- 5 Aralık 2013
- 8.080
- 7.069
- 198
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah keşke o kadar maddi durumum olsa ama mümkün değil
Arkadaşlar benim bir derdim var lütfen ayiplamayin ben kendimi bildim bileli çok tembelim elim de çok ağır hiçbir işimi hızlı yapamiyorum ben bu iki huyumu da yenmek istiyorum ama çok denememe rağmen hiç basaramadim ve sizden özellikle de ev hanimlarindan yardım istiyorum.
Benim 2 çocuğum var biri 1 buçuk biri 3 yaşında sorun şu ki hiç yerimden kalkmak istemiyorum bulaşıklar birikiyo çamaşır birikiyo asiyorum ama katlamiyorum ütü aynı şekilde bi yemek yapıyorum herşey birikince temizliyorum topluyorum e haliyle çok zor oluyo ve dediğim gibi hiç pratik değilim öyle topliyim hemencik 3 saatte bitsin evin işi o da yok yavaş yavaş yapıyorum 2 gün suruyo ben ne yapayım bilen biri soylesin bana ben hiçbir zaman bu halimden memnun olmadım nasıl yenerim bu tembelligimi ve elimi nasil hizlandiririm çok üzülüyorum bu halime çook
Yapınızla alakalı buArkadaşlar benim bir derdim var lütfen ayiplamayin ben kendimi bildim bileli çok tembelim elim de çok ağır hiçbir işimi hızlı yapamiyorum ben bu iki huyumu da yenmek istiyorum ama çok denememe rağmen hiç basaramadim ve sizden özellikle de ev hanimlarindan yardım istiyorum.
Benim 2 çocuğum var biri 1 buçuk biri 3 yaşında sorun şu ki hiç yerimden kalkmak istemiyorum bulaşıklar birikiyo çamaşır birikiyo asiyorum ama katlamiyorum ütü aynı şekilde bi yemek yapıyorum herşey birikince temizliyorum topluyorum e haliyle çok zor oluyo ve dediğim gibi hiç pratik değilim öyle topliyim hemencik 3 saatte bitsin evin işi o da yok yavaş yavaş yapıyorum 2 gün suruyo ben ne yapayım bilen biri soylesin bana ben hiçbir zaman bu halimden memnun olmadım nasıl yenerim bu tembelligimi ve elimi nasil hizlandiririm çok üzülüyorum bu halime çook
ozaman tek seçenek var, her boş vaktinizde birşeyler yapacaksınız, akşam eşiniz gelecek cocukları ona bırakıp 1 2 saat hem kendi bakımınıza hemde evinizin bakımına zaman ayıracaksınız.Maalesef ailemden kimse bakmaz yalan söyleyemem eşimin ailesine de guvenim yok mahvolur çocuklar biraksam maddi durumum olsa keşke hiç dusunmem cagirirdim birini ama ben yapmak zorundayim
ay cok güldüm.Ben kendim kadar tembelini görmedim. Bir kıyafeti ütülemeye üşeniyorsam kirliye atarım mesela.
Hadi utulemiyosun neden bidaha yikiyosunBen kendim kadar tembelini görmedim. Bir kıyafeti ütülemeye üşeniyorsam kirliye atarım mesela.
Demir eksikliği aslında kucuklugumden beri var ondan olabilir mi yanifizyolojik bir sıkıntın olabilir mi? demir eksikliği gibi falan? eğer yoksa, belki motivasyona ihtiyacın vardır. KK'da ev işleriyle ilgili topikler var. hatta bugün ben de kendi ev işleri günlüğümü açtım. çalışıyorum ve haftanın iki akşamı da ek iş yapıyorum, bir süreliğine ama. her hafta yarım gün yardımcı alırken, yardımcımın ayda bir kez tam gün gelebileceğini söylemesiyle haftalık rutinler bana kaldı. zaten müsriflik gibi gelmeye de başlamıştı, artık gelme diyemiyordum. temizliği ve düzeni çok seviyorum, o yüzden ipin ucu kaçmasın diye, ne yapıyorum, ne yapmalıyım görme açısından, kendi kendimi motive edeyim diye konu açtım. hem diğerlerine de bakabilirsin. birbirlerini çok güzel motive ediyorlar canım.
Gözümün önünde durmasın diyeHadi utulemiyosun neden bidaha yikiyosun
Sen kendi çözümünü bulmussunGözümün önünde durmasın diye
Özellikle zor ütülenen şeyleri herhalde bir kaç kere yıkıyorumdur