- 5 Kasım 2016
- 28
- 25
- 3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ağzına sağlıkherkesin herşeyi bilmesine gerek yok diye düşünüyorum. bu eş dahi olsa. yeni bir başlangıç yapmak herkesin hakkıdır.
Akşam onca işlenen günaha rağmen, her sabah yine üzerimize güneş doğmaktadır.
Eşin seni aldatsa seninde bunu bilmeye hakkın yok öylemiherkesin herşeyi bilmesine gerek yok diye düşünüyorum. bu eş dahi olsa. yeni bir başlangıç yapmak herkesin hakkıdır.
Akşam onca işlenen günaha rağmen, her sabah yine üzerimize güneş doğmaktadır.
Her şeyi bilmeye gerek yok demek, hiç bir şeyi bilme manasında değil. Evlilik öncesi daha flu olabilir dedim sadece. Eş niye her şeyi bilsin?
Mesela mesajlarımı okumamalı. Belki bir arkadaşım özel bir şeylerini paylaşıyor, konuşuyor benimle..
Evlilik öncesi de senden önce şununla bununla konuştum demeye gerek yok herhalde. Bilmemesi bilmesinden daha iyidir.
Bir kız arkadaşım biriyle evlendi. O çocuk daha önce onun arkadaşı ile de görüşmüştü ama o olmadı şimdi arkadaşla evlendi. Kız da çocuk da dememiş daha önceden o niyetle tanıştıklarını. Bilmemesi daha iyi.
Çok tehlikelisiniz sizden korkulur vesselam. Bazı erkekler eline erkek eli değmemiş kız aramakta haklılar demek ki şimdi anlıyorum.
Hahah ne kadar komiksiniz ya2 kere mi yaptırdınız bu ameliyatı bir arkadaş öyle demiş sevişip sevişip diktiriyormusunuz![]()
Evet komik olduğum söylenir dürüst yalancı olmadığımda söylenir meselaHahah ne kadar komiksiniz yane kadar saçmalamaya meraklısınız
Ay ne güzel valla çok sevindim senin adına burası sana göre değil o zaman çekilebilirsinEvet komik olduğum söylenir dürüst yalancı olmadığımda söylenir mesela![]()
Keşke herkes sizin gibi düşünse...olan olmuş ,yaptıran yapmış ve arkadaşta açıkça lütfen eleştirmeyin diyor...kime ne ki.yorumlarada bakılırsa tek değil...büyük konuşmamak ve bence kınamamak lazım..saygılar ,sevgiler
Emredersin padişahımAy ne güzel valla çok sevindim senin adına burası sana göre değil o zaman çekilebilirsin
Niye başımamı gelir hoş başımada gelemez istedigim gibi seviştim kimseyide kandırmadımolan olmuş ,yaptıran yapmış ve arkadaşta açıkça lütfen eleştirmeyin diyor...kime ne ki.yorumlarada bakılırsa tek değil...büyük konuşmamak ve bence kınamamak lazım..saygılar ,sevgiler
iyimisiniz....hayır siz niye üzerinize alındınız...bak ne güzel diyorsun...istediğin gibi yapmışsın..kime ne..bana ne...Emredersin padişahımsanıyorsunuz ki konu açınca istediğinizi kovabiliyorsunuz
komik çocuk seni hadi kandırmalara devam
Niye başımamı gelir hoş başımada gelemez istedigim gibi seviştim kimseyide kandırmadım![]()