- Konu Sahibi ArvenAnnJezebel
-
Kardeşiniz 2 yıldır saçında bitle mi dolanıyor? Üzüldüm gerçekten
arıtamıyorlar tatlım üretiyor başı resmen...
Çok kötü ya küçükken benim de başıma gelmişti. Bütün yaz evden çıkamamıştım utançtan ilgilenen de pek olmamıştı
Kesin çözüm saçı boyamak ya da kestirmek. Boyamak daha mantıklı bence. Bit şampuanları falan gür saçlarda etki etmiyor. Kendimden biliyorum
sinek ilacını saçınıza sıkın tülbentle sarın biraz bekleyip tarayın yada saçınızı yıkayın.
sinek ilacı aşırı kimyasal onu yapamamki :/ panik atak var bende
saol canım önerin için
sinek ilacını saçınıza sıkın tülbentle sarın biraz bekleyip tarayın yada saçınızı yıkayın.
kusura bakma güldüm istemeden. ama zamansız çıktı diye üzülme. benim öss ye 2-3 ay kala olmuştu lise zamanında. ağır depresyona girmiştim öss zamanı çıktı diye ama bi şekilde kurtulduk yani çok canını sıkma.
orta okuldayken banada gelmisti bu yontemi yapmistim bende sinek ilaci sıkmıstim.ogun bu gundur hic gelmedi dahasukurler olsun...Allah uzak tutsun zor gercekten saciniz bide gur ve uzunsa daha zor olur temizlemesi kolay gelsin canim insallah halledersin
orta okuldayken banada gelmisti bu yontemi yapmistim bende sinek ilaci sıkmıstim.ogun bu gundur hic gelmedi dahasukurler olsun...Allah uzak tutsun zor gercekten saciniz bide gur ve uzunsa daha zor olur temizlemesi kolay gelsin canim insallah halledersin
gülmenin nedeni sanırım kendın aklına geldin benzer olaylar o yüzden dalga amaçlı oldugunu sanmıyorum....sanırım hep böyle zamanlarda insanın başına geliyorüzerinde durmamaya calısıyorum ama saçımda gezinen birşeyleri düşündükçe offf tesekkurler buarada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?