Çok şükür İlk ayda hamileyim, belirtilerim, neler yaptım ,nasıl anladım hepsini anlatıyorum

Ay inşallah kuzum Allah gönlümuze göre versin inşallah canjm bide nedense insan son zaman iyice bekleyemiyor takıntı yapıyor ama olsun hayırlısı olsunda

Ay inşallah kuzum Allah gönlümuze göre versin inşallah canjm bide nedense insan son zaman iyice bekleyemiyor takıntı yapıyor ama olsun hayırlısı olsunda
Amin cnm aynen adet dönemi yaklaştıkça küçük bir belirti bile hamilemiyim acaba dedittiriyor

Amin cnm aynen adet dönemi yaklaştıkça küçük bir belirti bile hamilemiyim acaba dedittiriyor
İşte inan şuan en ufak belirtiyi ona yoruyorum aslında bu internett yuzunden orada ne okursam kendimde o belirtiyi aryorum işte iyice takıntı halinde aslında hayırlısını birakip düşünmesek daha iyi ama ah ah

Naptin cnm test yaptin mi?

Yok canım bugün adet günüm belki gelir diye bekledim ağrı var ama hala gelen giden yok yarın sabah gidip alıp yapmayi düşünüyorum sabah ta gelmesse sen neyaptin?
Ama neden se bel ağrım zonklama filanda var nedense gelcek gibi hissediyorum hayırlısı canım ama bekliycem yarına kadar mecbur
Insallah olmazsinda cnm hamilesindir yarin ilk idrarla yap sabah insallah çift çizgiyi görürsün benim carsamba yada persembe gunun adet gunum ozamana kadar test yapimiyacagam eger adet olmazsam benimde ara ara belime agri giriyor birde kac gundur ağızimda tatsizlik.var

Valla bende piskolajik olarak zaten belirtilerin hepsi var tatlımama belimde sanki adet olcak gibi zonklamada var o benim ümidimi kırıyor artık dusinmekten başım ağırdı eğer ilk idrarı tutup gidip test alıp dönene kadar tutarsan yaparım inşallah canjm

ya diyorum.ki kazaya hamile kalanlar nasil.kaliyorsa valla ne guzel benim arkadasim öğrendiginde 3 aylikti cinsiyetini bile öğrendi
Kafana takma desemde takiyor insan demi hayirlisi ne ise o olsun cnm insallah

ya diyorum.ki kazaya hamile kalanlar nasil.kaliyorsa valla ne guzel benim arkadasim öğrendiginde 3 aylikti cinsiyetini bile öğrendi
Kafana takma desemde takiyor insan demi hayirlisi ne ise o olsun cnm insallah
Heh bu konuda yanlız olmadığima sevindim canım bende benim arkadaşlarda öyle soruyorum 2 cileri kaza ara kalmislae onlarda 6 sene 7 sene ara vermişler onları duydukça bende sarteller atıyor iyice düşünüyorum inan 1 haftada 3 ayrı hastanede doktora çıktım bir sorun varmı da olmadı diye ilk ay doktorlar çok iyi diyor ilaca bile gerek duymadilar hatta folbioli kullanma dedi ama işte olmayınca olmuyor hayırlısı nemznsa ozman olur insallaj ama insan takıyor işte

Cnm 12 senelik evliyim.hic kazara olmadi ya demek bizde bisey var sen kafana takma cnm birak oluruna hamile kalmissin şükür yine olur olmazsa sorun olurdu insallah ikiz ikiz versin rabbim sana dualrimdasin

Cnm 12 senelik evliyim.hic kazara olmadi ya demek bizde bisey var sen kafana takma cnm birak oluruna hamile kalmissin şükür yine olur olmazsa sorun olurdu insallah ikiz ikiz versin rabbim sana dualrimdasin
Ay insallah canım sanada Allah inşallah ikizler verir Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın çok şükür bir evladım var ama kardessiz olmuyor işte inşallah Allahım hayırlı evlatlar tez zamanda nasip eder hergun bende inan ikimiz içinde dua ediyorum insallaj guzel haberler veirrirz birbirimize

Hayırlısı olsun ben yeni katıldım kulübe ve yazını okuyunca çok sevindim rabbim herkese nasip etsin... Ben daha önce bı düşük yaptım sonrasında tekrar hamile kaldım ama bebeğimin polikistik böbrek rahatsızlığı nedeniyle suyu tamamen bitmişti ve aldirmam söylendi aldırmadım 9 ayıma yakın sezeryan oldum ve birgün sonra bebeğimi böbrek ve solunum yetmezliğinde kaybettim bir bir sene üç ay oldu kaybedeli yeniden hamile kalmaya çalışıyorum ama olmuyor inşallah rabbim bizede nasip eder yumurtlama testleri güvenilir mi acaba doğru sonuç verir mi

Amin cnm ya senin hamilelik haberini sabırsızlıkla bekliyorum insallah guzel haberler alirsin tabi canim kardes cok iyi oluyor insallah kuzunun kardesleri olur 3 iken 5 olursunuz cokca Amin

Amin cnm ya senin hamilelik haberini sabırsızlıkla bekliyorum insallah guzel haberler alirsin tabi canim kardes cok iyi oluyor insallah kuzunun kardesleri olur 3 iken 5 olursunuz cokca Amin
Ay senin gibi kalbi guzel insanların varlığı yeter guzel duaların için çok sağol bu bile insana huzur veriyor Allah inşallah kalbinin güzelliği gibi hayatinida bir öyle güzel eylesin çok saol kuzum ya

Hala olmadım sanki olcak gibiyim karnım şiş

Hala olmadım sanki olcak gibiyim karnım şiş
Ben de hâlâ olmadım yaa İnşallah hamileyizdir geceden beri sağ kasığımm yanup yanıp durdu şu an bile devam ediyo bakalımm gün içinde olcakmıyımm umarım olmam ben hep sabah olurdumm kalkardım ki olmuşum şu an yok

Canım ben şimdi eczaneye gidiyorum ama ilk idrarı saat 6 da mecbur yaptım tutamiyor insan saat 9 a kadar şimdide ne su içtim ne birşey akşamdan beri yapsam cikarmi

Kızzz aynı beni tarif ediyosun bende uyandığımda olmuş olurdum hiç akşam olanlardan olmadım genelde sabah 10a kadar ıslaklıgıyla kalkardım benimde sol kasığım agrıyo ama öyle büyük bi ağrı değil bazen yokluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…