Çok şükür İlk ayda hamileyim, belirtilerim, neler yaptım ,nasıl anladım hepsini anlatıyorum

Çok saol kuzum Allah razı olsun erken gebelikte yaptım dün ondn önceki günde kaset test yapmıştım ikiside negatif canım silik çizgi bile yoktu resmen test inan artık yok diyor ben anlamıyorum galiba
Dur karalar bağlamayalım hele daha Kaçıncı denemeniiz?

Dur karalar bağlamayalım hele daha Kaçıncı denemeniiz?
Bu ikinci ama şöyle ikinci geçen ay denediğimde yumurtlama günübu hiç talip etmedim bide dişim agriyinca öyle bıraktım bu ay tam ayarlayarak yaptık işte bilmiyorum bide 8 senedir korunuyorduk canım

Kizlar dün yumurtam çatladı test silik oldu artık iliski oldu. Bugun de olmalı mi? Biraz bunaldik eşimle ne yalan söyleyim:) halla verimli midir biliyor musunuz?

Adet oldunmu tatlim sen

Hayırlı olsun merhabalar, acaba akıntınız nasıldı rengi kıvamı falan hala devam ediyor mu

Yok canim bende olmadım bekliyorum
Hayirlisi cnm bakalim ben sabah yaptim ilk negatifti sonra cope attim 10 dk gecti silik bir cizgi vardi gecersiz sayildigi icin onemsemedim eger bugunde olmazsam pazartesi kan veririm bende

Hayirlisi cnm bakalim ben sabah yaptim ilk negatifti sonra cope attim 10 dk gecti silik bir cizgi vardi gecersiz sayildigi icin onemsemedim eger bugunde olmazsam pazartesi kan veririm bende
Bende iyle yapcam canim gelmesse gene pazartesine kadar bende kan vericem cunku bugun 5 gun olucak benim ondan hayirlisi ama adet agrisi gibi agrilar hep devam ediyor kismey tatlim umit azda olsa var

Bende iyle yapcam canim gelmesse gene pazartesine kadar bende kan vericem cunku bugun 5 gun olucak benim ondan hayirlisi ama adet agrisi gibi agrilar hep devam ediyor kismey tatlim umit azda olsa var
Tabi cnm kismetimizde varsa olur senin baya olmus cnm ya kader arkadasim rabbim güzel haberler almayi nasip etsin bende de kasik agrisi var ama hafifledi sanki

Tabi cnm kismetimizde varsa olur senin baya olmus cnm ya kader arkadasim rabbim güzel haberler almayi nasip etsin bende de kasik agrisi var ama hafifledi sanki
Bende kasik agrisi sol kasikta atma oluyor sanki birşey kipirdar gibi ama bu bayadir 4 gundur oluyor belde agirm hic dinmedi bide alt tarafta arada zonklama oluyor diyorum adet gelcek yok bide dune kadar beyaz akintim vardi ama o kesildi arada midem bulaniyir ama o kesin piskolajiktir bide gece hic uyku tutmuyor vallaha cok zor tatlim bu bekleyis allah yuzumuzu güldürür insallah vallaha inan kendimi dusunurken seni daha fazla dusunuyirum diyorum ben boyle takıyorum acaba diger arkadas napti allah yardımcımiz olsun

Yaa canim benim Allah razi olsun benimde aklim senden gelecek guzel haberlerde insallah hamilesindir cnm mübarek gece hurmetine rabbim kalbindekini nasip etsin benimde uykum kaciyor genelde yasin okuyorum tesbih cekiyorum derken sabah oluyor cnm

Yaa canim benim Allah razi olsun benimde aklim senden gelecek guzel haberlerde insallah hamilesindir cnm mübarek gece hurmetine rabbim kalbindekini nasip etsin benimde uykum kaciyor genelde yasin okuyorum tesbih cekiyorum derken sabah oluyor cnm
Allah kabul etsin canım en hayırlısını yapiyorsun valla ben inan sabaha kadar sinirden birseyler yemekten catladim bu sitres insani bitiriyor aslinda senin gibi yapsam hem icim ferahlar hem rahatlarim cunku böyle daha cok sıkıntı oluyor canim valla

Amin cnm aynen cnm icim rahatliyor manevî bir huzur oluyor insanda streslenme kuzum.hersey olacağına varir rabbim nasip ederse basimiz üstüne nasip etmezse önümüzdeki maçlara bakacagaz artık

Şuanda gecikme oldu 1 gün oldu normal test yaptım kaset test çıkmadı ama gene gelmedi ağrılarım var ama yok bugün 2 gün gelmedi hala
Hanımlar bnde aynı durumdan muzdarabım. 9 gün geçti adetimin üzerinden hala adet olmadım. Dün erken gebelik testi yaptm negatif çıktı. Bunun yanında adet söktürücü seyler de denedim bitkisel kürler falan oda olmadı. En son eczaneden hap aldm adet söktürücü bugün 3. Gün kullanmaya başladığımın

Merhaba canim keske bir kan testi de yaptirip kullansaydin birde bende agrilar var ama gelen yok belki strestendir 7 gun gecmesinde bazilarinin çıkıyormuş ben pazartesi kan verip oyle doktora gozukmeyi dusunuyirum tatlim bazilaei 15 gunde belli olan bile oluyor ondan

Cnm acaba gec dollenme falan mi oldu cunku adetinde gecmis kesin sonuc icin kan ver bence yarin dr gitme imkanin varsa git istersen cnm beyaz akinti temmizda hamile kamistim beyaz kremsi akintim geliyordu benim
Merhaba beyaz akıntı uzun sürdü mu acaba ? Benim 5 gün önce açik kahve lekelenmem oldu dunde tuvalete gittigimde ic camasirimda süt beyazi krem kivaminda nohut kadar bir akinti gordum normalde hic bu renkte akintim yoktu sasirdim

Merhaba evet kremsi beyaz bir akıntıydı adet dÖneminiz gecti mi?

Gecmedi daha 5 günum var bu sabah normal test yaptim bir umut yoktu bakalim 5 gun sonra denyecegim insallah vardir bende de
Insallah vardir bebis cnm umudunu hic bir zaman kaybetme rabbim güzel haberler almay8 nasip etsin ilk cocuk mu olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…