Çok utandım nasıl telafi etmeli :(

Valla maç günü kimsenin kapısına gidemem gelene de sanane ? derim maç bu sinema mı?
maç dediğin haftada bir gün ve en fazla 1-2 dakika bağırır insan.
bugün önemli bir maçtı Türk olaak mutlu olduk kaybetmiştir kendini.
kız arkadaşı ile kavga ediyordu diyorsunuz o zaman mantıkene vli bir çift olduğuna göre zaten onların olmaması gerekiyordu.
Makul saatteyse olur tabi ki ama gecenin bir yarısı medeni bir insan sesini kontrol edebilmeli. Bu maça özel değil dedim ya. Bir de bu gürültü konuyu açmadan en fazla 10 dakika önceye kadar devam etti. Bu maç çoktan bitmiş olmalı bu medeniyetsiz tekrarları izleyip izleyip böğürüyor demek ki

Tüh be, çok üzüldüm kaçırdığıma yorumları okuyunca..
Konu sahibi sizin de cesaretinize hayran kaldım..Ben değil yukarı çıkmak,eşim uyuyo şuan, evin içinde tırsıyorum..
Site içindeyim ve güvenliğine çok güveniyorum rahatlığım ondan :) Ama adam manyakta olabilirdi. Ya nasıl yaptım bende bilmiyorum. Tam içm geçer gibi olmuş böğürtüye uyanınca kan beynime sıçradı bu kaçıncı diye, frıladım. Sesim titriyodu sinirden o derece

Site içindeyim ve güvenliğine çok güveniyorum rahatlığım ondan :) Ama adam manyakta olabilirdi. Ya nasıl yaptım bende bilmiyorum. Tam içm geçer gibi olmuş böğürtüye uyanınca kan beynime sıçradı bu kaçıncı diye, frıladım. Sesim titriyodu sinirden o derece
Valla benim hoşuma gitti sizin cesaretiniz..Çünkü herkes bi böğürtü sesine gidemez,neyle karşılaşacağın belli değil sonuçta...O böğürtü nasıl bi bünyeden çıkıyo az çok tahmin edilir ya hani..

kusura bakmayın ama bazı yorumlara şaşırdım nasıl olurda bir maç için çevredeki insanları rahatsız etme ihtimali göz ardı edilir hatta rahatsızlık dile getirilirse dayak yerdi denir anlayamadım
ne olursa olsun kimse bu hakkı kimseye tanımıyor yaşlısı hastası bebeği çalışanı var lütfen biraz saygılı olalım

E ozur dilemedinizmi zatn. Tekrar dilemeye ne gerrk var ? Gayt norml bi durum. Sonucta uzay otesi yzjlikta degil ust kat komsunuz.sesin ordan geldigini dusunmeniz normal. Raht olun

kusura bakmayın ama bazı yorumlara şaşırdım nasıl olurda bir maç için çevredeki insanları rahatsız etme ihtimali göz ardı edilir hatta rahatsızlık dile getirilirse dayak yerdi denir anlayamadım
ne olursa olsun kimse bu hakkı kimseye tanımıyor yaşlısı hastası bebeği çalışanı var lütfen biraz saygılı olalım
Sormayın bu kadar basit mi rahatsız etmek. Ben sabah 6.30da kalkıyorum eşim için ama dersim 1de. Ve sabah insanlar uyuyordur diye temizliğimi asla 11 den önce yapmam. Sırf bu nedenle bir gün süpürürsem bir gün silerim yetişmiyor çünkü. Bende bilirim erken temizliğimi yapmayı. Bu kadar dikkat ederken aynı saygıyı komşularımdan da beklerim.

Aslında sıkıntı edeceğiniz bir şey olmamış. Ama bayanın evde olduğu bir vakit kendisine durumu anlatıp özrünüzü dileyebilirsiniz. Ya da eşiniz beyefendiden özür dinleyebilir sizin adınıza.

Aslında sıkıntı edeceğiniz bir şey olmamış. Ama bayanın evde olduğu bir vakit kendisine durumu anlatıp özrünüzü dileyebilirsiniz. Ya da eşiniz beyefendiden özür dinleyebilir sizin adınıza.
Evet yarın sadece bayanın ayakkabısı kapıdayken çıkıp özür dileyeceğim :KK43: Teşekkür ederim

Kek yapmak güzel fikir...

ama birini uyarmaya giderken ozellikle tanimiyorsanz dikkatli olun... yönetici varsa iletsin ya da bir duyuru asabilirsiniz asansöre ..

