- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 248
- Konu Sahibi ArvenAnnJezebel
sinek ilacını saçınıza sıkın tülbentle sarın biraz bekleyip tarayın yada saçınızı yıkayın.
sinek ilacı mı
solunduğunda bile zararı büyüktür
bu öneri zararlı gibi zannımca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sinek ilacını saçınıza sıkın tülbentle sarın biraz bekleyip tarayın yada saçınızı yıkayın.
benim annem ilk okul öğretmeni her 5 yılda bir önlemini alır böyle bit şampuanıyla yıkar saçını
kurtulması o kadar zor bir şey değil sanıyorum ya benim taaa 1. sınıfta arkadaşımdan geçmişti ama iki yıkamada kurtulmuştum
2 aya hayli hayli kurtulursunuz şampuana devam
ama merak ettim kardeşinizde neden sürekli var:26:
Gençkızlığında bitlenen yaşlılıkta zengin olur der komşu teyzem yüreğinizi ferah tutunkızlar 3 gündür depresyonda geziniyorum ortalıkta
yaklaşık 3 ay önce saçımda kaşıntı pul pul dökülme vardı tresan şampuana başladım herşey normale döndü kaşıntılarım geçti saç dökülmem bile maşallah durdu
yaklaşık 3 günden beri saçım kaşınıyordu bende strestendir dedim yada saç derim yine dökülüyordur dedim üstünde durmadım
ama bugun ayna karşısında gördüğüm şey beni şok etti saçımda gezinen bir haşere elime aldım ve anladım ne olduğunu bit o an başımdan aşağı kaynar sular boşaldı hemen onu attım elimi dezenfekte ettim saçlarımın önlerini karıştırmaya başladımki küçük sirkeler gördüm başım fena halde dertte dedim ama nerden geçtiğinibiliyorum kardeşim yaklaşık 2 yıldır bu sorunu yaşıyor ben onun yanına bile yaklaşmıyor odama bile sokmuyordum ama nasıl olduysa banada bulaştı işte birde pis pis gülüp bitli diye benimle dalga gecıyor
onu o an elime verseler evir çevir dövebilirdim ben düğün arifesindeyim allahın izniyle saçla başla uğraşıcak durumum yokki üstelik saçlarım 69cm uzunluğunda
ne yaparım nasıl temizlerim bu saçı zaten sürekli kaşınıyorum bugun paranit aldım denedim kaşıntı biraz durdu ama tedirginim ya geçmezse zaten ilacın etkisindenmidir anlamadım saçım yağlı yağlı...
kısacası hayat benim için çok zor bu sıralar sizlerle paylaşmak istedim
odamı hep dezenfekte ettim carsaflarımı odamının kenarlarına yatak cevreme sinek ılacı sıktım umarım bu illetten kurtulurum bayanlar ::/
Gençkızlığında bitlenen yaşlılıkta zengin olur der komşu teyzem yüreğinizi ferah tutun
sinek ilacı zararlı değil demişsiniz, çok şükür kanser olmadım vs demişsiniz ama bence kesinlikle sinek ilacı denemeyin.
sinek ilaçlarının tamamında bulunan bir çeşit kimyasal, sinir sistemine toksik etkide bulunuyor. bu da kişide davranış değişikliğine neden olabiliyor. hatta bu maddeler, sinir sistemindeki çok önemli bir enzimi de devredışı bırakıyor.
sinek ilacını değil başıma sıkmak, eve bile sıkmıyorum. etmeyin ya biraz araştırın.
her şey bir yana kardeşiniz ve annesi ne kadar rahat! ablası olarak siz de bence çok suçlusunuz.
insan bi kardeşini oturtur da bitini ayıklar. yazık günah yani.
benim sınıf arkadaşlarımdan birisi sürekli bit bulaştırırdı da annemle ablam sabahlara kadar bitimi ayıklardı.
ki annem lisedeyken, üniversitedeyken dahi ne zaman kafamı kaşısam önüne oturtup saçlarıma bakardı.
görmeyen gözüyle böcekten tiksinen annem yapardı bunları.
ne garip anneler var.
biti de saç kendisi üretmez, allah aşkına kek hamurunu olduğu gibi bırakınca pişiyor mu ki bit gibi 6 bacaklı bir canlı kendi kendisine oluşsun?
o zaman bizi de leylekler getiriyor!
yıl 2014, teknoloji çağındayız böyle şeyler duyunca resmen çıldırıyorum.
bu arada bit şampuanlarına da dikkat etmenizi öneririm. alerjik bir yapınız varsa kafanızda hassassiyete ve yaralanmaya kabuk bağlamaya neden olabilir. nitekim bende uzun süre geçmeyen kabuklara ve saç derimde yaralara neden olmuştu.
en etkilisi bence sirke. bir litre suya bir litre üzüm sirkesi kat her akşam bit tarağıyla tara. lavanta kokusuna da gelmezler. saçlarına lavanta yağı sürebilirsin.
tesekkurler pozitif yorumun ıcın paranıt aldım gecmez ise öneriniz aklımda[/QUOT
bir şey değil arkadaşım..paraniti denemiştim ama pek etkili değil.sirkeleri yok etmiyor canım.......