Çok umutluydum, bu ay da olmadı...

Carmen_ Bizim de evliligimizin 4.senesi olacak bu yaz. 2 yil biz de istemedik isteyince de hic birsey planladigimiz gibi gitmedi. Ocak ve subat ayinda 2 asilama yaptirdim negatifle sonuclandi. Ozellikle ilk asilamada yikildim, gunlerce agladim uzuldum cocuk lafina tahammul edemez oldum. Allah'a cok sukur 1 aydir daha rahatim. Veren de Allah vermeyen de Allah. Uzulsen de aglasan da kendini parcalasan da olmayinca olmuyor. O yuzden akisina birakmak lazimmis biraz onu anladim. Hem su an dunyanin durumu malum. Bu arada hasimato hastasi olup 1 bucuk yil once evlenen arkadasimin bebegi dogdu. Hasimatoyu problem etmeyin. Allah nasip ederse her turlu oluyor.

Sanki kendimi okudum. O kadar benzer ki bende 3 yıllık evliyim 1.5 2yıldır çocukla uğraşıyorum bu ay aşılama yaptırdım aşırı umutluydum 4gün gecikti yarım saat bile geçikmeyen reglm. Üstelik bende İzmir sen yaşıyorum. Ama haşimeto eğer kontrol altında yutulmazsa gebeliğe engel. İlaç kullanırsan sıkıntı olmuyor çocukluk arkadaşım da var 3.ayda hamile kaldı şu an kızı 4yaşında. Bence geç olmadan Rahim filmini çektir.. benim çektirdiğim gün bi kızla tanıştım hastanede tıkalıymış film sırasında açıldı dediler ve sonraki ay hamişe kaldı. Şu an doğumu bekliyor. Ve inan zor değil ben aşılama da daha çok acı çektim. Çok abartıldırığını düşünüyorum. Çektir bi an önce

Canım konum baya eski, rahim filmi çoktan çektirdim; her iki tüpüm de açık. Eşimin spermleri çok iyi. Benim yumurtalıklar ise fazla fazla. Anlayacağın herşey normal sorunsuz.. bu ay aşılama denedik bakalım, beklemedeyim şuan. Ama o da olmadı galiba, regl sancılarım var gibi..

Bende de hiç problem yok canım. Eşimde de aynı.ben sebepsiz olayıma inanmıyorum ama. Geçen ay aşılama denedik olmadı. Coronadan sonra tüpe geçcem. Hangi doktora gidiyorsun inşallah tutmuştur ya ben geçen ay test yapmadım regl belirtim hiç yoktu bi anda regl oldum resmen şok

Herşey yolundayken Sebepsiz olması insanı daha da üzüyor dimi? Bana sorarsan ben de inanmıyorum illa ki küçücük birşey bile olsa o engel oluyordur diye düşünüyorum. Ben irenbe’de ümit hanımın hastasıyım. İnşallah

evet bence de o ufak şey ortaya çıkmadığı için sonuçta alamıyoruz.inşallah kısa zamanda sonuç alırız artık.

Genç kizligimdan beri hasimato rahatsizligimvar ilaç kullanıyorum .korkmayın benim 2 oglum var..bol bol dua edin

Genç kizligimdan beri hasimato rahatsizligimvar ilaç kullanıyorum .korkmayın benim 2 oglum var..bol bol dua edin
Benim çok az Yalnız, doktor tam anlamıyla haşimato bile sayılmaz dedi ilacın da en düşüğünü kullanıyorum.. hamile kalamamamı o mu etkiliyor diye sordum ,sanmıyorum ilaçla dengelenmiştir o zaten demişti.

Yok haşimatonun sorun olduğunu ben de doktorum da zannetmiyoruz zaten, mesajımda da belirtmiştm benmki önemli bir yükseklikte değl çok düşük.

Duygularıma tercüman oldu yazınız. Aynılarını bir bir, eksiksiz yaşıyorum ben de. Geçen yıl ilk kez ara kanamam olunca endişelenip doktora gittiğimde yumurtalıklarımın polikistik görünümlü olduğunu söylemişti doktor ve inositol takviyesi vermişti. O süreçte eşim de askerdeydi ben de takviyemi düzenli kullandım. 8 aydır deniyoruz yine gebelik yok. Tekrar bir kadın doğumcuya görünmeden önce bugün aile hekimine hormon tahlili verdim. Sonuçlarım şu şekilde:

Tsh: 4.82

Lh: 3.6

Fsh: 7.1

Prolaktin: 16.7

Estradiol: 28.7

Forumda biraz bakındım, tiroid gebeliğe engel oluyor diyen de var, zorlaştırıyor diyen de var. Benim değer de geçen yıl 3.42 iken 4.82'ye yükselmiş.

Siz nasıl gebe kaldınız? Sebebi tiroid miymiş? Tsh için dahiliyeye mi gitmeliyim yoksa bu sonuçlarla direk kadın doğuma mı görünmeliyim? Bu arada İzmir'de yaşıyorsanız doktor tavsiyesi de alabilirim.

Konu sahibi doğum yapmış. İnşallah siz de kısa sürede siz de bebek sahibi olursunuz tiroid (tsh) evet gebelikten önce 2.5 ve altına çekilmeye çalışılıyor. Gebeliğe engel olduğu için değil bebekte beyin hasarı riskine neden olabileceği için

Canım benimde ileri derecede hasimato ve hoptiroid en yavaş çalışan tiroid arasında hemde doğuştan doktor yüzume bile dedi çocuğun olmayabilir diye evlenip 4. Ayda hamile kaldım 2. Çovuga da korundugum halde hamilelik yaşadım. İncir ve havuç kürü uygulamıştım aynı ay hamile kaldığı.imi öğrendim denemeni tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…