- Konu Sahibi ArvenAnnJezebel
-
Bu ne biçlm akıl verme sakın ha,kızı kanser mi yapacaksın! bunu yapma git saç boyası al saçını boyu bu daha iyi
niye dalga geçeyim canım :) başıma geldi ama gelmese de dalga geçmem.:)) senin stresin bana benim stresimi hatırlattı. yani o kadar moral bozucu bir şey değilmiş demek istiyorum. düğüne bile engel değil yani o derece. boyamak falan kesin çözüm diyorlar. ama biz şampuanıyla ve annemin sürekli saçımı temizlemesiyle geçirmiştik. büyüteçle ayıklıyordu ben de önünde test çözüyordum.
sinek ilacını saçınıza sıkın tülbentle sarın biraz bekleyip tarayın yada saçınızı yıkayın.
Bu ne biçlm akıl verme sakın ha,kızı kanser mi yapacaksın! bunu yapma git saç boyası al saçını boyu bu daha iyi
benim annem ilk okul öğretmeni her 5 yılda bir önlemini alır böyle bit şampuanıyla yıkar saçını
kurtulması o kadar zor bir şey değil sanıyorum ya benim taaa 1. sınıfta arkadaşımdan geçmişti ama iki yıkamada kurtulmuştum
2 aya hayli hayli kurtulursunuz şampuana devam
ama merak ettim kardeşinizde neden sürekli var:26:
ilkokul 1. sınıfta şapşal arkadaşım saçımı kum atmıştı bende korkumdan anneme diyememiştim. tabi hemen sirke attı saçımda
annem sinek ilacı sıktı o gün bugündür çok şükür olmadı daha
herkesin başına gelebilir depresyona girmene gerek yok
2 yıl bu eziyeti çeken kardeşine çözüm getirin önce bence
o sirkelerin tek tek ayıklanması lazım canım ama annesi tutamıyor diye sirkeyi ayıklayamıyor ben zaten elleyemem midem alt üst sirkeleri ayıklamayınca tekrar bite dönüşüyor bitler ayıklanıyor 3 günde bir şampuanlar tarar yıkar bitler ölüyor ama malesef sirkelerden tekrar ürüyorlar bide saolsun hiç titiz değildir biraz kendine dikkat etse kurtulacak ama etmıyor onada okuldan bulaştı sonrada önüne gecemedılerbn kendımı ıyı muhafaza ettım ama bulastı böyle sinsi birşey
evet şampuanı 7 gün sonra bir daha deneyecegım tesekkurler yorumun içnnn
Bende sinek ilacı yazacaktım ama çok bilmiş birileri tersler diye yazmamıştım. Biz de bitten, denemediğimiz yöntem ve bit şampuanı kalmamışken sinek ilacıyla kurtulmuştuk. Çok şükür kanser olmadım.
Antibit sanırım adı. Ondan aldınız mı? Şampuan..
Bizim komşular okula giden yavrularını onunla yıkıyorlar, memnunlar.. 1 tanesini de bitten kurtardı..
bence de bit şampuanları, saç boyamak ve ısı varken zirai ilaçlara hiç gerek yok. bir de bit tarağı oluyo onunla taramayı ihmal etme. ince olduğu için çekiyor.doğru anlamısım canım :)anneni tebrık ederım :) benım annemde hayattayken tek tek ayıklamıstı ben ortaokuldaydım anneler böyle işte :)
boyamak çözümmüş bende daha başıma gelmeden kuaforde konusuluyordu kulak mısafırı olmustum bide fön makınesıde çözüm dıyorlar ısı uygulıcakmısız :) zirai ilaç sinek ilacı hariç hepsini denicem :) çok çok saolllll ♥
yani saç boyasına göre daha mantıklı neticede saç boyası da kanser yapıyor hem boyarken oda solunuyor, ve saçta uzun süre kalıyor. karşımda ki insan çocuk değil herhalde tek tek anlatmaya gerek yok saçını tülbentle sıkıca sarıp temiz havaya çıkmalı bunu söylemeye gerek duymamıştım akıl edilebilir diye.. kızı kanser yaptım iyi mi
şampuan kesin sonuç veriyor için rahat olsun
sıcak su ıle falan yıkamayın alakası yokk ılık su le eczaneden ıyı bır bıt sampuanı ıle yıkayınen onemlısıde sıkk dıslı bır tarakyıkayın kurutun sık dıslı tarak ıle bır tulbent uzerıne tarayıngun gectıkce azalır buyutmeyın
ama saçım yaglı aşırı anason yagı varmıs ıcınde bu bir zarar vermez değilmi mesela yarında yıkasam nasıl arıtırım yagını
Annem limon kolonyasını döküyor iyice ıslanıyor saçlar sonra bu hani erkek tarakları olur sık ince olan cepte taşıdıkları onun gibi bi tarakla tarardı önümüze bez koyup. Bitler filan öle dökülüyordu. Bir de bit ilacı kullan o şekilde sonuç alabilirsin inşallah.
Öncelikle Allah kolaylık versin:)
Ben de küçükken çok bit kapardım,sürekli dışarda onla bunla habire sarıla öpüşe -çok cana yakın olduğum için- çok geçerdi yani
Antibit kullanırdım ben. Ama saçım fazla gür değil,şişenin yarısıyla bitiyordu hepsi.
İki gün boyunca sür o bit ilacını,beklet 1 saat falan,daha sonra sık tarakla büyük beyaz bir tülbentin üstüne eğ başını tara.
Yoksa başka türlü kurtulamazsın.
Ay bir kaşıntı tuttu
Kimyasal olmayan bitleri havasız bırakarak öldüren bir ilaç var birde lavanta yağı derler ikisinide denemişliğim yok
sineği saniyesinde öldürdüğüne göre işe yarar sanırım ama o kadar ağır birşey sonradan başka saçderisi problemine yol açmazmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?