arkadaşlar psikolojim bozuk durumda çok kötüyüm.bu sabah ya söylerken bile utanıyorum yerin dibine giriyorum.eşimin yanında gaz kaçırdımsenağlama hiç böyle bi huyları olan bi insan degilim nasıl oldu anlamadım uyku sırasındayken ben eşimde uyanık işe gitmek için hazırlanıyo ve ben....... of ya şaka gibi.n yapıcam ben yüzüne bakamıyorum.kesin artık onun gözünde bütün cazibemi yitirmişimdir.belkide benden sogumuştur çok.ya niye böyle oldu anlamadım son zamanlarda inanılmaz bi gaz problemim var.özelliklede uyku sırasında.bi fikriniz varmı ne yapsam.özür mü dilesem yoksa böyle devam mı etsem bişey olmamış gibi.sinirlerim bozuk.kendime çok kızıyorumklava: ki biz daha yeni evliyiz çocuk felanda yok.of ya çok ayıp.kendimden utanıyorum.:çok üzgünüm:
bence evli insanların ayrı odaları olmalı eşler sabah bakımsız dağınık üstelik böyle istenmeyen durumlara maruz kalmamalı o zaman bütün çekicilik ve cazibe yokoluyor bana göre zaten evlik erkeklerin vitrinlere bakmaya başlaması bundan kaynaklanıyor çünkü dışarıdaki bakımlı cici kızları evdeki halleri ile görmüyorlar onları makyajlı fönlü cici cici görüyorlar bence bu konuyu hiç ona açma hiçbirşey olmamış gibi davran ama bundan sonra çok daha dikkatli ol kendinede daha bi özen göster canım
bence evli insanların ayrı odaları olmalı eşler sabah bakımsız dağınık üstelik böyle istenmeyen durumlara maruz kalmamalı o zaman bütün çekicilik ve cazibe yokoluyor bana göre zaten evlik erkeklerin vitrinlere bakmaya başlaması bundan kaynaklanıyor çünkü dışarıdaki bakımlı cici kızları evdeki halleri ile görmüyorlar onları makyajlı fönlü cici cici görüyorlar bence bu konuyu hiç ona açma hiçbirşey olmamış gibi davran ama bundan sonra çok daha dikkatli ol kendinede daha bi özen göster canım
biz burada artık bi aile olduk ve birbirimizden artık hiç çekinmeden herşeyi ister komik ister acıklı ister sizin tabirinizle ayıp olan birçok şeyi paylaşıyoruz.ayrıca benin bu yazdıklarım gerçekten samimi ve gerçekten hissettiğim duygulardı.ben ayıbı bu yaştan sonra sizden öğrenecek degilim.eger size göre bu saçma veya ayıpsada niye cevap yazma gereği duyuyosunuz.es geçin ozaman olur biter..beni bu sitede bilen bilir zaten.size kendimi ıspatlamak zorunda da degilim ayrıca.bence buraya yazman dahada ayıp benim fikrim bu eşin sonuçta olan olmuş olmuşun önüne geçilmez hani çözüm üretecek bişi olsa neysede fikirlerimizi sööylesek dimi
biz burada artık bi aile olduk ve birbirimizden artık hiç çekinmeden herşeyi ister komik ister acıklı ister sizin tabirinizle ayıp olan birçok şeyi paylaşıyoruz.ayrıca benin bu yazdıklarım gerçekten samimi ve gerçekten hissettiğim duygulardı.ben ayıbı bu yaştan sonra sizden öğrenecek degilim.eger size göre bu saçma veya ayıpsada niye cevap yazma gereği duyuyosunuz.es geçin ozaman olur biter..beni bu sitede bilen bilir zaten.size kendimi ıspatlamak zorunda da degilim ayrıca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?