- 19 Ocak 2015
- 50
- 8
- 41
- Konu Sahibi pembelikiz06
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hepsib ne kadar diyorsun peki cevap yazmadındabana istediklerimi sec canım foto yolla hepsini birden
70 tlhepsib ne kadar diyorsun peki cevap yazmadında
Yok canim ari Maya oburu.davul 15tlAri maya var mi birde egitici kopekcik tarzinda oyuncaklar davul ne kadar
tamam canım ayır bana bunları ben alıyorum kumandalı arabaların kumandasımı bozuk arabalardamı bozuk sormak istedim sadece
Kumandali olan sadece sari is makinaspi zaten onunda kumandasi kirilmisti attim.ayircam oyuncaklari msjimi aldinmi bilmiyorum ama hesaba yatsin para.istediginde ozelden atarim.grsrztam
tamam canım ayır bana bunları ben alıyorum kumandalı arabaların kumandasımı bozuk arabalardamı bozuk sormak istedim sadece
peki tamam görüsürüzKumandali olan sadece sari is makinaspi zaten onunda kumandasi kirilmisti attim.ayircam oyuncaklari msjimi aldinmi bilmiyorum ama hesaba yatsin para.istediginde ozelden atarim.grsrz
Evet onunda kumanda pil yeri paslanmisti.bana ne zaman donersin pekipeki tamam görüsürüz
aksama dönerim canımEvet onunda kumanda pil yeri paslanmisti.bana ne zaman donersin peki
Daha bunlar neki vaktim yok cekmeye fotolarioyuncakların cok güzeller yeni görünüyorlar yeni koyduklrındanda bakıyorum da alacagım vbarmı baska oyuncak die
Robot satistamiEki Görüntüle 1381645 arabaya donusen kumandali sarjli robot 25tl