ÇOK ÜŞENGEÇ BİRİYİM ÇOOK

valla canım ben de üşengecim ayrıca da çok tembelim
bu tembellikle hayatımı nasıl idame ettiriyorum ben de şaşıyorum
düşe kalka yaşıyoruz işte
güzel fikirler gelirse ben de kapıcam takipteyim

Tercih meselesi.
Bir de ögretmenlik yorucu bir meslek bence. Butun gun beyniniz yoruluyordur. O yuzden de surekli dinlenmek hicbirsey yapmamak istiyor olabilirsiniz. Beyin yorgunlugu beden yorgunlugundan daha kötüdür.
Diger taraftan siz dusunmeyi hayal kurmayi cok seven biri olabilirsiniz. Dusunmek hayal etmek, yapmaktan daha kolay ve daha zevklidir. :)
Herkes is yapmayi sevecek diye birsey yok. Siz sevmiorsunuz. Yapacak birsey yok. Temizlikci kadini daha sık cagirmaktan baska.

O kadar üşengeçsin ki, kv konusu açacak bir olay bile yasamamissin. Sus bence. Üsenmeden hala yaziyorsun bir de

Evet evet hayal kurmayı çok seviyorum..Hep böyle kafamda hayaller düşünceler..Şu şöyle olsaydı ya da şunu şöyle yapayım düşünceleri ama icraat yok işte..

Önceki hayatımda lord kızı filandım galiba..Saçımı ayrı tarayan,kıyafetimi ayrı giydirenler,banyomu hazırlayanlar filan.. Ayy allahim ne güzel yaa

Yenge hastaymış o zaman.Kimse bu kadar sağlıklı olup da böyle pis olamaz.
Doktora falan gitmemişler dimi?
Yıllardır göturmefiği dr kalmadı
dr bile Allah sana sabır versin bile demişler
Bi garip olay
araba kullanmaya başladı
ögretmen oldu
ya hastaysa bunları nasıl yapıyor
evet sorun sadece temizlik değil
kavga hır gur olaylar bi garıp davranışları var
normal olmadığı kesinde
peki nasıl iki karekteri oluyor acaba
Bi bagırıyo küfür ediyo sinirlenince kolu komsu kimmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…