Çok şükür artık bakireyim..

hangi doktora gittin canım bana da bilgi verir misin lütfen kanama miktarı felan ne kadar oldu nasıl oldu

ALLAH 'im şahit olsun ki böyle şeyleri ilk defa duyuyorum ve tüylerim diken diken oluyor .o erkeklere gerçekten aciyorum

Bu da doğru bir düşünce değil bence, ama haklısınız tehlikeliler...

Ben şoklar içerisindeyim. Gelecek nesiller nasıl geliyor anlamıyorum...

Doğruluk kalmamış kimsede. Yalan hayatlar hep...
inanın bu bölüme tesadüfen girdim ve ellerim titriyor yazarken.

insanları yargılamak bize düşmez ama üstüste oluyorsa bencede biraz düşünmek lazım ne oluyor bize
tabiki yargilamiyorum.hayatta herşey insanlar içindir herşey başımıza gelebilir.bir evlilik kızlık zarı üzerine kurulmaması diye düşünüyorum.evleneceginiz kişi bakire istiyorsa sizde kendiniz gibi biriyle evleneceksiniz.dediğim gibi asla kimseyi yargilamiyorum herkesin yaşam biçimi tarzı farklı olabilir .ilk defa boyle bisey duyunca herhalde fazlasıyla sok oldum.ben dahil dilerim ki herkes vicdan muhasebesi yapar.sakin yanlış anlamayın bu söylediklerim genel

YA MADEM BU KADAR RAHATSIZ OLDUN NİYE BÜTÜN BAŞLIKLARA GİRİP TEK TEK YAZIYORSUN.. İLGİLENMEDİGİN Bİ KONUYSA EGER YALLAH ARABİSTAN.. SEN BÖYLE DEDİN DİYE KİMSE ÇOK HAKLI GİDELİM BİLEKLERİMİZİ KESELİM DEMİCEK. UZATMA ONUN İÇİN. İNSANIN EN ÇOK KINADIGI BAŞINA GELİRMİS BUNU DA UNUTMA. ŞAHSEN BENİM ÖYLE OLDU.. . SEN DE BÜYÜK KONUŞMA. BURADA PİŞMAN OLAN DÜZELTMEK İSTEYEN İNSANLAR VAR ZATEN.
inanın bu bölüme tesadüfen girdim ve ellerim titriyor yazarken.

ya Allah aşkına Arabistanla veya bilmem nereyle ne alakasi siz once su zihin yapinizi degistirin hayatinizi birlecestireceginiz adama hayatinin darbesini kazigini atiyirsunuz hala bana arabistan diyorsunuz.kinamaya gelunce ben kimseyi kinamadim.ama bile isteye onunla bununla birlikte olursaniz bir dikislede kimse kimseyi kandirmaya hakki yoktur .evet konularu gorunce es gecemedim.ha sunu da soyleyim rızası dışında tecavüze uğramış bayanlara tabiki sozum yok.ama bence yine dikiş olmaması lazım diye düşünüyorum.çok şükür doğup büyüdüğüm yerde asla böyle şeyler söz konusu olmadı.ya bir kadın bakirededir ya değildir bitti.neyse kimseyle polemiğe girmeyeceğim İNŞALLAH bu tür şeyler normellesmez

Size özelden mesaj attım lütfen bakarmısınız..sizle konuşmak istiyorum

yoo ben niye rahatsız olayım.çok şükür gayet rahatım ama belliki sizi baya endişeli görüyorum

evet sizin endiseniz zerre kadar umrumda değil ama benim endişem lütfen umrunuzda olsun .gençlere hiç iyi örnek olmuyorsunuz.

evet sizin endiseniz zerre kadar umrumda değil ama benim endişem lütfen umrunuzda olsun .gençlere hiç iyi örnek olmuyorsunuz.
Sorsam belki hayatınızda doğru düzgün bir kitap okumamışsınızdır, bir eğitiminiz kariyeriniz yoktur Ancak gençler için en iyi örnek sizsinizdir :) siz benim ne yaşadığımı bilemezsiniz bu işin vicdani ve ahlaki boyutu yalnızca beni ilgilendirir beni yargılamak örnek olup olmadığımı sorgulamak size düşmez

Allah Allah okuyup okumadigimi nerden biliyorsunuz? hımm belliki siz baya okuyup kariyer yapmışsınız ki ondan buralarda acınacak heldesiniz. degilmiii? sevgili mune beni banlamasa söyleyecek çok söz var da neyse beni alintiliyip durmayın .muhatabım bile degilsiniz

Buradakiler muhattabın değilse burda gezip boş boş yorum yapmanın da mantığı yok. Bu durumda olanlarla pek ilgileniyorsunuz neden acaba. Daha cevap yazma işin yoksa. Sen dedin diye biz konuşmamızdan araştırmamızdan vazgeçmicez. Şunu da kabul edin Türkiye'de bizi bu durumda kabul edecek bir tek erkek bulamazsın bulursan dahi yalan gün gelir yüzüne vurur eşin bile olsa yeri gelir rezil eder gururunu kırar unutmayın. biz bu duruma isteyerek gelmedik binlerce kez ilişki yaşamadık yaşayanları bilmem ben kendi adıma konuşayım bile bile bir şey yapmadım. Sen ve senin gibi düşünenler de böyle birşey yaşarsa ki temennim yaşamamanız ama olursa benzer bişi yaşarsanız bizim kulaklarımızı çınlatırsın o zaman hak verirsin.Hak hukuk din meselelerine girmeyin hiç. Kimsede bu konuyla ilgili devam etmesin yazmaya.

Hanımlar,
özelikle böyle konulara gelip laf söyleyenler, bende bir kadının yaşadığı cinselliğin arkasında durup evleneceği kişiye herşeyi olduğu gibi söylemesinden yanayım, keşke denip pişmanlık yaşamamak için cinselliği 10 kere düşünmelerini isterim lakin kimsenin hayatını yargılama hakkına sahip değiliz, bu sebeple rica ediyorum konuyla ilgili polemiğe girmeyiniz.

Kızlar konuyu ne hale getirmişsiniz konu dışı kimse yazmasın bence neyse ben kalıcı dikimimi yaptırdım öyle gözle büyütülecek bişey değilmiş kalıcı Yaptırdım normal hayatıma aynen devam ettim diğer tarafa yazmıştım buraya da yazayım dedim. Umarım kontrolümde iyi sonuç alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…