Çok utandım nasıl telafi etmeli :(

Kek güzel fikir bence de. Hem tanışmış olursunuz.
Bu akşam bende kavga ediyordum sevgilimle. O da hasta bu aralar. Ben mızmızlanırken sakin sakin hasta insana bu kadar dırdır edilmez falan dedi. Tabi biraz yüksek sesle konuşuyordum. Tam bu sırada da komşu duvara vurdu. Bak komşuda benle aynı fikirde deyince bastık kahkahayı.

Yani bazen sesler yükselebiliyor ancak sürekli rahatsız ediliyorsanız asansöre apartman panosuna vs. uyarı yazmak iyi olabilir.

Kıız Allahımm yaa Rebbim aboow kocan uyurken sen git gece gece komsuyu uyarmaya Allah senii napmaya

karisina izah et durumu bence, kibarca ozur dile

Yanlış komşuya gitmen iyi mi olmuş ne
bahsettiğin ayılıkta birinin kapısına dayansaydın tahmin edemiyorum ...
Hakikaten düşününce ben de öyle diyorum kendi kendime. Sevgilisine bağıra bağıra hakaret eden adam bana ne yapardı ki. Allahın sevgili kuluymuşum. Eşime anlattım gece yaptığımı 14 aylık evliyim ilk kez bana sinirlendiğini hissettim Sabahta sıkı sıkı tembihledi kimseye bulaşma aklım sende kalmasın diye

Bir gün bir kek yap bir tabak ikram et, o gece için de kusuruma bakmayın dersin geçer gider

Daha önceden görüşmediğiniz biriyse kek yapmak sanki gereksiz olur. en nihayetinde yanlış anlaşılma var ortada. Olayı büyütmeye gerek yok. Ama ara sıra da olsa karşılaşılıp selamlaşılan biriyse kek ikramı olabilir. yine de çok büyük sorun göremedim ben.

Kekle birlikte minik bi hediye alin sekerlik falan tarzindaa ya da fincan takimi gibi esine ozur dilemeye gidin... mahcubiyetinizi anlar ustune bir de belki dostluk kazanirsiniz...

turkuaz naptın yaaaa.. :) gece gece cesarete bak.. :) Allah'm korumuş canım seni..
bence işe yarayacak bu iş, girip çıkacağın bi komşun olur sen bayanı bi ara evdeyken ziyaret et.. :)

ben yerleri yumrukladığımı bile hatırlıyorum. geçen sene ki bir Galatasaray maçında :))

Evet güzel düşünmüşsünüz, güzelce bir kek yapın. Uygun bir saatte gidip özür dileyin, insanlık hali olabilir, yanlış anlamışsınız, herkesin başına gelebilir.

Dediğim gibi önemli bir maç olur inanın sıkıntı etmem. Sonuçta bizimde gürültümüz oluyordur belki. Ama gece yarısı gol ya da sevgilisine hakaret sesine uyanmak hoş olmuyor. Bir gece gerizekalı sevgilimmm diye bağırmasına uyandım yaa. Ve bu cümleyi nasıl böğürerek söylüyo. Geçen hafta kız birbuçuğa kadar dışardaymış ve tellerini açmamış yine bağırtısına uyandım. Yani öyle bir böğürerek konuşuyor ki aralarında ne sorun varsa biliyorum artık. Bir de maçın ilk yarsını biz eşimle izledik. Eşim rahatsızdı 9 gibi yattı. Bu ses 11 e kadar devam etti. Bu gerzek tekrarlarada bağırıyor sanırım. Tam içim geçer gibi olmuş 11 de gol sesine uyandım.

Maç için birisi kapımıza gelse dusunemıyorum kapıya geldi diye kavga cıkardı heralde :))
evlerde sesler yükselebilir hic birimiz kundalinayla sakinleşmis kadar stressiz yasamıyoruz diye dusunuyorum. ama böğürmelere çözüm olarak adama gecenin bi vakti gidip sevgilinize daha az böğürün lütfen demekte pek mantıklı bi fikir gibi gelmedi bana sanki.

yanlış komsu icinde insanlık hali kazayla hatayla neler oluyor cok basıt bı problem bence laf arası özürünüzü dilemişsiniz dozunda kalsın üstünde durmayın bence.

kek iyi fikir
bana yapılsa ve komşum kekle gelse mutlu olurdum açıkçası
ve o gürültülü kişi eğer alt komşu ise en kısa zamanda uyarın

Evet sonradan gidip tekrar özür dilemek iyi olur gibi. Nezaket açısından hemde içindeki mahçubiyette gider

bizim bina da hiç ses çıkmadı hayret.
demekki çok kibar insanlarla oturuyoruz.
hatta ben akşam 8 - 10 arası uyumuşum mışıl mışıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…