- Konu Sahibi ArvenAnnJezebel
-
ay çok kötü ya ona da bir arkadaşından filan bulaşıyordur. çok zararlı bir haşerat ihmal etmesintek tek sirkelerin ayıklanması gerek tatlım yoksa onlar dönüşüyor bılıyorsun tam arıttık dıyoruz yıne baş gösterıyorlar
uzun zmandır yoktu onda bende ondan bıraz yakınlastm meger varmıs
ilkokul birde sınıftan banada bulaşmıştı annem gaz yagı sürmüştü nasıl pis kokuyo anlatamam.ama saclarım yıkayınca cok güzel olmuştu.ve bır dahada hıc olmadı bende.bir dene istersen.yazını okurken üzüldüm ama sacım 69 cm dedın sacının boyunu neden ölçtün bu bugüne kadar hiç aklıma gelmemişti bende merak ettim bnım sacım kaç santım acaba bakıcam bı ara :)
ay çok kötü ya ona da bir arkadaşından filan bulaşıyordur. çok zararlı bir haşerat ihmal etmesinküçükken bitler geçmezse annem kısacık kestirirdi saçımızı o hayın sirkeler arınsın diye
direk kazıtın gitsin o zamankardesıminde kestrdık mecbur benı nasıl kıskanıyordu anlatamamuzun ya oda uzatmak ıstıyordu ama baş edemedıler
demek cok ıcınde kalmıs banada bulastırdı
hahahaaa hiç gülesim yoktu kızz :) okdr sevıyorumkı haşeratları basımın ustunde taşıyorum :::::::)
Bende sinek ilacı yazacaktım ama çok bilmiş birileri tersler diye yazmamıştım. Biz de bitten, denemediğimiz yöntem ve bit şampuanı kalmamışken sinek ilacıyla kurtulmuştuk. Çok şükür kanser olmadım.
arıtamıyorlar tatlım üretiyor başı resmen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?