-
- Konu Sahibi turkuazkebelek
aynı şeyi bize de yapmışlardı ki evde bile değildik eve girdik iki dakika sonra aşağıdaki komşu geldi bu ne gürültü yeter artık diye meğer onların altındaki yapıyormuş gürültüyü biz de çok kızmıştık en kısa zamanda gönül alın çok ayıp bu yaptığınızKızlar maç günleri gol oldukça ve kız arkadaşıyla telde kavga ederken öküz gibi böğüren bir komşumuz var. Ben hep üst kattan geldiğini düşündüm bugüne dek ve salak gibi bir kaç kez duvara vurdum bağırdım falanBu gece yine gürültü gelince gecenin bu vaktı dayandım üst katın kapısına. Neyse bi adamcağız açtı yarı baygın. Bende lütfen biraz saygı gürültünüzden uyuyamıyoruz dedim. Adam çok efendi biriymiş ki gayet kibar biçimde biz de uyuyorduk gürültü yapmadık ki alt kattan geliyor olabilir dedi. Oy ben nerelere gidem beni biri o satte zil çalıp uyandırsa hiç o adam gibi kibar olamazdım. Bu üst katımız evli çocuksuz bir çift, bizde öyleyiz ( eşim uyuyordu be üst katı uyarmaya gittiğimde) ve hiç tanımıyoruz. Şimdi yarın makul bir saatte gidip özür dilemeyi düşündüm ama yanlış anlaşılırmıyım diye tereddütteyim. Böylece bırakıp kabalık yapmakta istemem çünkü cidden pişman oldum. Ne yapsam acaba. Kek yapsam kapıdan verip özür mü dilesem naapsam yanlış anlaşılmam. Bir de bu ses aşağı kattan mı geliyordu acaba ya
Kızlar maç günleri gol oldukça ve kız arkadaşıyla telde kavga ederken öküz gibi böğüren bir komşumuz var. Ben hep üst kattan geldiğini düşündüm bugüne dek ve salak gibi bir kaç kez duvara vurdum bağırdım falanBu gece yine gürültü gelince gecenin bu vaktı dayandım üst katın kapısına. Neyse bi adamcağız açtı yarı baygın. Bende lütfen biraz saygı gürültünüzden uyuyamıyoruz dedim. Adam çok efendi biriymiş ki gayet kibar biçimde biz de uyuyorduk gürültü yapmadık ki alt kattan geliyor olabilir dedi. Oy ben nerelere gidem beni biri o satte zil çalıp uyandırsa hiç o adam gibi kibar olamazdım. Bu üst katımız evli çocuksuz bir çift, bizde öyleyiz ( eşim uyuyordu be üst katı uyarmaya gittiğimde) ve hiç tanımıyoruz. Şimdi yarın makul bir saatte gidip özür dilemeyi düşündüm ama yanlış anlaşılırmıyım diye tereddütteyim. Böylece bırakıp kabalık yapmakta istemem çünkü cidden pişman oldum. Ne yapsam acaba. Kek yapsam kapıdan verip özür mü dilesem naapsam yanlış anlaşılmam. Bir de bu ses aşağı kattan mı geliyordu acaba ya
Zaten bugün yönetime bildirdiM. Adam ben uyaririm ama o adam laftan anlayan bir tip değil kesinlikle dedi. Iyi ki gitmemisim.Alt kat komşunuzla kesinlikle muhatap olmayın,sevgilisiyle tartışırken polisi arayıp kavga olduğunu ve kadından sesler geldiğini söyleyin.Polis kadın şiddetine karşı duyarlıdır, gelecektir.Kavgacı tipler bu sefer size bulaşır.Bırakın polis uyarsın.Hem kadıncağıza da daha saygılı davranır bi daha
Kızlar maç günleri gol oldukça ve kız arkadaşıyla telde kavga ederken öküz gibi böğüren bir komşumuz var. Ben hep üst kattan geldiğini düşündüm bugüne dek ve salak gibi bir kaç kez duvara vurdum bağırdım falanBu gece yine gürültü gelince gecenin bu vaktı dayandım üst katın kapısına. Neyse bi adamcağız açtı yarı baygın. Bende lütfen biraz saygı gürültünüzden uyuyamıyoruz dedim. Adam çok efendi biriymiş ki gayet kibar biçimde biz de uyuyorduk gürültü yapmadık ki alt kattan geliyor olabilir dedi. Oy ben nerelere gidem beni biri o satte zil çalıp uyandırsa hiç o adam gibi kibar olamazdım. Bu üst katımız evli çocuksuz bir çift, bizde öyleyiz ( eşim uyuyordu be üst katı uyarmaya gittiğimde) ve hiç tanımıyoruz. Şimdi yarın makul bir saatte gidip özür dilemeyi düşündüm ama yanlış anlaşılırmıyım diye tereddütteyim. Böylece bırakıp kabalık yapmakta istemem çünkü cidden pişman oldum. Ne yapsam acaba. Kek yapsam kapıdan verip özür mü dilesem naapsam yanlış anlaşılmam. Bir de bu ses aşağı kattan mı geliyordu acaba ya
Benim eşim çok dikkat eder. Var demek ki böğürMeyen. O akşam ilk yarıyı esimde izledi ama hasta olduğu için erkenden sızdı. Biz Herşeyimize dikkat ederken demek hata yapiyormusuz. Burada bazı yorumları okurken bunu anladimValla dunku besiktas liverpool macinda bogurmeyen az erkek vardir, biz galatasarayli bi aile olarak bayagi sevinc naralari attik. Gece gece bunun icin milletin kapisina dayanmasaydin keske.
He adam zaten degilmis yanlis gitmissin e artik olan olmus adami uykusundan uyandirmissin bitmis gitmis. Kekle borekle nezaketsizlik affettirilmez gerek yok ozur dilemissin iste
Bizin mantığımız yanlış demek ki. Yani uyuyan bir insanı uyandıracak ölçüde bağırmanin nesi savunulur anlayamadım.kibar bir adamsa muhtemelen eşi de anlayışlı kibar bir kadındır yanlış anlamaz ama siz yine de yanlış anlaşılmaktan korkuyorsanız, adam evde yokken alın kekinizi gidin komşunuza durumu izah edin. zaten kocasıyla bunu paylaşır.
bazıları bu maça bağrılır yazmış ama ben katılmıyorum. evet her zaman değil ama milletin hastası, zorla uyutulmuş çocuğu, çok önemli bir sınavı vs. olabilir. şimdi hasta bir adam siz bağırın diye kendi sağlığını kısa süreliğine kontrol edebiliyor mu? ayrıca kısa süre de değil 90 dk boyunca ay gol oldu olacak, yok top kaçtı, aha vurdu, 4 kere karşı attı tüüühh sesleri, 5 kere attık goool sesleri... ben duymak istemiyorum. git müstakil bi yerde istediğini yaparsın, gider sahada bağırısın. toplu bir yerde yaşanıyorsa kurallara uyulmalı. ben göz yummak zorunda değilim. sen yapıyorsan sırayla herkes o zaman kısa süreliğine bağırsın yaşanır mı o zaman gürültüden