Çok şükür İlk ayda hamileyim, belirtilerim, neler yaptım ,nasıl anladım hepsini anlatıyorum

Allah razi olsun canim benim 💙rabbim dualarini yaşamayı nasip etsin🙏 zaten cnm hamilelikle adet agrilari hemen hemen benziyor birbirine ben hamile oldugumu öğrendiğimde o kadar kotuyduku kasiklarim dedimki tamaman ben adet olacagam dedim adet gunu test yaptim poztif cikti 1 hafta kalsi yapmistim negatifti adete 1 gun kalasi yaptim negatifti adet gunu yaptim.cikti cnm bunda da bekliyorum cnm bakalim rabbim hayirlisiyla nasip etsin isteyen herkese ve bize E ESoooop 🤲💞
Ay inşallah kuzum Allah gönlümuze göre versin inşallah canjm bide nedense insan son zaman iyice bekleyemiyor takıntı yapıyor ama olsun hayırlısı olsunda 🥰😍😘

Ay inşallah kuzum Allah gönlümuze göre versin inşallah canjm bide nedense insan son zaman iyice bekleyemiyor takıntı yapıyor ama olsun hayırlısı olsunda 🥰😍😘
Amin cnm aynen adet dönemi yaklaştıkça küçük bir belirti bile hamilemiyim acaba dedittiriyor 😁

Amin cnm aynen adet dönemi yaklaştıkça küçük bir belirti bile hamilemiyim acaba dedittiriyor 😁
İşte inan şuan en ufak belirtiyi ona yoruyorum aslında bu internett yuzunden orada ne okursam kendimde o belirtiyi aryorum işte iyice takıntı halinde aslında hayırlısını birakip düşünmesek daha iyi ama ah ah 😂

İşte inan şuan en ufak belirtiyi ona yoruyorum aslında bu internett yuzunden orada ne okursam kendimde o belirtiyi aryorum işte iyice takıntı halinde aslında hayırlısını birakip düşünmesek daha iyi ama ah ah 😂
Naptin cnm test yaptin mi?

Yok canım bugün adet günüm belki gelir diye bekledim ağrı var ama hala gelen giden yok yarın sabah gidip alıp yapmayi düşünüyorum sabah ta gelmesse sen neyaptin?
Ama neden se bel ağrım zonklama filanda var nedense gelcek gibi hissediyorum hayırlısı canım ama bekliycem yarına kadar mecbur
Insallah olmazsinda cnm hamilesindir 🤰🏼yarin ilk idrarla yap sabah insallah çift çizgiyi görürsün🤲 benim carsamba yada persembe gunun adet gunum ozamana kadar test yapimiyacagam eger adet olmazsam benimde ara ara belime agri giriyor birde kac gundur ağızimda tatsizlik.var

Insallah olmazsinda cnm hamilesindir 🤰🏼yarin ilk idrarla yap sabah insallah çift çizgiyi görürsün🤲 benim carsamba yada persembe gunun adet gunum ozamana kadar test yapimiyacagam eger adet olmazsam benimde ara ara belime agri giriyor birde kac gundur ağızimda tatsizlik.var
Valla bende piskolajik olarak zaten belirtilerin hepsi var tatlım😂ama belimde sanki adet olcak gibi zonklamada var o benim ümidimi kırıyor artık dusinmekten başım ağırdı eğer ilk idrarı tutup gidip test alıp dönene kadar tutarsan yaparım inşallah canjm 😂

Valla bende piskolajik olarak zaten belirtilerin hepsi var tatlım😂ama belimde sanki adet olcak gibi zonklamada var o benim ümidimi kırıyor artık dusinmekten başım ağırdı eğer ilk idrarı tutup gidip test alıp dönene kadar tutarsan yaparım inşallah canjm 😂
😂😂ya diyorum.ki kazaya hamile kalanlar nasil.kaliyorsa valla ne guzel benim arkadasim öğrendiginde 3 aylikti cinsiyetini bile öğrendi 🙃
Kafana takma desemde takiyor insan demi hayirlisi ne ise o olsun cnm insallah

😂😂ya diyorum.ki kazaya hamile kalanlar nasil.kaliyorsa valla ne guzel benim arkadasim öğrendiginde 3 aylikti cinsiyetini bile öğrendi 🙃
Kafana takma desemde takiyor insan demi hayirlisi ne ise o olsun cnm insallah
Heh bu konuda yanlız olmadığima sevindim canım bende benim arkadaşlarda öyle soruyorum 2 cileri kaza ara kalmislae onlarda 6 sene 7 sene ara vermişler onları duydukça bende sarteller atıyor iyice düşünüyorum inan 1 haftada 3 ayrı hastanede doktora çıktım bir sorun varmı da olmadı diye ilk ay doktorlar çok iyi diyor ilaca bile gerek duymadilar hatta folbioli kullanma dedi ama işte olmayınca olmuyor hayırlısı nemznsa ozman olur insallaj ama insan takıyor işte😂😍

