çok utanıyorum ama saçıma öyle bir bela musallat oldu ki :/

Bu ne biçlm akıl verme sakın ha,kızı kanser mi yapacaksın! bunu yapma git saç boyası al saçını boyu bu daha iyi

saç boyasının içinde ne var onda kansorejon maddeler yok mu üstelik saç boyası bir yıl kalacak saçta bir yıl taşıyacak dökülme de cabası. yapan çok kişi var ben öneri olarak sundum sadece kalacağı bes dk saçta, zaten solumayacak bir kaç dk nefesini tutabilir biz öyle yapıyorduk.

Öncelikle Allah kolaylık versin:)
Ben de küçükken çok bit kapardım,sürekli dışarda onla bunla habire sarıla öpüşe -çok cana yakın olduğum için - çok geçerdi yani
Antibit kullanırdım ben. Ama saçım fazla gür değil,şişenin yarısıyla bitiyordu hepsi.
İki gün boyunca sür o bit ilacını,beklet 1 saat falan,daha sonra sık tarakla büyük beyaz bir tülbentin üstüne eğ başını tara.
Yoksa başka türlü kurtulamazsın.
Ay bir kaşıntı tuttu

doğru anlamısım canım :)anneni tebrık ederım :) benım annemde hayattayken tek tek ayıklamıstı ben ortaokuldaydım anneler böyle işte :)
boyamak çözümmüş bende daha başıma gelmeden kuaforde konusuluyordu kulak mısafırı olmustum bide fön makınesıde çözüm dıyorlar ısı uygulıcakmısız :) zirai ilaç sinek ilacı hariç hepsini denicem :) çok çok saolllll ♥

sinek ilacını saçınıza sıkın tülbentle sarın biraz bekleyip tarayın yada saçınızı yıkayın.

Bu ne biçlm akıl verme sakın ha,kızı kanser mi yapacaksın! bunu yapma git saç boyası al saçını boyu bu daha iyi

Bende sinek ilacı yazacaktım ama çok bilmiş birileri tersler diye yazmamıştım. Biz de bitten, denemediğimiz yöntem ve bit şampuanı kalmamışken sinek ilacıyla kurtulmuştuk. Çok şükür kanser olmadım.

o sirkelerin tek tek ayıklanması lazım canım ama annesi tutamıyor diye sirkeyi ayıklayamıyor ben zaten elleyemem midem alt üst sirkeleri ayıklamayınca tekrar bite dönüşüyor bitler ayıklanıyor 3 günde bir şampuanlar tarar yıkar bitler ölüyor ama malesef sirkelerden tekrar ürüyorlar bide saolsun hiç titiz değildir biraz kendine dikkat etse kurtulacak ama etmıyor onada okuldan bulaştı sonrada önüne gecemedıler bn kendımı ıyı muhafaza ettım ama bulastı böyle sinsi birşey
evet şampuanı 7 gün sonra bir daha deneyecegım tesekkurler yorumun içnnn

onun için hava hoş canım benim bu durumdan muzdarip olan dikkat eder eliyle yemek yemez mesela kızgınım ona cok pişkin birde bana gülüyor zevk aldı bu durumdan utanacagına...
sinek ilacından korkuyorum tatlım ama paranıt ıse yaramazsa nyda denicem bakalım kökü kurusunnn inş :)
saol yorumların ıcın

şampuan kesin sonuç veriyor için rahat olsun

yani saç boyasına göre daha mantıklı neticede saç boyası da kanser yapıyor hem boyarken oda solunuyor, ve saçta uzun süre kalıyor. karşımda ki insan çocuk değil herhalde tek tek anlatmaya gerek yok saçını tülbentle sıkıca sarıp temiz havaya çıkmalı bunu söylemeye gerek duymamıştım akıl edilebilir diye.. kızı kanser yaptım iyi mi

bence de bit şampuanları, saç boyamak ve ısı varken zirai ilaçlara hiç gerek yok. bir de bit tarağı oluyo onunla taramayı ihmal etme. ince olduğu için çekiyor.

yok canım gerılmeyın ya kimse üzülmesin lütfen ben sinek ilacından çok korkuyorum fobim var panık atak hastasıyım zehırlernmekten yoksa kanser yapacagını dusunmemıstım bıle saolsun o arkadasta yardımcı olmak istemiş
bende çok duydum sinek ilacı olayını işe yarıyormuş eskiler hep gaz yagı sınek ılacıyla temızlıyormus paranıt yoktukı ozamanlar :) kardeşime yapılıyordu sinek ilacı ama ben tercıh etmıyorum sadece

tamamdır tesekkurler aynen dedıgınız gıbı yaptım ilaçtan sonra demır tarakla taradım yarında yıkayıp tarayacagım

canım tesekkurler yorumun için sinek ilacı eskıden berı cok yaygın birşey kötülük düşünmemiştir arkadas komşumuzda yapardı kızına ama benim panik atak oldugu için böyle seylerı tercıh etmıyorum
saçımı yenı boyadım ust uste boyamak ıstemıyorum ilaç fayda etmezse boya düşünuyorum tekrar tesekkurler

ama saçım yaglı aşırı anason yagı varmıs ıcınde bu bir zarar vermez değilmi mesela yarında yıkasam nasıl arıtırım yagını

annem bildiğim kadarıyla ilk uyguluyordu sonrakini 1 ya da 2 hafta sonra uyguluyordu
hatta o tüm evi bit şampuanından geçiriyordu bulaşır diye
hiçbir şey olmadı

Kimyasal olmayan bitleri havasız bırakarak öldüren bir ilaç var birde lavanta yağı derler ikisinide denemişliğim yok
sineği saniyesinde öldürdüğüne göre işe yarar sanırım ama o kadar ağır birşey sonradan başka saçderisi problemine yol açmazmı

çok tesekkurler canım bit ilacını denedim bugun demir sık taraklada taradık yarında tekrarlayacgım tez zamanda kurtulmam dileğiyle

ayyy evet pskolojık o :)
netten gecmez kızzz p
bugun o işlemleri paranıtle yaptık kökünü kurutcaz inşallah cok tesekkurler:=)

işte bende de böyle evhamlar takıntılar oldugundan sinek ilacı dusunemıyorum tatlım çok tesekurler yorumun ıcın
paranıtte hındıstan cevızı ve anason yagı var bakalım denedım umarım ıse yarar lavanya yagını duydum ama onu da deneyecegım

Benım kuzenim cok.bıtlıydı bıtlenır gelir bana sarılırdı o köyde biz sehırde olduğumuz ıcın ozlerdık birbırımızı. Annem kuzenım gıdınce hemen bit sampuanıyls yıkardı saçımı. Ama bırgun babannem kuzenımle benım sacıma gaz döktü tülbentle sardı. O bıtler sapır şıpır dokuldu sırkelerde. Belki ıse yarar sanada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…