Bebek İkinci El cok temiz kullanilmis erkek cocuk oyuncaklari

canım bana toplu fiyat cıkar ama uygun olsun karavan,cip metal olan tır itfaiye arabası, otobüsler beyaz ucak cek bırak arabalar hepsi ne fiyat yaz.bana toplu uygun sekilde yaz saydıklarımın fotosunu bana özel toplu foto cek kamyon kepcede ekle fotoya altına olur fiyatını yaz cektiklerinin toplam fiyatını bekliyorum bunlar tam ogluslarıma göre

canım bana toplu fiyat cıkar ama uygun olsun karavan,cip metal olan tır itfaiye arabası, otobüsler beyaz ucak cek bırak arabalar hepsi ne fiyat yaz.bana toplu uygun sekilde yaz saydıklarımın fotosunu bana özel toplu foto cek kamyon kepcede ekle fotoya altına olur fiyatını yaz cektiklerinin toplam fiyatını bekliyorum bunlar tam ogluslarıma göre
Tamam canim musait olunca yollarim fiyat ve fotolari

sarı iş makinei ne kadar benim 2 minik oglusum var uygun fiyat yapartsan minik arabalar ucak otobüslerle beraber olan arabaları kasdettim hepsini alırım aletler hariç
. Canim sen bana istedigin oyuncaklari simdi toplu halde yazip fotosunu gonder ben toplu foto ve fiyat gondereyim olurmu sitede yeniyim kusuruma bakma

Bu oyuncagin ozelligi nedir nerde oturuyorsunuz en son ne olur
O yuvarlak butonlara yani1 2 3 butonlarina bastiginda farkli muzikler caliyo.gozleri burnu farkli renklerde muzik esliginde yanip sonuyor.agiz ve gozlere vurdugunda da muzik degistiriyor.isik yanan yerin ustunde birkac cizik var baska sorunu yok ankaradayim.en son olacagi 10tl canim

Son düzenleme:
956953-31d5d06db9356b1c73b43dd2a4563623.jpg
index.php
aletler silahlar davul hariç hariç geri kalanı bu fotodaki
index.php

17tl diyorum Ben fiyat nasil uygulanir hic bilmiyorum ama aldigim fiyatlari gozonunde bulundurmuyorum cunku o kadar cokki hatirlMiyorum bile:)
canım kamyonlarıda alayım ama biraz daha indr fiyatı olmazmı .herkes bolca oyuncak alamıyor cocuguna inanki.ya oglusum cok sevincek ablası.

X