Heh bu konuda yanlız olmadığima sevindim canım bende benim arkadaşlarda öyle soruyorum 2 cileri kaza ara kalmislae onlarda 6 sene 7 sene ara vermişler onları duydukça bende sarteller atıyor iyice düşünüyorum inan 1 haftada 3 ayrı hastanede doktora çıktım bir sorun varmı da olmadı diye ilk ay doktorlar çok iyi diyor ilaca bile gerek duymadilar hatta folbioli kullanma dedi ama işte olmayınca olmuyor hayırlısı nemznsa ozman olur insallaj ama insan takıyor işte😂😍
Cnm 12 senelik evliyim.hic kazara olmadi ya demek bizde bisey var 😄sen kafana takma cnm birak oluruna hamile kalmissin şükür yine olur olmazsa sorun olurdu insallah ikiz ikiz versin rabbim sana dualrimdasin🥰

Cnm 12 senelik evliyim.hic kazara olmadi ya demek bizde bisey var 😄sen kafana takma cnm birak oluruna hamile kalmissin şükür yine olur olmazsa sorun olurdu insallah ikiz ikiz versin rabbim sana dualrimdasin🥰
Ay insallah canım sanada Allah inşallah ikizler verir Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın çok şükür bir evladım var ama kardessiz olmuyor işte inşallah Allahım hayırlı evlatlar tez zamanda nasip eder hergun bende inan ikimiz içinde dua ediyorum insallaj guzel haberler veirrirz birbirimize 🥰🙏

Kızlar merhaba öğrenene kadar neler yaşadım nasıl anladım hepsini anlatıyorum umarım faydası olur.

Hamile kalmak için basvurdugum yöntemler?
#Buraya üye olmadan önce ovulasyon takibimi pek de yapmıyordum aslında, sadece uygulamadan görüyordum. Bebeğe karar verince ovulasyon testi aldım ilk defa ve adetim bittikten yaklasık 1 hafta sonra basladım (adet döngüm uzun oldugu için geç basladım. Sizin adetle yumurtlama yakınsa adet biter bitmez baslayın.)

20 ocaktan 27 ocaga kadar değerlendirdim. Her gün. 3 gün pik göründü 4.gün çatlama oldu. Çatlamadan bikaç gün öncesinden catlama sonrasına kadar değerlendirdim, riske atmadım 1 hafta boyunca.

Etkisi var mı bilmiyorum ama 2 hafta kadar incir havuç kaynatıp içtim. 2 haftadan sonra düzenli yapmamaya basladım, üşendim, bıraktım

İlişki sırasında belime yastık koydum yarım saat uzandım kalkmadan. Etkisi var mı bilmiyorum bence var. Çünkü önceki aylarda ben pek hazır degildim eşim boşalıyodu ama ben kalkıp yıkanıyodum. Kalkmasaydım belki önceki aylarda hamile kalırdım Tabi TAKDİRİ İLAHİ

Çatlamadan sonraki ağrılar sancılar belirti midir?

#Şöyle bişey var yumurta çatlarken ağrı yapıyo cogu kadında bazen çatlama günü baslayıp biter veya Bi iki gün sürüp biter. Kişiye göre değişir. Benim de basladı ama bitmedi. Araştırdım o günü değerlendiriyoruz diye oluyo dediler o da tamam. Ama o zaman baslayan yani bugün 11.g0nü olan agrılar 11 gün boyunca şiddetlenerek arttı. Bence bikaç günden fazla sürerse şüphelenin :) tabii diğer belirtiler de varsa

Hangi belirtileri gördüm/ hala görüyorum? Gün gün artan belirtilerim

#Çatlamadan sonra kasıkta sağlı sollu ağrılar daha da şiddetlendi ve kasıgı üst kısmı, yumurtalık kısımları aralıksız agrıdı agrırken üstüne sancı girip cıktı. Bu belirti hala var ama ilk Bi haftaya göre şu 4 gündür daha hafif.
Bel ve sırt agrısı inanılmaz agrım var. Ayakta iş yaparken ensemden belime belimden bacagıma vuran Bi ağrım var çalışırken cok agrıyodu. Şuan evdeyken iş yapmıyoken hafif agrıyor.
Karında şişkinlik çok vardı pantolon kapanmıyodu ama gaz yoktu cıkarmıyodum. Son iki gündür gaz cıkarmaya hıçkırmaya basladım karın şişim cok az indi gibi. Ayrıca kabızlık var o da geçiyo gibi son 2 gündür.
Bulantım son 3 4 gündür şiddetini arttırdı. Önceden hissetmemiştim sabahları mide yanması kusacak gibi his ama kusmama, vardı geceleri de oluyo bunlar gün ortasında cok nadir.
Çişe cok sık sık gidip geliyorum az az yapıyorum o basından beri aynı hala cok gidiyorum

Geceleri sıcak basıyor uyuyamıyorum gündüzleri ne sıcak ne soguk normalim. Su az içerim normalde gece uykudan kalkıp su wc ihtiyacımı karsılıyorum

Testi ne zaman yaptım? Erken mi yaptım?
Bu yazdıklarımı 11 gündür hissediyorum ve içimdeki ses de hamilesin diyordu. Ama korkuyordum adet gecikmesini beklemek istiyordum b ekleyemedim. Bu kadar belirtiye güvenip test yaptım. Erken gebelik testini. Adetime 4 gün kala. Ve pozitifi gördüm çok şükür, kan da vereceğim tabiki değerim yükselecek mi diye takip edeceğim. Herşeyin hayırlısı tsbi ama bunu görmek cok rahatlattı beni acaba değer yükselecek mi diye stres yapmıyorum yapmicam. Gebeliği gördüm ya cok sükür bütün stresim sorularım uçtu gitti.

