çok utanıyorum ama saçıma öyle bir bela musallat oldu ki :/

Ya arkadaşlar boya falan bunlara gerek yokki :26:
Lise 2 de benimde saçım bitlendi,kardeşlerimden gelmiş,onlara da sınıftaki bi kızdan.Tabi biz diyoruz şamppuandan mı acaba .Çünkü en son 1. sınıfta bitlenmiştim Kardeşlerim bitlenmemişti bile annem bit tokası mı ney aldı,takıyodu önlüğünün içine bit gelmiyomuş
Bi de benim saçlarım kalçalarımı geçiyo
Biz ilaçla bit taraklarıyla temizledik 1 haftada ,üşenmeyin biraz

Aynen benim annem de ilkokul ogretmeni...
Kucukkken okuluna gittigimde ogrencileri aldi beni oyuncak bebek gibi oynuyor...
Sacimda cesit cesit toka, kimin belli degil...
Sonunda bir iki gune bir baktik, bitlenmisim...
Kiyamam artik kimden geldiyse...
Konu sahibi arkadasim, bununla ilgili cesit cesit sampuan, ilac vs. var...
Herhangi bir eczaneden alabilirsin...
Sacini onunla yikayip, bir sure bekleyeceksin, sonra tarayacaksin...
Olup dokuluyorlar zaten...
Talimatlari yazar arkasinda...
Annene sor, annen de bilir...
Bu arada kardesinin ki cok abarti geldi...

Bizde ilkokulda çok bitlenirdik kardeşimle. Annem kafamıza bir şişe kolonyayı döker ardından kafamıza hava geçirmeyecek şekilde poşeti geçirirdi. Kafamız cayır cayır yanardı ama can acıtıcı değil. Sonra saçımızı bir tarardı pıtır pıtır ölü bitler dökülürdü.

sinek ilacı zararlı değil demişsiniz, çok şükür kanser olmadım vs demişsiniz ama bence kesinlikle sinek ilacı denemeyin.
sinek ilaçlarının tamamında bulunan bir çeşit kimyasal, sinir sistemine toksik etkide bulunuyor. bu da kişide davranış değişikliğine neden olabiliyor. hatta bu maddeler, sinir sistemindeki çok önemli bir enzimi de devredışı bırakıyor.
sinek ilacını değil başıma sıkmak, eve bile sıkmıyorum. etmeyin ya biraz araştırın.

her şey bir yana kardeşiniz ve annesi ne kadar rahat! ablası olarak siz de bence çok suçlusunuz.
insan bi kardeşini oturtur da bitini ayıklar. yazık günah yani.
benim sınıf arkadaşlarımdan birisi sürekli bit bulaştırırdı da annemle ablam sabahlara kadar bitimi ayıklardı.
ki annem lisedeyken, üniversitedeyken dahi ne zaman kafamı kaşısam önüne oturtup saçlarıma bakardı.
görmeyen gözüyle böcekten tiksinen annem yapardı bunları.
ne garip anneler var.

biti de saç kendisi üretmez, allah aşkına kek hamurunu olduğu gibi bırakınca pişiyor mu ki bit gibi 6 bacaklı bir canlı kendi kendisine oluşsun?
o zaman bizi de leylekler getiriyor!
yıl 2014, teknoloji çağındayız böyle şeyler duyunca resmen çıldırıyorum.

bu arada bit şampuanlarına da dikkat etmenizi öneririm. alerjik bir yapınız varsa kafanızda hassassiyete ve yaralanmaya kabuk bağlamaya neden olabilir. nitekim bende uzun süre geçmeyen kabuklara ve saç derimde yaralara neden olmuştu.

en etkilisi bence sirke. bir litre suya bir litre üzüm sirkesi kat her akşam bit tarağıyla tara. lavanta kokusuna da gelmezler. saçlarına lavanta yağı sürebilirsin.

Gençkızlığında bitlenen yaşlılıkta zengin olur der komşu teyzem yüreğinizi ferah tutun

Son düzenleme:

sinek ilacı yorumu bana ait degıl konuları sayfa sayfa okumadıgınız ıcın buldugunuz yerden konuya grmıssınız anlasılan
ben sınek ılacını asla kafama surmem panık atak hastasıyım tedirgin olurum dedım kimyasal birşey saç derime nufus etsın ıstemem dedım bu bir
iki- kardeşimle aramda buz kütlesi kadar soğukluk var bunun nedeni benım aılesel konularım annesı dururken benım tek tek bıt ayıklamam bana düşmez ki tiksiniyorum midem kalkıyor huylanıyorum başkasının temiz saçına bile dokunamıyorum
bunun nedenlerini detaylarını burada paylasacak degılım
ama sizin gibi insanlar hep açık ararlar buluncada sağdan soldan vururlar konuyu bıraz okumus oldugunuzu dilerdim herkese tek tek acıklama yapamam

üç - biti kafası üretiyor derken mecazi anlamda söyledim bunuda anlamayacak kadar eleştiriye odaklandıgınız ıcın görmemeniz doğal
kafanın bit üretmeyeceğini bilecek kadar kültür sahibiyim

bunun dışında önerileriniz için tşk............

Kardeşiniz 2 yıldır nasıl kurtulamadı Bitten? Ve kafası nasıl üretiyor ilk kez duydum...Allah yardımcınız olsun bu arada fikir veren çok umarım kurtulursunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…