-
- Konu Sahibi pembelikiz06
En son hepsi birlikte 65 canim bende eksiklerini alcam cunku kiyafet falan
ilk sayfada 5 tl yazmıssın canım ama
tamam canım sabah esime alıyorum diyim bi baksın.ödeme falan nasıl olcak bideEn son hepsi birlikte 65 canim bende eksiklerini alcam cunku kiyafet falan
ay hic sorma bende onu nasil duzleyecem diye ugrasiyodum baska fotoyu ekledigimi sanip fiyata 10tl yazmisim evet ucak 5tlilk sayfada 5 tl yazmıssın canım ama
Inan ne kadardir bilmiyorum kargo ucreti ama sanmiyorum cok tutsun.evet arkadasimin hesap. Numarasini vercem odemeyi o hesaba atarsintamam canım sabah esime alıyorum diyim bi baksın.ödeme falan nasıl olcak bide
kargo ne kadara getirirki
Tmm cnm alayim onu ozeldn hesabini gonderir misinO yuvarlak butonlara yani1 2 3 butonlarina bastiginda farkli muzikler caliyo.gozleri burnu farkli renklerde muzik esliginde yanip sonuyor.agiz ve gozlere vurdugunda da muzik degistiriyor.isik yanan yerin ustunde birkac cizik var baska sorunu yok ankaradayim.en son olacagi 10tl canim
kizmi erkekmi bebegin canimBnim brbegim 7 aylik elinde baska varmi kucuk bebeklerin oynayabilecegi oyuncaklar
Erkekkizmi erkekmi bebegin canim
Aslinda hemen hemen hepsi isikli bi takip et fotolari ayiciklarida yukleyim hemen. Yok satilmadi davulCnm varmi baska oglumun oynayabilecegi arabalardan alamiyor suan isikli seyler ilgisini cekiyor ama herseyi agzina goturuyor kucuk parcali seylerde alamam varsa onlarida goreyim yoksa o isikliyi alayim davul vardi resimlerde o.satildimi