AAllah isteyen herkese versin inşallah 🙏🏻 ❤️ bu duayı kendime etmeye basladıgımdan beri herkese ediyorum, burda konuştuğum konuşmadığım herkes için 🙏🏻❤️ güzel haberler almanız dileğiyle...
Umarım bazılarının sorularına cevap olmuştur, çünkü ben de cok aradım araştırdım kendimle aynı şeyleri yasayanların yazılarını. Görüşmek üzere 🌸🙏🏻

Merhaba kızlar, bu konuyu açtıktan sonra haftasonu yasagından sonra gidip kan verdim
beta hcg 93,6 (8 şubat pzt adete 2 gün kala)

TTam bi hafta sonra
beta hcg 3150 (15 Şubat pzt adet 5 gün geciktiğinde)

Dün de ultrasona girdim keseyi de gördüm çok şükür şuan her şey yolunda 🙏🏻 5+6 haftalıgız

Allah isteyen herkese versin inşallah 🙏🏻 ❤️ çok güzel bi duygu..
Hayırlısı olsun ben yeni katıldım kulübe ve yazını okuyunca çok sevindim rabbim herkese nasip etsin... Ben daha önce bı düşük yaptım sonrasında tekrar hamile kaldım ama bebeğimin polikistik böbrek rahatsızlığı nedeniyle suyu tamamen bitmişti ve aldirmam söylendi aldırmadım 9 ayıma yakın sezeryan oldum ve birgün sonra bebeğimi böbrek ve solunum yetmezliğinde kaybettim bir bir sene üç ay oldu kaybedeli yeniden hamile kalmaya çalışıyorum ama olmuyor inşallah rabbim bizede nasip eder yumurtlama testleri güvenilir mi acaba doğru sonuç verir mi

Ay insallah canım sanada Allah inşallah ikizler verir Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın çok şükür bir evladım var ama kardessiz olmuyor işte inşallah Allahım hayırlı evlatlar tez zamanda nasip eder hergun bende inan ikimiz içinde dua ediyorum insallaj guzel haberler veirrirz birbirimize 🥰🙏
Amin cnm ya senin hamilelik haberini sabırsızlıkla bekliyorum insallah guzel haberler alirsin🤲 tabi canim kardes cok iyi oluyor insallah kuzunun kardesleri olur 👫3 iken 5 olursunuz cokca Amin

Amin cnm ya senin hamilelik haberini sabırsızlıkla bekliyorum insallah guzel haberler alirsin🤲 tabi canim kardes cok iyi oluyor insallah kuzunun kardesleri olur 👫3 iken 5 olursunuz cokca Amin
Ay senin gibi kalbi guzel insanların varlığı yeter guzel duaların için çok sağol bu bile insana huzur veriyor Allah inşallah kalbinin güzelliği gibi hayatinida bir öyle güzel eylesin çok saol kuzum ya 🥰🙏🧿

Benim de geçen ay öyle bi akıntım olmuştu benim de ilk defa öyle kahve akıntım oldu reglden önce ama o zaman hamilelik şüphem yoktu şimdi daha öyle bi akıntı yaşamadım hayırlısı inşallah ya sonucunu paylaş muhakkak benimle dua ediyorum 🤲🏻🌸
Hala olmadım 😊 sanki olcak gibiyim karnım şiş

Hala olmadım 😊 sanki olcak gibiyim karnım şiş
Ben de hâlâ olmadım yaa İnşallah hamileyizdir🤲🏻😊 geceden beri sağ kasığımm yanup yanıp durdu şu an bile devam ediyo bakalımm gün içinde olcakmıyımm umarım olmam ben hep sabah olurdumm kalkardım ki olmuşum şu an yok😊

Canım ben şimdi eczaneye gidiyorum ama ilk idrarı saat 6 da mecbur yaptım tutamiyor insan saat 9 a kadar şimdide ne su içtim ne birşey akşamdan beri yapsam cikarmi

Ben de hâlâ olmadım yaa İnşallah hamileyizdir🤲🏻😊 geceden beri sağ kasığımm yanup yanıp durdu şu an bile devam ediyo bakalımm gün içinde olcakmıyımm umarım olmam ben hep sabah olurdumm kalkardım ki olmuşum şu an yok😊
Kızzz aynı beni tarif ediyosun bende uyandığımda olmuş olurdum hiç akşam olanlardan olmadım 😁😁 genelde sabah 10a kadar ıslaklıgıyla kalkardım benimde sol kasığım agrıyo ama öyle büyük bi ağrı değil bazen yokluyo

X