Çok umutluydum, bu ay da olmadı...

Evet öğrendiğimden beri düzenli kullanıyorum zaten artık. Tiroid sorunu olup ikiz bebek sahibi olanları duyuyorum evet, bilhassa rahim filminden sonra.
troidi kafana takma
bende de var. düzenli ilaç içtim bıraz düştü. doktorum hafta sonları 1,5 tane iç dedi.hafta içi 1tam iç dedi. öyle öyle değeri dengeliyo.
bende 4senelik evliyim canım ama senın kadar takmıyorum inanki. benım arkadaslarımın hepsınde bebiş var.bende cok istiyorum
ama bu derece yıpratıp düşünme
bence hiç bişey yok
bence ovulasyon döneminde bi tatile cık.ama her gece ilişkin olsun.o tatil boyunca kafanıda dağıt ilişkide yap. o dönemi atlat. kafanda çakılıda kalmaz gece boyu.

Neyse ki tek tüplerim kalmıştı bakılmadık, bugun onu da çektirdim sorunsuz çıktı içim rahat etti artık kafaya takmam sanırım. Çünkü olmaması için hiçbir neden gözükmüyor, yumurtlama dönemlerimi takip edip akışına bırakmak lazım bundan sonra.

harikaaaa :) kesinlikle hersey kontrol altında Rabbim ol diyecek ve olucak
ilişkiden sonra kalkmamaya ve poponun altına yastık koymaya özen göster.gerisi hoplasanda zıplaasanda olacak zaten

harikaaaa :) kesinlikle hersey kontrol altında Rabbim ol diyecek ve olucak
ilişkiden sonra kalkmamaya ve poponun altına yastık koymaya özen göster.gerisi hoplasanda zıplaasanda olacak zaten
Aynen onu da yapıyorum Hayırlısı artık bundan sonra..

Teşekkür ediyorum yorumlarınız için.

Rica ederim , inşallah herşey gönlünüze göre olur ve en kısa zamanda güzel haberi alırsınız

Merhaba bende umutsuzluga kapildim 2yil3aydir cocuk istiyoruz olmuyo

Pkoyum.Ilacsiz adet olamiyorum.Bekarken hep okurdum boyle basliklari.Kafaya takmadigin an hamile kalicaksin vs nasihatlerini.Icimden bu kadar bebek diye yanip tutusurken nasil kafaya takmadan iliskiye girilir derdim.Evlendik.Haliyle yumurtalar tembel.Doktor oncelikle catlatma ignesi deneyelim dedi.Tamam dedik.Malum gunasiri iliski gerekiyor.Biz,para bosa gitmesin hadi gorevimizi yapalim diyerek asker gibi gorevimizi yaptik iliskiye girdik hep ayni saatte ayni yerde.Sonuc negatif malum.Sonra ben asilamayla falan ugrasamam ,direkt tup bebek denemek istiyorum deyip para biriktirmeye basladik.Sartladim ya kendimi tüp bebek denicez,rahim filmi cekilicez derken haliyle ne de olsa olmaz diye iliski rutini devam etti.Obur ay supriz bir.sekilde ikizlerime hamile oldugumu ogrendim.Yani cidden kafaya takmazsan bir de cok buyuk bir engel olmadiktan sonra oluyor.

Bu kadar seye bakilmis peki rahim filmi cekildi mi ?tupler kapalıysa olmaz çünkü .

Evet ben de duyuyorum rahim filminden sonra hamile kalanları çok. İnşallah sağolun.
Tuplerde cok basit tikanmalar varsa rahim filmi esnasinda aciliyor ama beton dökülmüş gibi tikaliysa tek care tup bebek.Anlamiyorum yumurta sperm ve rahme bakilir normalse ilk yapacagin sey rahim filmidir rahim filmi cekmeden tedaviye baslamak saçmasapan vakit kaybi.

Anladım, benim bildiğim hareketsizlik için doktorun destek vermesi lazımdı vermedi mi?
Ne tur bi destek?
Ilac Verdi ama aksine gitgide artdi
Bu ay reglden Sora yeni bir doktora gitmeyi düşünüyoruz

Ben bir tek tuplere baktirmadim kac doktor deyiwtim ama hic biri tavsiye etmedi yumurtlamam cok iyi olduğu için dediler sorun olamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…