• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÇOK ÜŞENGEÇ BİRİYİM ÇOOK

Bu da dert mi diyeceksiniz şimdi ama dert etmeye başladım artık :110:

Ben aşırı üşengeç bir insanım.Benim kadar üşengeci var mıdır bilmiyorum ama sanırım birinciliği bu konuda kimseye vermem.

Temizlik yapmaya üşeniyorum,yemek yapmaya üşeniyorum,gezip tozmaya üşeniyorum,tuvaletim geliyo tutuyorum çünkü tuvalete gitmeye de üşeniyorum.Hatta ve hatta karnım acıkıyo yemek yemeye üşeniyorum.Eşim olmasa açlıktan can veririm o derece..

Evim derli toplu olsun istiyorum bi türlü olmuyo çünkü bi yeri yapıyorum ve bi anda üşengeçlik geliyo bırakıyorum.Bir taraf topluysa diğer taraf olmuyo. Çamaşır yıkaniyo güç bela asıyorum ve astığımla kalıyo taa ki diğer çamaşır yıkanana kadar. Giysi dolabim ve çekmecelerimi sormayın gitsin.

Evim darmadağınıkken rahat edemiyorum huzursuz oluyorum ama düzenlemeye de bi türlü elim varmıyor. Eve temizliğe kadın geliyor,2-3gun sonra bi bakıyorum ev felaket durumda. Canım bişey yapmak istemiyo ama evi o halde görünce de oturup ağlıyorum.
Eşim kek,tatlı filan istiyo adama 3 yıllık evliliğimizde 1 ya da 2 kere kek yapmışımdır. O da ümidini kesti artık benden başının çaresine bakıyo. Genelde yemek olayını aperatif yapıyorum yapamadigim zamanlarda da dışardan yiyoruz.
Hep oturuyorum yani ve eşim artık diyo ki "hayatım çok az kaldı yumurtlayacaksın" :KK45:

Ne olacak benim bu halim, siz nasıl enerjik oluyosunuz ve ev işlerini yapmayı nasıl canınız istiyo,bu işleri yaparken nasıl bir düzen oturtuyosunuz bi akıl verin ne olur yaa:mad:
valla canım ben de üşengecim ayrıca da çok tembelim
bu tembellikle hayatımı nasıl idame ettiriyorum ben de şaşıyorum
düşe kalka yaşıyoruz işte
güzel fikirler gelirse ben de kapıcam takipteyim :KK51:

Öğretmenim okuldan geliyorum cuup koltuğa oturuyorum ya da uzanıyorum kaldırabilene aşk olsun yani o dereceyim.. Ne aktivitelere başvurdum,neler neler bi bilsen hepsini yarıda bıraktım işime gelmedi hep evi ve koltukta uzanmayı hayal ettim o dönemlerde..

Acaba ben böyle bi insan mıyım yani bu benim bi özelliğim mi diyorum bazen..:işsiz:
Tercih meselesi.
Bir de ögretmenlik yorucu bir meslek bence. Butun gun beyniniz yoruluyordur. O yuzden de surekli dinlenmek hicbirsey yapmamak istiyor olabilirsiniz. Beyin yorgunlugu beden yorgunlugundan daha kötüdür.
Diger taraftan siz dusunmeyi hayal kurmayi cok seven biri olabilirsiniz. Dusunmek hayal etmek, yapmaktan daha kolay ve daha zevklidir. :)
Herkes is yapmayi sevecek diye birsey yok. Siz sevmiorsunuz. Yapacak birsey yok. Temizlikci kadini daha sık cagirmaktan baska.

@Mune @Kazen ya da kim taşıdıysa;
Sevgili moderatorler konum neden taşındı acaba? Bir derdim var başlığına herşeyi herkes yazabilirken benim bu konum neden taşındı? Bu da benim derdim..

Konunum nerede durduğu önemli değil ama neden taşındı merak ediyorum.
O kadar üşengeçsin ki, kv konusu açacak bir olay bile yasamamissin. Sus bence. Üsenmeden hala yaziyorsun bir de :KK70:

Tercih meselesi.
Bir de ögretmenlik yorucu bir meslek bence. Butin gun beyniniz yoruluyordur. O yizden de sutekli finlenmek hicbirsey yapmamak istiyor olabilirsiniz. Beyin yorgunlugu beden yorgunlugundan daha kötüdür.
Diger taraftan siz dusunmeyi hayal kurmayi cok seven biri olabilirsiniz. Dusunmek hayal etmek, yapmaktan daha kolay ve daha zevklidir. :)
Herkes is yapmayi sevecek diye birsey yok. Siz sevmiorsunuz. Yapacak birsey yok. Temizlikci kadini daha sık cagirmaktan baska.

Evet evet hayal kurmayı çok seviyorum..Hep böyle kafamda hayaller düşünceler..Şu şöyle olsaydı ya da şunu şöyle yapayım düşünceleri ama icraat yok işte..

Önceki hayatımda lord kızı filandım galiba..Saçımı ayrı tarayan,kıyafetimi ayrı giydirenler,banyomu hazırlayanlar filan.. Ayy allahim ne güzel yaa:halay:

Yenge hastaymış o zaman.Kimse bu kadar sağlıklı olup da böyle pis olamaz.
Doktora falan gitmemişler dimi?
Yıllardır göturmefiği dr kalmadı
dr bile Allah sana sabır versin bile demişler
Bi garip olay
araba kullanmaya başladı
ögretmen oldu
ya hastaysa bunları nasıl yapıyor
evet sorun sadece temizlik değil
kavga hır gur olaylar bi garıp davranışları var
normal olmadığı kesinde
peki nasıl iki karekteri oluyor acaba
Bi bagırıyo küfür ediyo sinirlenince kolu komsu kimmiş