Kızlar maç günleri gol oldukça ve kız arkadaşıyla telde kavga ederken öküz gibi böğüren bir komşumuz var. Ben hep üst kattan geldiğini düşündüm bugüne dek ve salak gibi bir kaç kez duvara vurdum bağırdım falan
Bu gece yine gürültü gelince gecenin bu vaktı dayandım üst katın kapısına. Neyse bi adamcağız açtı yarı baygın. Bende lütfen biraz saygı gürültünüzden uyuyamıyoruz dedim. Adam çok efendi biriymiş ki gayet kibar biçimde biz de uyuyorduk gürültü yapmadık ki alt kattan geliyor olabilir dedi.
Oy ben nerelere gidem beni biri o satte zil çalıp uyandırsa hiç o adam gibi kibar olamazdım. Bu üst katımız evli çocuksuz bir çift, bizde öyleyiz ( eşim uyuyordu be üst katı uyarmaya gittiğimde) ve hiç tanımıyoruz. Şimdi yarın makul bir saatte gidip özür dilemeyi düşündüm ama yanlış anlaşılırmıyım diye tereddütteyim. Böylece bırakıp kabalık yapmakta istemem çünkü cidden pişman oldum. Ne yapsam acaba. Kek yapsam kapıdan verip özür mü dilesem naapsam yanlış anlaşılmam. Bir de bu ses aşağı kattan mı geliyordu acaba ya