Çok utandım nasıl telafi etmeli :(

turkuazkebelek

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2013
3.225
2.142
Kızlar maç günleri gol oldukça ve kız arkadaşıyla telde kavga ederken öküz gibi böğüren bir komşumuz var. Ben hep üst kattan geldiğini düşündüm bugüne dek ve salak gibi bir kaç kez duvara vurdum bağırdım falan Bu gece yine gürültü gelince gecenin bu vaktı dayandım üst katın kapısına. Neyse bi adamcağız açtı yarı baygın. Bende lütfen biraz saygı gürültünüzden uyuyamıyoruz dedim. Adam çok efendi biriymiş ki gayet kibar biçimde biz de uyuyorduk gürültü yapmadık ki alt kattan geliyor olabilir dedi. Oy ben nerelere gidem beni biri o satte zil çalıp uyandırsa hiç o adam gibi kibar olamazdım. Bu üst katımız evli çocuksuz bir çift, bizde öyleyiz ( eşim uyuyordu be üst katı uyarmaya gittiğimde) ve hiç tanımıyoruz. Şimdi yarın makul bir saatte gidip özür dilemeyi düşündüm ama yanlış anlaşılırmıyım diye tereddütteyim. Böylece bırakıp kabalık yapmakta istemem çünkü cidden pişman oldum. Ne yapsam acaba. Kek yapsam kapıdan verip özür mü dilesem naapsam yanlış anlaşılmam. Bir de bu ses aşağı kattan mı geliyordu acaba ya

O anda neden özür dilemediniz ki? "Çok özür dilerim, ben sesin sizden geldiğini düşündüm, sizi boş yere rahatsız etmiş oldum" falan demediniz mi?

Kek yapıp özür dilemek mantıklı. Eşinden özür dileyebilirsiniz. Böylece yanlış anlaşılmazsınız ve hatanızı telafi etmiş olursunuz.

Maç izlerken bende kendimi kaybediyorum ya. Bu akşam bende bağırdım Bjk li olmadığım halde milli maç gibiydi çünkü, ama komşu benden çok bağırdı. Bizde sıkıntı yok. Babam ma sevmez o bile bağırdı sevinçten.
Akşam uygun bir saatte gidin isterseniz hem tanışmış olursunuz belki iyi komşu olursunuz.

ya kusura bakmayın da bizde evi ayağa kaldırdık maç varken biri gelipte vay efendim gürültü yapıyorsunuz deseydi dayağı yerdi

Ama bu maça o gürültü değer be
O böğürmeyi duysanız korkardınız. Hadi bu maç çok geç bi saatte değildi bazen gecenin bi yarısı gooll sesine uyanmak çok rahatsız edici. Adamda insan sesi yok bildiğiniz böğürtü hiç abartmıyorum. Hele kız arkadaşı mı karısı mı arada bir bir kavga edişi var ki sormayın. Gecenin üçünde kadına böğürmesine uyanıyoruz

çok rahatsız olmadığınız sürece bazı sesleri sineye çekmenizi öneriyorum
komşuluk denen birşey var komşu komşunun külüne muhtaçtır bu boşuna denilmedi
benim çocuğum yokken üst kattan gelen çocuk sesine çok kızıyordum
taki benim çocuğum olup alt kattan uyarı gelene kadar
o zaman anladım ki bazı şeyleri idare etmek lazım
sonuçta herkesin evinden sesler çıkar bişeyler düşebilir ama bu gibi şeyler için kapıya gitmek olmaz bence
tabi gidip özür dilemeniz gerekir

ya kusura bakmayın da bizde evi ayağa kaldırdık maç varken biri gelipte vay efendim gürültü yapıyorsunuz deseydi dayağı yerdi
Kim dayak yer orası belli olmazda hanım efendi ama sevinmek başka tepine tepine böğürmek başka. Ayı denen bişey var ki önceki mesajımdada belirttim gecenin birindede gol ve kavga sesine uyanıyoruz biz ilk değil yani

Tezcanlılığınızın kurbanı olmuşsunuz. Eşiniz uyanık olsa size engel olurdu mutlaka kötü olmuş.

Benim eşim de bu akşamki maçta gollere sevindi bağırdı ve engel olmadım sonuçta her zaman olan bir şey değil.
Tabi o şahıs her pozisyona böğürdüyse bilemem ama "öfkeyle kalkan zararla oturur" sözünü aklınızdan çıkarmayın.

Kek yapıp özür dilemek iyi fikir.

Valla maç günü kimsenin kapısına gidemem gelene de sanane ? derim maç bu sinema mı?
maç dediğin haftada bir gün ve en fazla 1-2 dakika bağırır insan.
bugün önemli bir maçtı Türk olaak mutlu olduk kaybetmiştir kendini.
kız arkadaşı ile kavga ediyordu diyorsunuz o zaman mantıkene vli bir çift olduğuna göre zaten onların olmaması gerekiyordu.

walla ses alt kattanmı geliyor onu burdan farkedemedim:) ama hakkaten fena olmuş :) kek işi güzel birde eşiyle konuşursunuz tamamdır bu iş:))

Diyorum ya ilk değil. Yani gece birde Türk takımının maçı olacağını sanmam. Ya tekrar izliyordur ya yabancı bir ülkenin maçını. Böğürmenin alemi var mı. Tabi ki ses gürültü olur ama bu adamın yaptığı gibi anormal ses çıkarılmaz

gecenin birindesini ben okumadan yazdım, ya o kadarda abarttı değil ama bu maç önemliydi her zaman yapıyorlarsa siz haklısınız tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…