan arkadaşlarımı gördüm. Bir arkadaşım ağda masasında utanıyorum diyince kuaför aynısı bende de var. Yazın günde 5 kişiye rahat yapıyorum. Akşam kimseninkini hatırlamıyorum diyip gülünce kızında utanması geçmiş :KK1:

merhaba ben 18 yaşındayım. annemle aramız hiçbir zaman çok iyi olmadığı için bazı sorunlar yaşıyorum. ergenlik dönemimde bacağimdaki tüyleri nasıl alacağımı gösterip yardım etti ama genital bölge için elime bi eldiven tutuşturup "bununla al" dedi. bir iki denedim ama çok acıdı. sürekli erteleye erteleye iyice büyüdü. yanları makineyle alıyorum ama genel temizlikten çok korkuyorum. aslında çok titizim ve vücudumun diğer kısımlarını çok iyi temizlerim ama genital bölgede çok korkuyorum. kuaföre gitmekten de utanıyorum. anestol krem aldım uyuştursun diye ama onun da hiçbir etkisi olmadı. bi de dün bi tüy kökü iltihaplanmış sanırım kıpkırmızı oldu çok acı çekiyorum nolur yardım edin çok utanıyorum :KK14::KK14::26:

beni annemle aramız iyiydi ama bu konularda hiç konuşmazdı. tüy dökücü krem vermişti. nasıl kullanacağımı bilmediğimden baya bi tahriş etmiştim :) sonra kendim ağda denelemeler eldiven derken şimdi epilasyon aletiyle alıyorum. şu an için en iyisi senin için tüy dökücü krem. sonrasında çok güvendiğin bir kuaföre git ya da lazer epilasyona git

Canım tüylerin çıkış yönünü incele hepsinin çıkış yönü aynı değil mesela bir taraf sağ tarafa doğruysa bir taraf sol tarafadır buna göre alırsan ilk hissettiğin acının %60 daha azını hissedersin.

merhaba ben 18 yaşındayım. annemle aramız hiçbir zaman çok iyi olmadığı için bazı sorunlar yaşıyorum. ergenlik dönemimde bacağimdaki tüyleri nasıl alacağımı gösterip yardım etti ama genital bölge için elime bi eldiven tutuşturup "bununla al" dedi. bir iki denedim ama çok acıdı. sürekli erteleye erteleye iyice büyüdü. yanları makineyle alıyorum ama genel temizlikten çok korkuyorum. aslında çok titizim ve vücudumun diğer kısımlarını çok iyi temizlerim ama genital bölgede çok korkuyorum. kuaföre gitmekten de utanıyorum. anestol krem aldım uyuştursun diye ama onun da hiçbir etkisi olmadı. bi de dün bi tüy kökü iltihaplanmış sanırım kıpkırmızı oldu çok acı çekiyorum nolur yardım edin çok utanıyorum :KK14::KK14::26:
Eldiven nasıl ya ? Eldiven verip Elinle çek mi dedi ?

Canım her birinin ayrı ayrı avantajları ve dezavantajları var ben sana tek tek sayayım sen aradan seç.

1. Ağda

-en hassas bölgemizden bahsettiğimiz için ne yazık ki fazlasıyla can yakan bi yöntem.

-kılları her seferinde aynı yöne çekmezsen bol bol o kırmızı kıl dönmeleriyle bogusursun, bu nedenle işinin ehli birisine yaptırmak her zaman daha iyidir. Hem zaten süresi uzun bi iş yeterince, kuaför el cabukluguyla daha hızlı halleder.

-uzun dönemde genital bölgenin derisinde sarkmaya ve renk degisiminin artmasına sebep olur.

-ama en temiz görünen ve en uzun süreli dayanan yöntem de budur.

3. Tüy dökücü sprey/krem

- jiletten daha uzun süre dayandığı bi gercek ama agdayla kıyaslanamaz tabi süre açısından.

-simdikilerin hemen hepsinin nemlendirici özelligi de var tahriş olmazsın, tüyler tekrar cıkana kadar temiz ve yumusak bi his veriyo gercekten.

-pakette de süresinin yazdıgı üzere 5-8 dk da işiniz hallolur.

- tüylerinizi sertleştirir ki aslında lazer icin bu avantaj. Lazerin görmesi kolaylasıyo ama tabi lazere kadar gecen süre nolcak derseniz haklısınız.

3. Jilet

-en hızlı yöntem herhalde. Ama etkisi de en kısa süreli. Bi arkadasım bildigin sakal tırasına bagladım her gün alıyorum neredeyse tam pürüzsüzlük icin demisti.

- bi kökten 3 kıl fıskırmaya basladıgında bi dehsete düsersiniz tabi bu da bi eksisi.

-bi de kullanırken kendiniz kesmemeye ve tahriş etmemeye dikkat edin. O yanma hissi ayy ayy ayy yani

X