- 13 Kasım 2016
- 269
- 270
- 23
bebeklerden önce de böylemiydin? bende üşengeçim ama işime geldiği durumlarda.ama sonucta gene ben yapacaksam ertelemeyi dogru bulmuyorum ve paşa paşa yapıyorum.bi de 2 bebek var anacım evın pür-i pak olacak degıl ya...yemek yap bulundugun odayı supur..sonra haftada bir gun saglam temızlık yap.hatta eşine ver yada annene bırakabılıyorsan şayet.ooooh miş..Zaten iki çocukla evini pırıl pırıl gördüğüm insanlara çok ozeniyorum gerçekten berbat durumdayım bu tembellik usengeclik sadece ev işlerinde değil ki hayatımın her yerinde var maalesef
Ben kendim kadar tembelini görmedim. Bir kıyafeti ütülemeye üşeniyorsam kirliye atarım mesela.
aa benzer durumdaymışız:))Bırak daģınık kalsın arkadaşımbenim arada öööyle kendi haline bırakasım gelir evi ama yapamıyorum işte, biz kadınlar düzen seviyoruz demekki
Ikizlerim ve onlardan 1 yaş küçük bi kızım var, 3 çocukla öyle yoğun bi tempodayım ki 5 dk. Otursam kalkınca ne yapacam diye düşünür oldum, çalışıyorum üstelik, gece yarısı yapıyorum ertesi günün yemeklerini, hafta sonu odalar arasında koşturmakla geçiyor ömrüm, düşünüyorum şimdi sana önerebileceklerim varmı diye ama yaptığım pratik birşey yok, iş biriktirmemek dışında, zira biriktirince çook zor oluyo
Bebeklerden öncede boyleydim ben hep tembel hep usengec dusun okul zamnlarimda bile uyanamadigim için devamsizligim olurdubebeklerden önce de böylemiydin? bende üşengeçim ama işime geldiği durumlarda.ama sonucta gene ben yapacaksam ertelemeyi dogru bulmuyorum ve paşa paşa yapıyorum.bi de 2 bebek var anacım evın pür-i pak olacak degıl ya...yemek yap bulundugun odayı supur..sonra haftada bir gun saglam temızlık yap.hatta eşine ver yada annene bırakabılıyorsan şayet.ooooh miş..
Evet haklisin belki de yorgunluktan boyleyimdir bilmiyorum çocuklar da biraz yaramaz sagolsunlar onlara çok kosturuyorum özellikle ama son söylediğini yapmaya çalışıyorum şimdi ise de yarıyor sanki akşamları toplayıp öyle yatiyorumaa benzer durumdaymışız:))
bizlerin temposu akıl almaz düzeyde gerçekten.
evdeki işlerin asgari seviyede yürümesi benim hep koşturmama bağlı.
asgari diyorum zira komple işleri bitirebilmem bir hayal:))
yalnız ben de işleri biriktirmemeye çalışırım hep.
öncelik mutfaktır.
yemek olması ve mutfağın temiz ve toplu durması birinci önceliğim.
sonrası ise diğer odalar.
altın kural ise her akşam yatarken herşeyi yerli yerine koymaya gayret ederim:))
ve de çamaşırlarımı düzenli yıkarım asla çok biriktirmem.
Öyle ama işleri de ben yapmazsam kim yapicakHep derim.
Hayat akıyor hayat.
Ne işi ya hu.
Aynen valla 1 gün temiz kalmiyo çocuk olunca o kadar uğraş yine aynı yine ayniMaalesef ayni durumdan bende muzdaribim kizim 5 bucuk aylik evimi ... goturuyo yemek dahi yapamiyorum sen yine yemek yapiyomussunBen onuda yapmiyorum iste esim ogretmen daha sabah kendime gelmeden zirt bakiyorum oglen olmus ve gelmis tabi ne temizlik ne yemek vallahi esimden cok utaniyorum defalarca ozur diliyorum kusura bakma yapamadim diye Allahtan iyi insandir hemen atistiricak bisey ister bana yardimda Eder evi topluyoruz oburgun yine ayni Allah yardimcimiz olsun
Ayyynen katılıyorum sana, çocukları yatırdıktan sonraki vaktim tamamen evi toparlamakla geçiyo benimde, ya değilse üstüste dağılınca toplamak çok zor, mutfak toparlanmis olursa içim daha rahattır hep, 2 gün çamaşır makinesini çalıştırmazsam çamaşırlar alır başını gider, kontrollü olmak gerekli diye düşünüyorum, ipin ucunu sıkı tutmalı..aa benzer durumdaymışız:))
bizlerin temposu akıl almaz düzeyde gerçekten.
evdeki işlerin asgari seviyede yürümesi benim hep koşturmama bağlı.
asgari diyorum zira komple işleri bitirebilmem bir hayal:))
yalnız ben de işleri biriktirmemeye çalışırım hep.
öncelik mutfaktır.
yemek olması ve mutfağın temiz ve toplu durması birinci önceliğim.
sonrası ise diğer odalar.
altın kural ise her akşam yatarken herşeyi yerli yerine koymaya gayret ederim:))
ve de çamaşırlarımı düzenli yıkarım asla çok biriktirmem.
Dahası da var da anlatıp ürkütmek istemiyorum kimseyicok tatlısın koaaa :)
demir eksikliği halsizlik, bitkinlik, dolayısıyla üşengeçlik yapıyor canım. masanın üzerinde antep fıstığı, çekirdekli kuru üzüm vs bulundur. gelip gittikçe ye, enerji verir. bol miktarda da demir içerir. tedavini yaptırmadın mı?Demir eksikliği aslında kucuklugumden beri var ondan olabilir mi yani
demir eksikliği halsizlik, bitkinlik, dolayısıyla üşengeçlik yapıyor canım. masanın üzerinde antep fıstığı, çekirdekli kuru üzüm vs bulundur. gelip gittikçe ye, enerji verir. bol miktarda da demir içerir. tedavini yaptırmadın mı?[/QU
16 yasimda ilaç tedavisi gordum iyileşti ama iki kere ust uste hamilelik geçirdim belki yine vardır kansızlık gidip baktirmam lazım doktora herşeye useniyorum diyince gülmez inşallah
Merak ediyorum anlat ya ütü meselesine çok guldum başka neler yaptığını bilmek isterimDahası da var da anlatıp ürkütmek istemiyorum kimseyi
Anlat anlat anlat koaaa çok merak ettimDahası da var da anlatıp ürkütmek istemiyorum kimseyi
Merak ediyorum anlat ya ütü meselesine çok guldum başka neler yaptığını bilmek isterim
Şifon bluzlar ütü istemiyor ama yakalarını, manşetlerini ütülemek gerekiyor. Ben giydikten sonra ütülüyorum, saç düzleştiricisiyleAnlat anlat anlat koaaa çok merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?