hangi doktora gittin canım bana da bilgi verir misin lütfen kanama miktarı felan ne kadar oldu nasıl olduKizlarrr Allah a şükür herşey çok iyiydi. Kanamam da baya oldu . amaç ordan gelen kanamayi erkeğin gormesi zaten o da oldu . Canım çok yandı tam olarak girmeden bile baya geldi kan . İyice girse akardı herhalde . Darısı sizlere olsun .Lütfen hayatınızı buna bağlı yaşamayı n bakın bunun da çaresi varmış . üzülmeyin önemli olan canınız sizin. Sonucu yaznak istedim gerçekten ihtiyacı olan bir çok kardeş var biliyorum. Çünkü bende yüzlerce sayfa okudum burda okudukça umutlandim bazen ölümü düşündüm ama şu an azmim sayesinde mutluyum. Hayat adil değil siz başarılı olmak zorundasınız sormak isteyen olursa seve seve yanıtlarım düne kadar sizden biriydimm :) ;*
Allah ıslah etsin.ne kadar daha neler neler duyacağız.yalan üzerine kurulan evlilikten ne olur2 kere mi yaptırdınız bu ameliyatı bir arkadaş öyle demiş sevişip sevişip diktiriyormusunuz
inanın bu bölüme tesadüfen girdim ve ellerim titriyor yazarken.Bu da doğru bir düşünce değil bence, ama haklısınız tehlikeliler...
Ben şoklar içerisindeyim. Gelecek nesiller nasıl geliyor anlamıyorum...
Doğruluk kalmamış kimsede. Yalan hayatlar hep...
tabiki yargilamiyorum.hayatta herşey insanlar içindir herşey başımıza gelebilir.bir evlilik kızlık zarı üzerine kurulmaması diye düşünüyorum.evleneceginiz kişi bakire istiyorsa sizde kendiniz gibi biriyle evleneceksiniz.dediğim gibi asla kimseyi yargilamiyorum herkesin yaşam biçimi tarzı farklı olabilir .ilk defa boyle bisey duyunca herhalde fazlasıyla sok oldum.ben dahil dilerim ki herkes vicdan muhasebesi yapar.sakin yanlış anlamayın bu söylediklerim genelinsanları yargılamak bize düşmez ama üstüste oluyorsa bencede biraz düşünmek lazım ne oluyor bize
inanın bu bölüme tesadüfen girdim ve ellerim titriyor yazarken.
ya Allah aşkına Arabistanla veya bilmem nereyle ne alakasi siz once su zihin yapinizi degistirin hayatinizi birlecestireceginiz adama hayatinin darbesini kazigini atiyirsunuz hala bana arabistan diyorsunuz.kinamaya gelunce ben kimseyi kinamadim.ama bile isteye onunla bununla birlikte olursaniz bir dikislede kimse kimseyi kandirmaya hakki yoktur .evet konularu gorunce es gecemedim.ha sunu da soyleyim rızası dışında tecavüze uğramış bayanlara tabiki sozum yok.ama bence yine dikiş olmaması lazım diye düşünüyorum.çok şükür doğup büyüdüğüm yerde asla böyle şeyler söz konusu olmadı.ya bir kadın bakirededir ya değildir bitti.neyse kimseyle polemiğe girmeyeceğim İNŞALLAH bu tür şeyler normellesmezYA MADEM BU KADAR RAHATSIZ OLDUN NİYE BÜTÜN BAŞLIKLARA GİRİP TEK TEK YAZIYORSUN.. İLGİLENMEDİGİN Bİ KONUYSA EGER YALLAH ARABİSTAN.. SEN BÖYLE DEDİN DİYE KİMSE ÇOK HAKLI GİDELİM BİLEKLERİMİZİ KESELİM DEMİCEK. UZATMA ONUN İÇİN. İNSANIN EN ÇOK KINADIGI BAŞINA GELİRMİS BUNU DA UNUTMA. ŞAHSEN BENİM ÖYLE OLDU.. . SEN DE BÜYÜK KONUŞMA. BURADA PİŞMAN OLAN DÜZELTMEK İSTEYEN İNSANLAR VAR ZATEN.
Size özelden mesaj attım lütfen bakarmısınız..sizle konuşmak istiyorumÖncelikle sonuç garantisi veremeyen, kanama olurmu diye sorduğumda ses tonu değişerek yarım ağızla evet diyenleri ve düğün öncesi mutlaka kontrole geleceksin son bir bakacağız diyenleri eledim, ayrıca forumda gerçek anlamda olumsuz yorumlar alanları eledim, bu şekli ile izmir ve ankaradakiler elendi, özellikle ankarada kızlık zarını koruyorum diye küçük dudakları birbirine diken bir doktoru duyunca dehşete kapıldım, bu iş için istanbula gidecem sanıyorum, 2 doktor arasında kaldım istanbulda.
Dolandırıcılığın adı ne zamandan beri hymenoplasti oldu :)[/QUOTE sukurki banlanman bitti tabi benimde neyse biz burdan çıkalım rahat rahat dışişlerini yapsınlar kizceler
yoo ben niye rahatsız olayım.çok şükürgayet rahatım ama belliki sizi baya endişeli görüyorum
Sorsam belki hayatınızda doğru düzgün bir kitap okumamışsınızdır, bir eğitiminiz kariyeriniz yoktur Ancak gençler için en iyi örnek sizsinizdir :) siz benim ne yaşadığımı bilemezsiniz bu işin vicdani ve ahlaki boyutu yalnızca beni ilgilendirir beni yargılamak örnek olup olmadığımı sorgulamak size düşmezevet sizin endiseniz zerre kadar umrumda değil ama benim endişem lütfen umrunuzda olsun .gençlere hiç iyi örnek olmuyorsunuz.