Kimle muhatap olacagnz belli değil daha o gün evde ses yapıyor diye çocuğunun yaninda komsunu kursunlayarak öldüren adamin haberi vardi. Paranoya iyi değil aslinda ama dikkatli olmakta fayda var..

Bizim sokak inledi kalktı sesimiz çıkmadı:KK53:
2 yaşındaki bebeğim bile babası gol olmadı diye bağırınca hararetli hararetli bağırdı futbolculara:KK70::KK70::KK70:

normal bu durumlar

ben olsam o an özür dilerdim

Kek yapmak güzel fikir...

ama birini uyarmaya giderken ozellikle tanimiyorsanz dikkatli olun... yönetici varsa iletsin ya da bir duyuru asabilirsiniz asansöre ..

Kimle muhatap olacagnz belli değil daha o gün evde ses yapıyor diye çocuğunun yaninda komsunu kursunlayarak öldüren adamin haberi vardi. Paranoya iyi değil aslinda ama dikkatli olmakta fayda var..
Kesinlikle haklısınız. Kimseyi tanımıyorum aynı binadayız ama yüzlerini bile görmedim diyebilirim. Ne cesaret zaten kız arkadaşına bir böğürmesi var ki adam normal değil çok belli. Bende 1.55 boyumla kabadayı kabadayı kapıya dayandım. Adam içeri çekse haneye tecavüz ettiği için dövdüm, vurdum dese üzerine suçlu çıkarım. Yönetimle paylaşıp asansöre uyarı mı assam ne yapsam

Bizim sokak inledi kalktı sesimiz çıkmadı:KK53:
2 yaşındaki bebeğim bile babası gol olmadı diye bağırınca hararetli hararetli bağırdı futbolculara:KK70::KK70::KK70:

normal bu durumlar

ben olsam o an özür dilerdim
Diyorum ya bu bardağı taşıran son damlaydı aslında. Yani daha önceki rahatsızlıklarımız olmasa tolere edebilirdik tabi ki.

Ben mac oldugunu salak silah seslerinden anladim.. bence hicbir sey demeyiN. Adamin karisindan ozur dilersiniz olur biter..
Ayrica ben evde tekim ve üst katin bagris sesleri beni korkutuyor. Hic etik bulmuyorim..

Ya ne kötü aynı apartmanda kimseyi tanımıyorsunuz biraz önce eşim rahatsızlandı komşumun oğlu eczacı çok samimiyiz komşumlarımla sağolsun gitti eşime ilaç aldı geldi tabi her ortam birdeğil işiniz zor ben çok gürültü olursa genelde kavga ayırmaya gidiyom :KK53:ablam hoş geldin diyolar sohbet muhabbet unutuyorlar kavgayı:KK14: anne baba baş edemiyorlar napsınlar:KK57:

Kızlar maç günleri gol oldukça ve kız arkadaşıyla telde kavga ederken öküz gibi böğüren bir komşumuz var. Ben hep üst kattan geldiğini düşündüm bugüne dek ve salak gibi bir kaç kez duvara vurdum bağırdım falan :KK43: Bu gece yine gürültü gelince gecenin bu vaktı dayandım üst katın kapısına. Neyse bi adamcağız açtı yarı baygın. Bende lütfen biraz saygı gürültünüzden uyuyamıyoruz dedim. Adam çok efendi biriymiş ki gayet kibar biçimde biz de uyuyorduk gürültü yapmadık ki alt kattan geliyor olabilir dedi. Oy ben nerelere gidem beni biri o satte zil çalıp uyandırsa hiç o adam gibi kibar olamazdım. Bu üst katımız evli çocuksuz bir çift, bizde öyleyiz ( eşim uyuyordu be üst katı uyarmaya gittiğimde) ve hiç tanımıyoruz. Şimdi yarın makul bir saatte gidip özür dilemeyi düşündüm ama yanlış anlaşılırmıyım diye tereddütteyim. Böylece bırakıp kabalık yapmakta istemem çünkü cidden pişman oldum. Ne yapsam acaba. Kek yapsam kapıdan verip özür mü dilesem naapsam yanlış anlaşılmam. Bir de bu ses aşağı kattan mı geliyordu acaba ya
Kek iyi fikir.

X